Kai tik susipažinom, vyras pasakė, aš gyvenime viską darau ne žodžiais, o darbais ir tikrai, per 16 bendro gyvenimo metų iš jo žodį MYLIU išgirdau tik keturis kartus , bet tai buvo taip stipru, kad turbūt atsiminsiu iki gyvenimo galo . bet, o, tačiau, meilę, rūpestį, supratimą jaučiau nuolat ir vis dar tebejaučiu mes vis dar metuose kelis syk pabėgam į kokią šalį pabūt tik dviese, vaikštom susikibę rankomis, daug juokiamės... mums vis dar smagu būti kartu, be jokių kompanijų, daryti paprasčiausius dalykus, pasibučiuoti prieš užmiegant, taigi niekad nagalėčiau pasakyti, kad man trūksta to žodžio MYLIU, aš jį jaučiu kas dieną
Šį žodį girdžiu kasdien ir taip buvo visą laiką nuo draugystės pradžios dažnai? taip, tikrai dažnai, bet jis tai sugeba pasakyti su beprotiška šiluma ir tuo labai džiaugiuosi
QUOTE(Euterpė @ 2013 10 29, 20:45)
Savo noru sakytų rečiau, bet kadangi pati vis paklausiu ar myli, tai būna priverstas sakyti dažniau. O šiaip, paskutinį kartą ne su mano iniciatyva pasakė, jog myli užvakar.
As ir pati vis paklausiu ar myli..Turbut per daznai net klausiu, nes mazyles pagrindinis klausimas dabar irgi yra :"Ar myli mane"
O aš va prisiminiau, kad buvau rašiusi, jog man niekada nebuvo sakęs MB, kad myli.. Tai pagaliau pasakė.. Na nedabar šiek tiek anksčiau, tik dabar prisiminiau. Sakė, kad pirmas aš žmogus jo gyvenime kuriam pasakė, todėl ir delsė ilgai, bet man atrodo, kai ilgai lauki ir sulauki tokio prisipažinimo, tai jis įgauna didžiulį svorį) Ir jam myliu pasakymas buvo prisipažinimas, kad nori visą gyvenimą su manimi nugyvent..
QUOTE(wixxxx @ 2013 11 18, 12:09)
Niekada beveik nesako, per tris metus gal tris kartus sake, tai nemyli matyt
Jei nesakė priešingai, tai matyt galioja.
Paskutinį kartą sakė gal prieš 8 metus Nepatinka man taip... Bet išdidumas irgi neleidžia klausinėt... Nemyli turbūt
Kartasi is savaite pora kartu, kartais i diena pora kartu.
QUOTE(off-line @ 2014 02 24, 16:16)
Jei nesakė priešingai, tai matyt galioja.
Matyt