7 diena.
Šios dienos tikslas - Krka nacionalinis parkas Vyrai tiesiog svaigsta kaip nori išsimaudyt po kriokliais Važiuojam į Skradiną ir laiveliu plaukiam prie krioklių
Žinoma, pirmiausia išsvajotosios maudynės Po to jau ramiai galim pasivaikščiot po patį parką
Papildyta:
Papildyta:
Apsilankom etnografiniame muziejuje...
...nors ir draudžiama asiliuką pavaišinam lietuviška duona Būtumėte matę tą dėkingą žvilgsnį - jaučiu skanesnės gyvenime nėra valgęs
Vėl kriokliai
Papildyta:
Dar akimirka ir mūsų viešnagė šiame parke baigta Vėl sėdam į laivelį ir grįžtam į Skradiną
Nuostabus pasakojimas, laukiu tęsinio
...Aplankius Krka parką apima šioks toks nusivylimas Pradedam jį lyginti su prieš tris metus aplankytu Plitvicos nacionaliniu parku Vieningai nutariam - Plitvicos krioklių įvairove patiko daug labiau Ir visai nesvarbu kad ten maudytis negalima Įmetu kelis Plitvicos NP vaizdelius
nežinau, nežinau, aidluka, bet mes visi čia užsukantys jau turbūt daromės ligoniai ir tu esi kalčiausia, todėl gausi mums biuuuuletenius išrašinėt ...man jau baisu ir pagalvot, kad nauja vasara dar taaaaip toli
nežinau, kas turės koki fotoreportaža dar parašyt, kad sudomintu kokiu kitu maršrutu
SUPER
nežinau, kas turės koki fotoreportaža dar parašyt, kad sudomintu kokiu kitu maršrutu
SUPER
Šiauriniuose Velabituose esantys Rožanų kukai ir Gromovacos viršūnė yra daug aukščiau O mūsų pravažiuoto kalnų keliuko aukščiausia vieta yra "tik" 1 km aukštyje - jis visai šalia Paklenicos nacionalinio parko - jungia Sv.Roką su Maričiči
aisku, mes gromovaca pasiekem kurios aukstis beveik 3 km.labai grazu ten
aisku, mes gromovaca pasiekem kurios aukstis beveik 3 km.labai grazu ten
Ačiū mergaitės už komplimentus - labai smagu, kad mano pasakojimas patinka
Na, Vidal, aš šokiruota Atsirado mat ligonė - net nebandyk jokių biuletenių prašinėtis Kas gi pinigus kitai kelionei uždirbinės - negi visą šį reikalą vyrui sukrausi
O fotoreportažų šiemet kaip niekada daug Pati labai noriu paskaityt, bet... negaliu Turiu po savajį kuistis Na, bet nieko, pakentėsiu, o po to skaitysiu, skaitysiu ir... svajosiu apie ateinančią vasarą
Klementyna, negi iš tikro Gromovača taip aukštai? Mano žemėlapis rodo, kad jos aukštis 1676m... Gal klaida įsivėlė
Nea, negalima Po pačiu kriokliu tokia srovė kuri tikriausiai negyvai užmuštų Griežtai draudžiama plaukt už plūdurų - kabo perspėjimai, kad pavojinga
QUOTE(vidal @ 2011 08 01, 22:28)
nežinau, nežinau, aidluka, bet mes visi čia užsukantys jau turbūt daromės ligoniai ir tu esi kalčiausia, todėl gausi mums biuuuuletenius išrašinėt ...man jau baisu ir pagalvot, kad nauja vasara dar taaaaip toli
SUPER
SUPER
Na, Vidal, aš šokiruota Atsirado mat ligonė - net nebandyk jokių biuletenių prašinėtis Kas gi pinigus kitai kelionei uždirbinės - negi visą šį reikalą vyrui sukrausi
O fotoreportažų šiemet kaip niekada daug Pati labai noriu paskaityt, bet... negaliu Turiu po savajį kuistis Na, bet nieko, pakentėsiu, o po to skaitysiu, skaitysiu ir... svajosiu apie ateinančią vasarą
QUOTE(klementyna @ 2011 08 01, 22:51)
...mes gromovaca pasiekem kurios aukstis beveik 3 km.labai grazu ten
Klementyna, negi iš tikro Gromovača taip aukštai? Mano žemėlapis rodo, kad jos aukštis 1676m... Gal klaida įsivėlė
QUOTE(ARDUTE @ 2011 08 02, 06:33)
O po pačiu kriokliu ar galima palysti?
Nea, negalima Po pačiu kriokliu tokia srovė kuri tikriausiai negyvai užmuštų Griežtai draudžiama plaukt už plūdurų - kabo perspėjimai, kad pavojinga
Na, tęsiu ...
Aplankę Krka nacionalinį parką toliau pakrante važiuojam link Živogošče Blato miestelio Pakrantės vaizdų mixas iš abiejų kelionių - labai smagu buvo ir antrą kartą pravažiuoti šia gražia kelio atkarpa
Papildyta:
Su malonumu sugrįžtam į prieš tris metus pamiltą kempingą "Dole"
Aplankę Krka nacionalinį parką toliau pakrante važiuojam link Živogošče Blato miestelio Pakrantės vaizdų mixas iš abiejų kelionių - labai smagu buvo ir antrą kartą pravažiuoti šia gražia kelio atkarpa
Papildyta:
Su malonumu sugrįžtam į prieš tris metus pamiltą kempingą "Dole"
turejau kazkur nuotrauka nufotografuota su auksciu, bet dabar nebeatkapstau. todel negaliu 100 proc teigti. kazkaip uzsifiksavo kad pirmas skaicius tikrai 2
turejau kazkur nuotrauka nufotografuota su auksciu, bet dabar nebeatkapstau. todel negaliu 100 proc teigti. kazkaip uzsifiksavo kad pirmas skaicius tikrai 2
QUOTE(klementyna @ 2011 08 02, 21:52)
Nerealu manau gali buti, kad iki virsunes nuo to tasko kur matei kilti reikia tiek km.
Bent jau google visur raso, kad Gromovaca tokia, kaip Aidluka nurode.
Ir aplamai, paskaityk Wikipedija:
Kroatijoje yra aukštų kalnų, platus upių tinklas, raižytos jūrų pakrantės, daug salų. Kroatija garsi savo kalnais: Dinarais, Vebitais, mažiau Velika Kapela. Aukščiausias Kroatijos taškas yra Dinara - 1830 metrų virš jūros lygio. Vebito šlaitai stačiai krenta į Adrijos jūrą, sudarydamas nepakartojamą grožį.
http://lt.wikipedia....ijos_geografija
Siaip Kroatija nepasizymi aukstais kalnais Alpiu nelyginsiu, bet tarkim kad ir Aukstieji Tatrai: aukstesni uz Kroatijos kalnus, bet auksciausia virsukalne nesiekia 3 km
Aidluka,
Nuotraukos nuostabios Myliu Kroatiją labai, labai. Noriu verkti, spaudžia gerklę,nes taip gražu.
Esu du kartus joje buvusi, bet poilsinėse kelionėse. Savjoju ir aš keliauti savo auto bet... svajonės kartais irgi pildosi.
Nuotraukos nuostabios Myliu Kroatiją labai, labai. Noriu verkti, spaudžia gerklę,nes taip gražu.
Esu du kartus joje buvusi, bet poilsinėse kelionėse. Savjoju ir aš keliauti savo auto bet... svajonės kartais irgi pildosi.
....Neužilgo mostelėsiu savo "burtų lazdele" - fotoaparatu - ir nuskraidinsiu į nuostabiąją Juodkalniją
...Bet tai bus truputį vėliau Šiandien dar pakeliaukim po Kroatiją
8 diena.
Nuostabus rytas kempinge Tokia nostalgija apėmus Mes pirmą kartą gyvenime grįžom ten kur kažkada praleidom keletą nuostabių savo kelionės dienų Viskas taip pažystama, artima, atrodo per tuos tris metus niekas nepasikeitė
Tas pats nuostabus paplūdimys
Čia ne lietutis - paprasčiausias dušas
Vaikas vėl tikis pagaut tokį pat laimikį kaip ir prieš tris metus - nepavyksta, na ir kas čia tokio - bus dar gyvenime tų laimikių...
...Bet tai bus truputį vėliau Šiandien dar pakeliaukim po Kroatiją
8 diena.
Nuostabus rytas kempinge Tokia nostalgija apėmus Mes pirmą kartą gyvenime grįžom ten kur kažkada praleidom keletą nuostabių savo kelionės dienų Viskas taip pažystama, artima, atrodo per tuos tris metus niekas nepasikeitė
Tas pats nuostabus paplūdimys
Čia ne lietutis - paprasčiausias dušas
Vaikas vėl tikis pagaut tokį pat laimikį kaip ir prieš tris metus - nepavyksta, na ir kas čia tokio - bus dar gyvenime tų laimikių...