QUOTE(Cobre @ 2011 08 06, 12:12)
Gerai linole pasake - nuprotet galima nuo tokiu vaizdu

. Bet ar man atrodo, ar ir tau si karta nepavyko viso spalvu sodrumo uzfiksuoti 9nuo dienos metu irgi kiek suprantu tai priklauso)

Bet vistiek , nerealiai grazuuuuu.
Cobre, labai teisingai pastebėjai - jei būtų buvęs ne ankstyvas rytas, Pyvos kanjonas būtų atsivėręs daug gražesnėm spalvom

Dabar visose nuotraukose matosi kalnų atspindžiai, vanduo atrodo niūresnis

Bet tiek čia tos bėdos - gerai kad bent lietus nelijo (tik vakare prapliupo

)

Šiaip fotografavimui buvo ir blogesnių dienų - kai pagavoju išvis Juodkalnijoj man labai nesisekė - lyg koks užkeikimas veikė - kur tik nuvažiuodavom vis saulė ne ten kur turėtų būti

Manau įsivaizduoji kokia nuotraukų kokybė fotkinant prieš saulę

Pykau ant savo muilinukės, manau su veidrodiniu vaizdai būtų nepalyginamai gražesni

Tikriausiai jau atėjo laikas fotiką keisti...

Nors kita vertus - kad ir kokios gražios būtų nuotraukos - niekaip jos neperteiks nei pusės to tikrojo grožio kuris visam laikui liko atmintyje
...Na, keliaukim toliau

Palikę Pyvos kanjoną Durmitoro nacionaliniu parku traukiam link Žabljako
Kol vyrai doroja Plužinėj už nepilną eurą įsigytą didžiulį arbūzą, aš krentu ant šios nuostabios pievutės - seniai taip gerai nesijaučiau - tokia ramybė aplink - kur pažvelgsi kalnai, gėlytės - vaizdai tiesiog dieviški
Važiuojam toliau
Papildyta:
Gal norit atsigerti
Prieš akis tiesiog kaip pasakoj išdygo pats nuostabiausias ir paklusniausias buliukas
Nu kiekgi gali mane fotkint - nusibodo
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...