QUOTE(patrakusi @ 2009 01 22, 15:15)
Pakelsiu trupučiuką temą...
Gal kas valgėte Maximos bazėje (Savanorių pr.) antram aukšte esančioje valgykloje trinta špinatų sriubasu sūriu...?...Nu man ji jau tooookia skani... Norėčiau tokią namie išsivirti...Gal žinot kaip?...
Aš kažkaip galvoju gal tiesiog bulvės, morkos, svogūnas, česnakas koks, špinatai, viską pertrinti ir patiekiant užberti sūrio...Gal dar kokio pieno reikia su miltais apkepinti...?... Kad ji tokia tiršta būtų...
Gal kas valgėte Maximos bazėje (Savanorių pr.) antram aukšte esančioje valgykloje trinta špinatų sriubasu sūriu...?...Nu man ji jau tooookia skani... Norėčiau tokią namie išsivirti...Gal žinot kaip?...
Aš kažkaip galvoju gal tiesiog bulvės, morkos, svogūnas, česnakas koks, špinatai, viską pertrinti ir patiekiant užberti sūrio...Gal dar kokio pieno reikia su miltais apkepinti...?... Kad ji tokia tiršta būtų...
O tu pazıurek pacıoj pradzıoj tos vengrıskos srıubos receptuka, ıtarkavus surio skonis tikrai bus panasus