QUOTE(Ulitka @ 2011 08 10, 14:51)
Lietuva - Lenkija - Čekija - Austrija - Slovėnija - Kroatija - Bosnija ir Hercegovina - Juodkalnija - Albanija - Graikija - Makedonija - Serbija - Vengrija - Slovakija - Lenkija - Lietuva
o kiek cia km jums isejo????sokas
Ulitka, gal pats maršrutas atrodo nerealiai, nes teko tiek daug šalių aplankyt - tiksliau kai kurias šalis ne aplankyt, o tik pervažiuot

O kilometrų tikrai nebuvo labai daug - per 25 dienas pravažiavom tik 8200 km

Pernai kelionė irgi truko tiek pat laiko tik km buvo truputį daugiau - 8400
QUOTE(Cobre @ 2011 08 08, 22:38)
Juokauji

As tik kelias dienas ten pabuvau

As tiesiog myliu sia sali ir vis palandzioju po ivairius puslapius, kur kazkiek kalbama apie ja , bet nieko bendro su ekspertais neturiu

AŠA man atrodo daugiau aplanke Juodkalnijoje, o dabar dar ir tu

.
Cobre, taigi mes visos tik po kelias dienas ten tebuvom - manau viena diena į vieną ar kitą pusę tikrai nieko nekeičia

Nemanyk kad aš neskaičiau tavo komentarų Juodkalnijos temoj - kiekvienas žodis ne tik alsuoja meile, bet yra pagrįstas ir motyvuotas - akivaizdu, kad domiesi šia šalimi

Galvok ką nori, kas liečia Juodkalniją tu man vistiek buvai ir būsi ekspertas
...O AŠA su Aruna yra mano guru
visais kelionių klausimais neišskiriant konkrečios šalies

Jų abiejų fotoreportažai ...
Aruna jaučiu net neįsivaizduoja, kaip aš dabar per ją "kenčiu"

...Tiksliau bandau ugdyt savo valią neskaitydama jos fotoreportažo... Pažadėjau sau, kad pabaigsiu savąjį, o po to su pasimėgavimu skaitysiu jos

Bet mano valios pastangos akivaizdžiai senka, manau artimiausiu laiku pasiduosiu...
Labai apsidžiaugiau kai pamačiau kad AŠA "sugrąžino" savuosius Balkanus

Aš irgi begalo norėčiau kad ji vėl rašytų... Galbūt ir rašys, juk... svajonės kartais pildosi
QUOTE(Cobre @ 2011 08 09, 11:09)
...Na bet nejau mums vieniems taip su oru nepasiseke Durmitore
...Cobre, ne jums vieniems, mums 2008m. liepą irgi nesisekė - tikrai buvo šalta - Durmitore trumpam nuėjom prie Juodojo ežero ir... drebėdami pasukom link namų...

O šiemet visai kas kita - temperatūra svyravo nuo 25 iki 30 laipsnių

Išvis per visą kelionę neteko išsitraukt šiltesnių drabužių - dar pagalvojau kokio velnio juos vežiaus...
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...