Sveikos, mergaitės
Pasidalinkime jausmais. Kada paskutinį kartą iš vyro/sužzadėtinio/širdies draugo išgirdote šiuos žodžius? Pas mus, deja, yra įsivėlusi krizė Priežasčių nenagrinėsiu, bet jau kelis mėnėsius ryšys yra kaip kempinė - skylėtas. Nebegirdžiu šių žodžių, o kai pati pasakau, tesulaukiu bučkio, jis tyli... Šianakt sapnavau, kad jis man tai pasakė, dar pridūrė "Labai labai", todėl pagauta skausmo ir sukūriau šią temą...
pimus draugystes metus labai daznai taip sakydavo
pirmus santuokos metus irgi daznokai sakydavo,bet dabar jau kokie metai nesu is jo girdejusi "as tave myliu"
pirmus santuokos metus irgi daznokai sakydavo,bet dabar jau kokie metai nesu is jo girdejusi "as tave myliu"
Man paskutini karta sake pries menesi, nes atostogavom ir jis buvo gerai nusiteikes Noretusi dazniau, bet tikriausiai po 7 vedybinio gyvenimo metu to jau sunku tiketis
QUOTE(Mochera @ 2011 07 29, 17:56)
pimus draugystes metus labai daznai taip sakydavo
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 07 29, 18:27)
Man paskutini karta sake pries menesi, nes atostogavom ir jis buvo gerai nusiteikes Noretusi dazniau, bet tikriausiai po 7 vedybinio gyvenimo metu to jau sunku tiketis
O jei pačios pasakot? Na, idant išgirsti pagaliau iš jo.
Nesakau, kad reikia sakyti vien tam, kad iš vyro išpešti tuos žodžius, bet provokacija šiokia tokia vis tiek išeina
MB nesišvaisto, bet keliskart per mėnesį pasako. Ar vakare prieš miegą sms parašo Bet ar taip svarbu žodžiai - juk iš elgesio matom, jaučiam, ar mus myli O tai yra svarbiausia. Gal geriau tegu rečiau tai pasako, bet suprasdami to žodžio prasmę, svarbą ir ypatingumą?
O aš girdėjau šiandien Telefonu, per pietų pertrauką skambina visada ir atsisveikinant pasako kartais arba el. laišką parašo. O gyvai sakė gal prieš savaitę tikrai neprisimenu O aš pasakau gal rečiau truputį. Kartais kai laaabai jausmai užplūsta apkabinu ar parašau sms jei nešalia Bet čia gal dėl to, kad mes susituokę tik kokius tris metelius Aišku kartu tai jau penkis esam
QUOTE(*matrioshka* @ 2011 07 29, 14:32)
Pas mus, deja, yra įsivėlusi krizė Priežasčių nenagrinėsiu, bet jau kelis mėnėsius ryšys yra kaip kempinė - skylėtas. Nebegirdžiu šių žodžių, o kai pati pasakau, tesulaukiu bučkio, jis tyli... Šianakt sapnavau, kad jis man tai pasakė, dar pridūrė "Labai labai", todėl pagauta skausmo ir sukūriau šią temą...
Manau ne zodziai ar ju kiekis,o elgesys daug daugiau pasako...
kiekviena diena beveik
QUOTE(Tepaluota @ 2011 07 29, 18:46)
Bet ar taip svarbu žodžiai - juk iš elgesio matom, jaučiam, ar mus myli O tai yra svarbiausia.
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 07 29, 22:13)
Manau ne zodziai ar ju kiekis,o elgesys daug daugiau pasako...
Jūs teisios, bet kai nebegirdi tų nuostabių žodžių jau 5 mėnesius, o pati pasakiusi sulauki tik bučkio, tai žinot... Man labai skauda tokiom akimirkom
Kad kasdien sakytų, tai tikrai nenorėčiau, jokiais būdais, ne Tada tas žodis tampa toks įprastas, kaip "Geros dienos, iki, labanakt". Ir nebeatsiduri devyniasdešimt devintam danguj jį išgirdusi
Mano vyriskis labai retai savo jausmus ivardija,bet ir as pati jau 100 metu to nesakiau
QUOTE(*matrioshka* @ 2011 07 30, 13:00)
Jūs teisios, bet kai nebegirdi tų nuostabių žodžių jau 5 mėnesius, o pati pasakiusi sulauki tik bučkio, tai žinot... Man labai skauda tokiom akimirkom
Kad kasdien sakytų, tai tikrai nenorėčiau, jokiais būdais, ne Tada tas žodis tampa toks įprastas, kaip "Geros dienos, iki, labanakt". Ir nebeatsiduri devyniasdešimt devintam danguj jį išgirdusi
Aš girdžiu beveik kiekvieną dieną, ir tai netapo nuvalkiota fraze. Nesakai juk "ačiū už pietus, myliu tave"; "išplauk indus, myliu tave"; ir t.t.
O jeigu jau žinai, kad 5 mėnesius šių žodžių negirdėjai, vadinas tau tikrai sunku, ar bandei apie tai pasišnekėti su juo?