QUOTE(Galakty @ 2012 01 24, 17:35)
Senai negirdejau..nusprendziau kad del to kad ir nemyli..
Tai gal žmogus ne plepys?
As ir manau, kad nereikia siais zodziais svaistytis i desine ir i kaire, jie per daug ypatingi. o siaip teisios merginos, kurios sako, kad meile parodoma elgesiu, bet aisku kartkartem isgirsti "as tave myliu" buna taip gera, vien del to, kad tai ne kiekviena diena atsitinka. as ir nenoreciau tai kiekviena diena girdeti, nusivalkiotu...
QUOTE(Galakty @ 2012 01 24, 17:35)
Senai negirdejau..nusprendziau kad del to kad ir nemyli..
o gal ne zodziais, o darbais savo meile irodo?
QUOTE(*Mamis* @ 2012 01 25, 16:29)
anksciau taip ir budavo, dabar jau nebe..nei zodziais nei darbais..
sako beveik kasdien
QUOTE(*Mamis* @ 2012 01 25, 14:29)
o ar tu pati myli ji?arba...kada pati sakei tuos zodzius paskutini karta? kartais tai padeda....
Papildyta:
QUOTE(juzė @ 2012 01 25, 19:42)
Šiaip jau, gal kartais būtų geriau, kad ir nerodytų...
aisku ziurint kaip rodo jei pradeda sekt visus tavo zingsnius.visus tavo psakytus zodzius ir t.t tai cia iau liga,o ne meile..... bet....jei jis zmogus-svente,ir nori tau irodyti savo meile.tai visas irodymas bus sventes pavidale
Kadangi po paskutinio nevykėlio buvau pripratusi prie liaupsinimo ir seilėjimosi kiekvieną dieną, tai.. man buvo truputį šokas, kad maniškis toks santūrus, žodžiais nesišvaisto ir tam tikra prasme uždaras, šaltas. Pripratau galų gale, pamačiau, kad įrodo ne tuščiais žodžiais, o paprastais darbais ir kai jau pasako, kad myli, tai pritaiko tokį tinkamą momentą ir tokie tie žodžiai brangūs, nes nėra kartojami kasdien
QUOTE(goodWife @ 2012 01 26, 19:15)
o ar tu pati myli ji?arba...kada pati sakei tuos zodzius paskutini karta? kartais tai padeda....
as savo vyra myliu ir jam daznai tai sakau. kaip ir vyras man o mano tas postas, kuri jus pakomentavot buvo ne apie mane, o tik atsakymas i kita posta
manasis irgi retai sako, taciau kai paklausiu kodel negirdziu, atsako , kad parodo tai veiksmais ir darbais, ir zinoma elgesiu sako nemyleciau-nebuciau sutavim