O kas iš to, jei vyras per dieną po kelis kartus kaip maldelę tą "aš tave myliu" sukalba, o nei apkabina, nei pabučiuoja? Man daug mieliau jausti ir matyti, kaip jis mane myli, nei tai tik girdėti
Aišku, gražu, kai vyras meilę ir parodo, ir ją žodžiais išreiškia, bet tokių vyrų nėra daug. O man ir nesinori tai kiekvieną dieną girdėti, atsibostų juk
nu vel atsiprasau, bet nelogiskas tas teiginys, kad moteriskos logikos jie nesupranta ir kaip uzkariautojai savo meile tik veiksmais demonstruoja stiprioje ir darnioje poroje mylintys partneriai moka ne tik problema isspresti, padeti, darbais pasidalinti, bet salia to ir myliu pasakyti. Absoliuciai absurdiskas teiginys, kad va tikriau mylitie vyrai, kurie darbais parodo, o tie silpnieji tik zodziais ir temyli. Darnioje poroje puikiausiai dera abu dalykai - vyras tai parodo ir veiksmais, ir nebijo parodyti jausmu zodziais. Isimtis - uzdaro, santuraus charakterio ir budo zmones, kurie kitaip ta jausma ir isreiskia.
Papildyta:
neatsibosta viskas priklauso nuo santykio ir kaip tai yra pateikiama.
Papildyta:
QUOTE(Fungu @ 2012 07 28, 12:55)
O kas iš to, jei vyras per dieną po kelis kartus kaip maldelę tą "aš tave myliu" sukalba, o nei apkabina, nei pabučiuoja? Man daug mieliau jausti ir matyti, kaip jis mane myli, nei tai tik girdėti
Aišku, gražu, kai vyras meilę ir parodo, ir ją žodžiais išreiškia, bet tokių vyrų nėra daug. O man ir nesinori tai kiekvieną dieną girdėti, atsibostų juk
neatsibosta viskas priklauso nuo santykio ir kaip tai yra pateikiama.
QUOTE(milagra797 @ 2012 07 28, 13:03)
Isimtis - uzdaro, santuraus charakterio ir budo zmones, kurie kitaip ta jausma ir isreiskia.
tai juk dauguma vyrų būtent tokie ir yra, juk auklėjami nuo mažo, kad nesiseilėk, čia mergaičių reikalas..Ir jeigu nugali tą savo auklėjimą ir įstengia tais ypatingais momentais žodžiais savo jausmus išreikšti, aš tai jau laikau nuostabiu žingsniu į priekį.
Aplamai negirdžiu. Deja...
QUOTE(In hell @ 2012 07 28, 23:10)
Aplamai negirdžiu. Deja...
ne karto nera sakes ,kad myli ?
QUOTE(NakedA @ 2012 07 28, 22:21)
ne karto nera sakes ,kad myli ?
Per 6 santuokos metus 1 kartą raštišku pavidalu Aš šito neskaitau.
QUOTE(Fungu @ 2012 07 28, 13:08)
tai juk dauguma vyrų būtent tokie ir yra, juk auklėjami nuo mažo, kad nesiseilėk, čia mergaičių reikalas..Ir jeigu nugali tą savo auklėjimą ir įstengia tais ypatingais momentais žodžiais savo jausmus išreikšti, aš tai jau laikau nuostabiu žingsniu į priekį.
Tie, kurie yra normaliai auklejami, tokio komplekso neturi
QUOTE(milagra797 @ 2012 07 29, 03:32)
nemanau, kad mes galime spręsti, koks auklėjimas normalus, o koks ne
QUOTE(Fungu @ 2012 07 29, 10:11)
nemanau, kad mes galime spręsti, koks auklėjimas normalus, o koks ne
nu tevai kurie sakytu savo sunui nesiseilek, cia mergaiciu reikalas, siokiu tokiu problemu turi
Kiekvieną dieną ir ne po vieną kartą, ir taip jau 20 metų.
QUOTE(likta @ 2012 07 30, 13:34)
Kiekvieną dieną ir ne po vieną kartą, ir taip jau 20 metų.
ir jums tie žodžiai vis dar tokie nuostabūs kaip pirmą kartą?
QUOTE(Fungu @ 2012 07 30, 14:38)
ir jums tie žodžiai vis dar tokie nuostabūs kaip pirmą kartą?
Klausimas, ne man , bet galiu atsakyti?
Ne, jie ne tokie kaip pirmą kartą, jie daug prasmingesni, daug nuostabesni