Įkraunama...
Įkraunama...

"Aš tave myliu"

QUOTE(Metaxa @ 2011 09 01, 10:34)
nejau nemalonu išgirsti "myliu", kai ir taip mūsų dienos visos monotoniškos, kupinos rūpesčių, o mylimas žmogus vis tiek suranda laiko viska mest minutei, apkabint ir pasakyt tuos šiltus žodžius...

be to, mylimojo iš širdies ištarti žodžiai niekada negali būti, kaip jūs sakot, nuobodu...

Pritariu, man visada malonu isgirst siuos zodzius, o taip pat ir pasakyt,grazius zodzius, pasakytus mylimo zmogaus is sirdies, su meile, visada malonu isgirst, ar prabundat, ar uzmiegant, ar atsisveikinus, ar siaip po paprastos kasdieniskos vakarienes.....
Atsakyti
Dabar kai esam toli vienas nuo kito tai kai tik kalbames visad uzbaigem kalba zodeliu "myliu" smile.gif Kai kartu tai net nepastebejau ar sakom. Ir taip gerai kai kartu biggrin.gif
Atsakyti
jaučiu,kad nė karto negirdėjau schmoll.gif
jis pas mane myli veiksmais,o ne žodžiais wub.gif
Atsakyti
Su vyru gyvename jau penkti metai ir turiu pasakyti, kad kuo toliau, tuo dazniau kazkaip sakom vians kitam "myliu" ax.gif Tiesa sakant draugauhjant taip daznai tas nebuvo sakoma blush2.gif Dabar kazkaip vos ne kiekviena diena...Jeigu iseinant i darba to nepasakom, tai butinai pasirtasom sms, nes kitaip darbai nebevyksta biggrin.gif
Kita vertus, manau, kad tai nera svarbiausia. Ar visada svarbiausia zodziai? nemanau...Juk kaip sakoma, "ne zodziais o darbais mes irodom savo meile...". Gerbiu zmonmes, kurie sia fraze, net ir santuokoj vartoja atsakingai. Kartais nebylus myliu gali buti pasakytas paprastu prisilietimu, su meile pagamintais pusryciais, ar dar kiatis poelgiais. Tai noriu pasakyti, kad mano nuomone, istarti myliu kur kas lengviau, nei ta meile irodyti poelgiais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Patikimas @ 2011 09 02, 15:56)
Per dažnai sakant, praranda prasmę..

O per retai?..
Atsakyti
Sveikos . As tave myliu ... situos zodzius girdziu kiekviena ryta tik nubudus ir kas vakara einant miegot ax.gif Na dar diena sms atsiuncia , kad nepamirciau ka jis jaucia man wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*matrioshka* @ 2011 09 05, 12:18)
O per retai?..

Na svarbus yra viduriukas , nes daznai kartojami zodziai praranda prasme ,o jei sakoma retai tuomet irgi nelabai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larada: 05 rugsėjo 2011 - 13:47
QUOTE(*matrioshka* @ 2011 09 05, 12:18)
O per retai?..

ar nesijauti mylima, kad vyras turi pastoviai kartoti?
Atsakyti
dazniau girdziu nei sakau.
Atsakyti
niekada nesisvaiste tokiu zodziu, pasako retkarciais, nuo situacijos priklauso kartais del kazkokio ivykio pasako, o kartais is niekur nieko smile.gif man svarbu, kad jo elgesyje matau, kad mane myli wub.gif
Atsakyti
Mes kartu jau 3 metai, ir sakyti kad mylim vienas kita mum labai iprasta, girdziu apie 10 kartu per diena jei ne daugiau ax.gif Butinai turiu atsakyti kad as tave irgi myliu, o tai pradeda kartoti tol kol pasakau kad as irgi myliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miaa glushenko: 07 rugsėjo 2011 - 11:20
QUOTE(miaa glushenko @ 2011 09 07, 12:19)
Mes kartu jau 3 metai, ir sakyti kad mylim vienas kita mum labai iprasta, girdziu apie 10 kartu per diena jei ne daugiau  ax.gif Butinai turiu atsakyti kad as tave irgi myliu, o tai pradeda kartoti tol kol pasakau kad as irgi myliu  lotuliukas.gif

Visada norisi isgirsti sia fraze atgal bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2011 09 07, 10:36)
Visada norisi isgirsti sia fraze atgal bigsmile.gif  4u.gif

As visada ir atsakau, kartais negirdziu ka jis ten murma sau lotuliukas.gif
Atsakyti