QUOTE(gincaryce @ 2012 07 17, 11:18)
Visu 100% pritariu... tiikrai nemanau, kad aš šuo ir gražius žodžius renku kaip kaulus. Nuolat kartojame vienas kitam "myliu", "kaip man gera su tavim" ir t.t. ir ne todėl, kad to reikia, o todėl, kad NORISI tai ir pasakyti ir išgirsti... meilės, švelnumo, gerumo vienas kitam niekada nebus per daug ir niekaip nesuprantu, kaip tai gali taptu "banalu" ar juo labiau "nuvalkiota".
Galimas ir kitoks išvedžiojimas - moterys, kurios negirdi "myliu" tikina save, jog jų vyrai myli darbais ir bla bla bla... ir joms to nereikia, kad tas žodis "nenusivalkiotų". Čia nekalbama apie pasirinkimą tarp meilės darbais ir meilės žodžiais, galima gaut ir visą komplektą Tiesiog noriu pasakyti, kad taisyklės tarp sako ir myli nėra, kiekvieni santykiai skirtingi...
Nesiimu spresti uz visas, kalbu tik uz save. Man asmeniskai, kai mano ex tai kartodavo kone kasdien, nuo to jau darydavosi bloga...veliau tiesiog nebegirdedavau... Ir nesuprasdavau, kam to reikia... Galvodavau, kad man daug smagiau ta "myliu" pajausti darbu, pagalbos, uzuojautos ar siaip prasmingo zvilgsnio pavidale... Dabar butent tai ir gaunu! Ir tikrai nenoreciau, kad vel man pradetu tai kartoti kasdien! As ir pati tai sakau labai retai, kai tikrai jauciu poreiki tai issakyti...