Ir mes vaikštome vis dar susikibę už rankų
QUOTE(Molė @ 2012 07 30, 13:47)
Klausimas, ne man , bet galiu atsakyti?
Ne, jie ne tokie kaip pirmą kartą, jie daug prasmingesni, daug nuostabesni
Ne, jie ne tokie kaip pirmą kartą, jie daug prasmingesni, daug nuostabesni
Ir kuo jie prasmingesni? Tie patys trys žodžiai kiekvieną dieną po kelis kartus girdimi.
QUOTE(In hell @ 2012 07 28, 23:10)
Aplamai negirdžiu. Deja...
QUOTE(In hell @ 2012 07 28, 23:24)
Per 6 santuokos metus 1 kartą raštišku pavidalu Aš šito neskaitau.
Pas mane labai panašiai Tik žodžio "deja" nepridėsiu, nes man ta meilė "pagal nutylėjimą" bent šiuo metu visai nekliudo.
QUOTE(Fungu @ 2012 07 30, 15:20)
Ir kuo jie prasmingesni? Tie patys trys žodžiai kiekvieną dieną po kelis kartus girdimi.
Buvo jūsų klausimas, ar jie tokie pat nuostabūs kaip pirmą kartą
Prasmingesni tuo, kad išgyvenus 20 ar 40 metų, tie žodžiai jau būna pagrįsti gražiais darbais ir įrodymais
QUOTE(Molė @ 2012 07 30, 15:20)
Prasmingesni tuo, kad išgyvenus 20 ar 40 metų, tie žodžiai jau būna pagrįsti gražiais darbais ir įrodymais
Tą suprantu, bet kaip MB sako, juk tu ir taip žinai, kaip aš tave myliu tai jaučiama ir kitu būdu, ne tik žodžiais
QUOTE(Fungu @ 2012 07 30, 16:50)
Tą suprantu, bet kaip MB sako, juk tu ir taip žinai, kaip aš tave myliu tai jaučiama ir kitu būdu, ne tik žodžiais
Didžiausias gyvenimo džiaugsmas žinoti, kad mes esame mylimi .
Taip, ir mylėti
QUOTE(Fungu @ 2012 07 30, 13:38)
ir jums tie žodžiai vis dar tokie nuostabūs kaip pirmą kartą?
nebūtinai turi būt kaip pirmą kartą, kad būtų nuostabūs...
Kasdien ta girdžiu ir jaučiu.Ir su kiekviena diena tie žodžiai tampa nuostabesni.
MB retai taria šiuos žodžius (bent jau man dažniau girdėti norėtųsi ), tačiau aš vis tiek jaučiu ir žinau, kad jis mane myli
Anksciau sakydavo kiekviena diena, dabar pasako tik tada kai as pasakau, bet sako visiskai neziuredamas I akis. O kadangi pati tu zodziu nebesakau, tai ir jis man ju nesako. Totalus susvetimejimas