QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 01, 22:53)
kaip suprast
prie tos žinutės buvo prikabinta foto, o tai reiškia-kad ji - iš nuosavo albumo, o nenukopinta iš konkurso
Gali taip būt, bet gali ir ne, gal žmogus tik nemoka kitaip (per IMG) parodyt. Ar moka, bet pasirinko šį būdą. Išsisaugai konkursinę savo kompe ir prikabini temoj. Paprasta matematika prieinama tikrai ne tik foto autoriui.
O šiaip abejonėm dėl autorystės išsiviešinimo reikia dalintis su moderatorium per až, o ne čia temoj.
Va ir aš prikabinu parodyt man patikusią, ekspresyvią foto.
O šiaip abejonėm dėl autorystės išsiviešinimo reikia dalintis su moderatorium per až, o ne čia temoj.
Va ir aš prikabinu parodyt man patikusią, ekspresyvią foto.
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 02, 12:34)
o bitute nutupusi ? i skrendanti man neatrodo
kamanė ten, skrenda, priekinės kojelės tai įrodo, kad ji netupi.
turbūt gal tik ropojanti nuo žiedo, pamatė, kad nebėr kur ir skrist ruošias nes galinės kojos tai aiškiai pačiam dobilo žiede matos..
o šiaip fainas konkursas, neeilinis
o šiaip fainas konkursas, neeilinis
QUOTE(svajone74 @ 2011 08 02, 12:48)
prie tos žinutės buvo prikabinta foto, o tai reiškia-kad ji - iš nuosavo albumo, o nenukopinta iš konkurso
Kad ir kaip juokinga, bet kitaip nemokejau prisegt paveislelio, isseivinau ir prisegiau.
Foto ne mano, reklamuoju nes patinka.
Ir sita patinka.Keliu maza, nes jau buvo( ka tik)
QUOTE(svajone74 @ 2011 08 02, 12:48)
Kad saulalafan konkurse nedalyvauja Bent jau dalyvių sąraše jos nėra. Jei tikrai savo nuotrauką reklamuotų, manau, gautų pylos nuo Rustės - ji gi seka šią temą. Turbūt yra taip, kaip Dagilis paaiškino. Tiesiog taip prikabino patikusią nuotrauką
Man Haris Poteris patinka
Karuselė irgi - minimalistinė nuotrauka
QUOTE(saulalafan @ 2011 08 02, 14:34)
Kad ir kaip juokinga, bet kitaip nemokejau prisegt paveislelio, isseivinau ir prisegiau.
kad ir jūsų būtų, nieko tokio, aš tik šiaip parašiau . O kodėl gi ir savo nepareklamuoti, jei ji verta dėmesio
QUOTE(svajone74 @ 2011 08 02, 15:07)
kad ir jūsų būtų, nieko tokio, aš tik šiaip parašiau . O kodėl gi ir savo nepareklamuoti, jei ji verta dėmesio
Negalima savo reklamuot, kad ir kokia verta būtų
QUOTE(svajone74 @ 2011 08 02, 15:07)
ogi va todėl negalima reklamuoti:
! | 11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Netiesioginė nuotraukos reklama (pvz.: "Užeikit pažiūrėt į konkursą, pamatysit patys..." ir pan.) taip pat draudžiama. Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai bus galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, arba kuri buvo paviešinta, pašalinama iš konkurso, dalyviui skiriamas įspėjimas |
man šiai minutei tokia labai tikroviškai pasakiška ši
be galo nuotaikinga ši
ir už gerą mintį - ši
Bet manau, kad dar atsiras nuostabių foto, nes temutė tai fantastiškai gera
be galo nuotaikinga ši
ir už gerą mintį - ši
Bet manau, kad dar atsiras nuostabių foto, nes temutė tai fantastiškai gera
QUOTE(VaiVi @ 2011 08 02, 14:36)
Kad saulalafan konkurse nedalyvauja Bent jau dalyvių sąraše jos nėra.
o kur jūs matot tą sąrašą nebūdama moderatore?
man šita faina: