Gal kelis kartus per mėnesį Bent jau neatsibosta.
QUOTE(Pikų*Dama @ 2012 05 03, 11:43)
o man kitas klausimas iskilo: po kiek draugystes laiko jums antra puse pasake, kad myli?
Hm. Greit. Gal po kokio menesio as ilgai tuo neatsakiau...
O dabar...dabar ganetinai daznai, bet geriau jausti nei kas girdeti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2012 05 03, 11:43)
o man kitas klausimas iskilo: po kiek draugystes laiko jums antra puse pasake, kad myli?
hm.,..gal po 2 ar 3 menesiu , bet uztat dabar karta per diena tikrai tai girdziu
man sako kas diena ar bent kas antra, as ir sakau daznai
Mes irgi vienas kitam daznai pasakom "MYLIU"
Man pasakė po savaitės gal mūsų draugystės... pas mus buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Ir dabar dažnai sako, beveik kiekvieną dieną
o man niekada nesako... net kai klausiu neatsako, sako kad gi zinai pati, kam dar klausi... tik keleta kartu, kai buvome ziauriai susipyke, tik tada buvo pasakes. o kad myli, tai as zinau tiesiog, jauciu is kalbu, is elgesio... is to, kai stipriai apkabina, kad net kvepuot neeina..
nors as irgi nesakau kad myliu dabar..
nors as irgi nesakau kad myliu dabar..
Moterys, kurios neužtikrintos santykių tikrumu, turi šiuos žodžius girdėti daržnai, nes tai kaip patvirtinimas jms, nors kartais ir melas būna. Moterys, kurios laimingos santykiuose, tokie žodžiai yra nebūtini, nors ir nemaišo
QUOTE(grom @ 2012 05 22, 16:31)
Moterys, kurios neužtikrintos santykių tikrumu, turi šiuos žodžius girdėti daržnai, nes tai kaip patvirtinimas jms, nors kartais ir melas būna. Moterys, kurios laimingos santykiuose, tokie žodžiai yra nebūtini, nors ir nemaišo
Aš jau beveik keturis dešimtmečius "neužtikrinta santykių tikrumu", nes girdžiu beveik kiekvieną dieną