Įkraunama...
Įkraunama...

Špinatai

QUOTE(mute7 @ 2009 06 16, 13:25)
mes tai ir daug kur naudojame spinatus, bet pagrinde verdame sriubyte (kartais vien tik spinatu, o kartais maisome su svieziais kopustais  thumbup.gif ) darome salotas su kitomis svieziomis darzovemis, o kartais kaip pardese su laukiniais ryziais  thumbup.gif

Gal galima butu suzinoti salotu su laikiniais ryziais recepta? 4u.gif
Atsakyti
Is spinatu kepu sluoksniuotos teslos pyragelius, galima spinatus maisyti su varske arba su suriu
Atsakyti
labai gera tema, o ir sezonas jau prasidejes. Reikia naudotis galimybe kuo daugiau gelezies gauti ir be mesos bigsmile.gif
Atsakyti
Būtina žinoti, kad špinatus geriausia valgyti šviežius, o paruoštus jų patiekalus laikyti šaltai. Šiltai laikant špinatus per 24-28 val. iš juose esančių nitratų susidaro nitritai, kurie yra žalingi žmogaus organizmui.
Atsakyti
Labai mėgstu špinatus..o kaip juos užšaldyti? g.gif
Atsakyti
Mane irgi domina, ar galima spinatus uzsaldyti? Labai jau uzderejo bigsmile.gif
Atsakyti
Aš šiemet pirmą kartą pasėjau špinatus ax.gif
O jie taip greitai perauga?
Nespėjau pasidžiaugti ir privalgyti lyg davalej blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif super, kaip gerai, kad ideja davet uzsisaldyt. as tik siemet pasisejau, o atsidziaugti jais negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(berna @ 2009 06 24, 10:45)
Labai mėgstu špinatus..o kaip juos užšaldyti? g.gif

Paprastai, kaip ir rūgštynes mirksiukas.gif Supjaustau, indelin ir kameron smile.gif
QUOTE(rsc @ 2009 06 28, 21:57)
Mane irgi domina, ar galima spinatus uzsaldyti? Labai jau uzderejo bigsmile.gif

Žinoma, kad galima ax.gif
QUOTE(S@V@N@ @ 2009 06 29, 11:51)
O jie taip greitai perauga?

Aga, gan greit perauga ir tada jau nelabai tinkami naudot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 05 12, 13:47)
Mano firminiai makaronai su špinatų padažu:

Šiandien pasidariau, pirmą kartą kažką su špinatais gaminau, sėdžiu dabar persivalgius nestuke.gif Įdomiai žalias padažas atrodė. biggrin.gif
Atsakyti
Špinatų spalva....patiekalo puošmena smile.gif
Užsišaldžiau špinatų žiemai, kai akys pasiilgs žalumos virsiu sriubą biggrin.gif
Atsakyti
o man patinka toks salotas - pomidorai, špinatas ir grietinė. Labai skanu 4u.gif
Atsakyti