kaip sunku išsirinkt... ir ta faina, ir ta...
šita super, tik labiau tiktų ne mergaitė, o koks diedukas dviračiu važiuojantis (arba dar geriau - besivarantis dviratį):
QUOTE(Monmorensi @ 2011 08 09, 18:49)
šita super, tik labiau tiktų ne mergaitė, o koks diedukas dviračiu važiuojantis (arba dar geriau - besivarantis dviratį):
Na vat kaip kaip skiriasi skoniai, nes tarkim aš šioje foto nematau nieko tokio kas sudomintų mane ilgiau nei kelias sekundes.
QUOTE(Dzenete @ 2011 08 09, 20:47)
Na vat kaip kaip skiriasi skoniai, nes tarkim aš šioje foto nematau nieko tokio kas sudomintų mane ilgiau nei kelias sekundes.
Man labai gražu, bet neužteko balso. Kažkokia nostalgija
http://www.supermama...122_0022800.jpg
grazi foto patiko , ...bet ziuriu ...kad ji vienintele turbut, kurioj nesimato nei ziemes nei dangaus
grazi foto patiko , ...bet ziuriu ...kad ji vienintele turbut, kurioj nesimato nei ziemes nei dangaus
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 10, 08:12)
kad ji vienintele turbut, kurioj nesimato nei ziemes nei dangaus
Tai vadinama "tarp". :] Koks realiai gi šitam konkursui skirtumas ar tą patį viduj ar lauke daro. Nepaneigsi kad "ore pakibęs".
QUOTE(Dagilis @ 2011 08 10, 10:35)
Tai vadinama "tarp". :] Koks realiai gi šitam konkursui skirtumas ar tą patį viduj ar lauke daro. Nepaneigsi kad "ore pakibęs".
nu jo
QUOTE(Monmorensi @ 2011 08 09, 18:49)
O aš čia nelabai matau atitikimo temai...
QUOTE(lyra @ 2011 08 10, 14:12)
paukštis tolumoje.
QUOTE(Rustė @ 2011 08 10, 14:49)
paukštis tolumoje.
Na man jis kažkaip Nuotraukoje net nesufokusuota į jį, o į mergaitę, kuri tikrai ne "tarp žemės ir dangaus"...
QUOTE(lyra @ 2011 08 10, 15:28)
Na man jis kažkaip Nuotraukoje net nesufokusuota į jį, o į mergaitę, kuri tikrai ne "tarp žemės ir dangaus"...
O man ši nuotrauka patiko ir atrodo tinkama konkursui
QUOTE(Alsė @ 2011 08 10, 17:13)
O man ši nuotrauka patiko ir atrodo tinkama konkursui
Ji tikrai išskirtinė, bet...
QUOTE(Gitatuka @ 2011 08 10, 02:18)
Man labai gražu, bet neužteko balso. Kažkokia nostalgija
va būtent, man ji irgi nostalgiška... tik dieduko/močiutės trūksta joje man su kaimu asocijuojasi (konkrečiu), tas kelias, elektros stulpai, namai tolumoje...kaip sakant, kiekvienas mato tą, ką nori matyti, aš matau būtent taip.
QUOTE(lyra @ 2011 08 10, 14:12)
na, yra objektas tarp žemės ir dangaus, todėl atitinka. visa kita jau interpretacijos/skonio reikalai...