QUOTE(Monmorensi @ 2011 08 02, 18:58)
o kur jūs matot tą sąrašą nebūdama moderatore?
Einu į fotokonkursus, matau "konkursai", "dalyviai", "kaip dalyvauti" Skyriuje "dalyviai" pažiūriu pagal abėcėlę, kad tokios narės nėra.
QUOTE(VaiVi @ 2011 08 02, 19:26)
Einu į fotokonkursus, matau "konkursai", "dalyviai", "kaip dalyvauti" Skyriuje "dalyviai" pažiūriu pagal abėcėlę, kad tokios narės nėra.
mat kaip. žinosim dabar
Aš šitą pavadinčiau "Skubu į iškvietimą" ar kažkaip panašiai. Būtų akcentas, kad gandras
o, fainu nauju nuotraukyciu atsirado Ir kamane - bitute dar viena, neskiriu as ju Bet pirma fainesne man - ryskesne, fokusas geresnis ir siaip pirmiau
ideta, o antra su ta pacia mintimi jau tik kaip kopija man ziurisi. O ir vaikuciu ore padaugejo, bet irgi neoriginalu gi jau
As balsuosiu uz tris is kritingu kategoriju, jei tik rasiu patinkanciu, aisku
ideta, o antra su ta pacia mintimi jau tik kaip kopija man ziurisi. O ir vaikuciu ore padaugejo, bet irgi neoriginalu gi jau
As balsuosiu uz tris is kritingu kategoriju, jei tik rasiu patinkanciu, aisku
bet jau dvi foto su tuo pačiu pavadinimu tai taip neoriginalu
"Tarp žemės ir dangaus"
"Tarp žemės ir dangaus"
QUOTE(castaneda @ 2011 08 04, 16:31)
Ir kamane - bitute dar viena, neskiriu as ju Bet pirma fainesne man - ryskesne, fokusas geresnis ir siaip pirmiau
būtent būtent. Net keista man, taip originaliai prasidėjo, o dabar vien kopijos Bitės, dangūs, lėktuvai, mėnuliai, vaikai šokinėjantys... Net šuns, katės, šeško kokio niekas dar šokančių neįdėjo O kiek dar objektų prigalvoti galima
QUOTE(VaiVi @ 2011 08 02, 19:44)
Aš šitą pavadinčiau "Skubu į iškvietimą" ar kažkaip panašiai. Būtų akcentas, kad gandras
pavadinimas labai tiktu
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 08 04, 20:28)
būtent būtent. Net keista man, taip originaliai prasidėjo, o dabar vien kopijos Bitės, dangūs, lėktuvai, mėnuliai, vaikai šokinėjantys... Net šuns, katės, šeško kokio niekas dar šokančių neįdėjo O kiek dar objektų prigalvoti galima
turbūt pats atostogų metas ir nėra kada sukti galvą dėl originalesnės nuotraukos , bet jau yra vertų dėmesio. Man labiausiai prie širdies mėnuliukas ir saulėlydis, tiesiog myliu gamtą
QUOTE(senute74 @ 2011 08 04, 21:31)
Man labiausiai prie širdies mėnuliukas ir saulėlydis, tiesiog myliu gamtą
O man atvirkščiai... mėnulis, saulė, debesys jau asocijuojasi su dangumi. Ir norisi kažko kas yra būtent tarp jų ir žemės... Jiems labiau tiktų tema "... ir ranka nepasieksi" ar kitokia...
QUOTE(lyra @ 2011 08 04, 21:39)
O man atvirkščiai... mėnulis, saulė, debesys jau asocijuojasi su dangumi. Ir norisi kažko kas yra būtent tarp jų ir žemės... Jiems labiau tiktų tema "... ir ranka nepasieksi" ar kitokia...
na gal ir teisybė, bet jei nebus pikantiškesnių nuotraukų, tai aš balsuosiu už gamtą
Man šita nuotrauka, na tokia kitokia 100% gerbiu autorę (kad nebūtų intrigų ištyniau sakinuką - aš tik stebėtoja)