Grįžom Kelionė buvo nereali, Balkanai užbūrė. Pravažiavom visas šalis, išskyrus Slovėniją ir Kosovą. Apie Albaniją - ne toks baisus vilkas kaip jį piešia. Sužavėjo ši šalis nepaprastai. Puikūs žmonės, labai pigus ir skanus maistas, o pajūrys... Mes buvome 10 Kavaje, ant jūros kranto - tiesiog super Neatrastas deimantas - va ką galiu pasakyti. Jei kas mėgstate Bonifacijaus atostogas - rekomenduoju. Noriu atgal
QUOTE(lazyfrog @ 2014 07 17, 15:48)
Grįžom Kelionė buvo nereali, Balkanai užbūrė. Pravažiavom visas šalis, išskyrus Slovėniją ir Kosovą. Apie Albaniją - ne toks baisus vilkas kaip jį piešia. Sužavėjo ši šalis nepaprastai. Puikūs žmonės, labai pigus ir skanus maistas, o pajūrys... Mes buvome 10 Kavaje, ant jūros kranto - tiesiog super Neatrastas deimantas - va ką galiu pasakyti. Jei kas mėgstate Bonifacijaus atostogas - rekomenduoju. Noriu atgal
Smagu skaityti tokius postus!gal parasysit reportaza
QUOTE(lazyfrog @ 2014 07 17, 15:48)
Grįžom Kelionė buvo nereali, Balkanai užbūrė. Pravažiavom visas šalis, išskyrus Slovėniją ir Kosovą. Apie Albaniją - ne toks baisus vilkas kaip jį piešia. Sužavėjo ši šalis nepaprastai. Puikūs žmonės, labai pigus ir skanus maistas, o pajūrys...
Lazyfrog, kaip smagu girdėti, kad Albanijoj patiko Aš ir vis dar jaučiu nostalgiją šiai šaliai - tiksliau, ne tik jai, bet ir visiems Balkanams Labai tikiuos, kad dar kada turėsim galimybę čia atvažiuoti
QUOTE(Juritute @ 2014 06 29, 00:18)
...Albanijoje praleidome pusdieni patiko jos gamta,labai jau keistoka vairavimo kultura jau nebestebino ne asiliukai,ne ozkytes kelyje,nekalbu jau apie gyvates Rozanos pilyje pavaikstinejom,Skoderio miesta apziurejom tik griztant i Juodkalnija prie sienos teko ilgokai pralaukt,o dar besiverziantys i masina vaikai-jau tokie izulus,mergaite tai is viso,keiktis ir langus dauzyt kumsciais eme siek tiek isgasdino mano mergaite!bet siaip nuotaikos nesugadino ir manau kazkada nuodugniau sia sali apziuresim
Juritute, kokios gražios Albanijos nuotraukos Įsivaizduoju, kaip nesmagiai toj muitinėj reikėjo jaustis Mums ir panašiai prieš keletą metų buvo nutikę iš Serbijos įvažiuojant į Vengriją Tais laikais pasieny reikdavo praleisti po keletą valandų, tai visą laiką be perstojo kiekvieną turistų automobilį atakavo gaujos čigonų vaikų arba moterų apsikarsčiusių kūdikiais Galvojom išprotėsim karštis beprotiškas, lango atsidaryt ar tuo labiau išlipti iš mašinos neįmanoma Keista buvo matyt, kad tokiose vietose visiška laisvė suteikta čigonams Daugiau niekur nieko panašaus neteko (ir tikiuos neteks) patirti
QUOTE(Juritute @ 2014 07 04, 10:42)
Volpe,parasykit ta legenda!
Volpe, aš ir noriu išgirsti tą legendą O, beto, labai smagu būtų perskaityti jūsų įspūdžius iš šiųmetės Albanijos - juk mes, turistai, vienoj ar kitoj šaly praleisdami tik po kelias dienas, pamatom ir patiriam nesulyginamai mažiau, nei tie, kas turi galimybę pasijusti vietinių "kailyje" Bent jau man tikrai labai smagu skaityti tai, ką tu papasakoji apie Albaniją
QUOTE(Aidluka @ 2014 09 07, 17:12)
Volpe, aš ir noriu išgirsti tą legendą O, beto, labai smagu būtų perskaityti jūsų įspūdžius iš šiųmetės Albanijos - juk mes, turistai, vienoj ar kitoj šaly praleisdami tik po kelias dienas, pamatom ir patiriam nesulyginamai mažiau, nei tie, kas turi galimybę pasijusti vietinių "kailyje" Bent jau man tikrai labai smagu skaityti tai, ką tu papasakoji apie Albaniją
sveikute! labai malonu,kad norite isgiersti apie labanija....as dabar bandau parasyti, o paksui tikirai tikrai sukelsiu.........
apie legenda : ja gali paskaityti cia :
http://www.supermama...?...13681&st=48
radau sia tema apie albanija ir , sutikdama su kitos forumietes pasiulymu, perkeliau viska ten.juk cia tavo reportazas apie balkanus,o ne albanija.
o kas liecia balkanus: siemet pravaziavom pro Liubuskij,Stolac,BIliecaj,NIksic(jie tui alu su tokiu pat pavadinimu ) Podgorica ir paskui hani hoti albanija.
iki greito susitikimo su mano reportazu,o apie albanija daugiau albanijos temeleje.