Įkraunama...
Įkraunama...

"Aš tave myliu"

Maniškis po dviejų metų iki šiol sako ir aš sakau, na bent pora kart per savaitę tai tikrai. Tikiu, kad ateity sumažės. Labai bijau pasikeitimu nes du metai nėra daug, kol kas viskas idealu...taip norėtųsi, kad taip ir liktų 4u.gif
Atsakyti
Man sako i savaite karta tikrai..man uztenka ir vertinu tai kaip dazna sakyma smile.gif
Atsakyti
Man irgi mazdaug karta i savaite. Anksciau sakydavo dazniau. Kol kas del to nepergyvenu, vis delto sako pats, neskatinamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nua @ 2012 09 07, 13:21)
Taip nei iš šio nei iš to šneka apie tai, kad nebemyli jau pusę metų ir... daugiau jokio judesio?  g.gif

Nu aš ir nesuprantu... Tipo, žinai, aš tavęs nemyliu... ką veikiam? doh.gif
Gal jis turi kokią kitą ir dabar nežino, kaip čia pabėgt nuo šeimos, galvoja taip pasakys, žmona pasiūlys skirtis ir viskas taps legalu...
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 07, 13:42)
Nu aš ir nesuprantu... Tipo, žinai, aš tavęs nemyliu... ką veikiam?  doh.gif
Gal jis turi kokią kitą ir dabar nežino, kaip čia pabėgt nuo šeimos, galvoja taip pasakys, žmona pasiūlys skirtis ir viskas taps legalu...

O žmona pusę metų kaip nesusipranta, bet kadangi vyrukas kito teksto nesugalvoja, tai ir gyvena sau taip toliau biggrin.gif
Atsakyti
Nei as nei mano antroji puse sio zodzio nevalkiojam, tad jei sakom, sakom tai tikrai labai nuosirdziai, mazdaug karta i menesi. Kai isgirsti tai tikrai paglosto sirdi, neatsibosta tas zodelis smile.gif ax.gif
Atsakyti
beveik kasdien 4u.gif
Atsakyti
kasdien... wub.gif
Atsakyti
Maniškis kasdien wub.gif
Atsakyti
Šiuos žodžius girdžiu dažnai wub.gif Sakau taip pat
Atsakyti
girdžiu tai beveik kasdien wub.gif
Atsakyti
kas antrą dieną tai tikrai biggrin.gif