Įkraunama...
Įkraunama...

Sugrįžimas į pasaką arba automobiliu po Europą '11

Grįžom smile.gif Kelionė buvo nereali, Balkanai užbūrė. Pravažiavom visas šalis, išskyrus Slovėniją ir Kosovą. Apie Albaniją - ne toks baisus vilkas kaip jį piešia. Sužavėjo ši šalis nepaprastai. Puikūs žmonės, labai pigus ir skanus maistas, o pajūrys... Mes buvome 10 Kavaje, ant jūros kranto - tiesiog super thumbup.gif Neatrastas deimantas - va ką galiu pasakyti. Jei kas mėgstate Bonifacijaus atostogas - rekomenduoju. Noriu atgal bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lazyfrog @ 2014 07 17, 15:48)
Grįžom smile.gif Kelionė buvo nereali, Balkanai užbūrė. Pravažiavom visas šalis, išskyrus Slovėniją ir Kosovą. Apie Albaniją - ne toks baisus vilkas kaip jį piešia. Sužavėjo ši šalis nepaprastai. Puikūs žmonės, labai pigus ir skanus maistas, o pajūrys... Mes buvome 10 Kavaje, ant jūros kranto - tiesiog super  thumbup.gif Neatrastas deimantas - va ką galiu pasakyti. Jei kas mėgstate Bonifacijaus atostogas - rekomenduoju. Noriu atgal  bigsmile.gif

Smagu skaityti tokius postus!gal parasysit reportaza bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lazyfrog @ 2014 07 17, 15:48)
Grįžom smile.gif Kelionė buvo nereali, Balkanai užbūrė. Pravažiavom visas šalis, išskyrus Slovėniją ir Kosovą. Apie Albaniją - ne toks baisus vilkas kaip jį piešia. Sužavėjo ši šalis nepaprastai. Puikūs žmonės, labai pigus ir skanus maistas, o pajūrys...

Lazyfrog, kaip smagu girdėti, kad Albanijoj patiko thumbup.gif Aš ir vis dar jaučiu nostalgiją šiai šaliai - tiksliau, ne tik jai, bet ir visiems Balkanams wub.gif Labai tikiuos, kad dar kada turėsim galimybę čia atvažiuoti smile.gif
QUOTE(Juritute @ 2014 06 29, 00:18)
...Albanijoje praleidome pusdieni smile.gif patiko jos gamta,labai jau keistoka vairavimo kultura biggrin.gif  jau nebestebino ne asiliukai,ne ozkytes kelyje,nekalbu jau apie gyvates smile.gif Rozanos pilyje pavaikstinejom,Skoderio miesta apziurejom wub.gif  tik griztant i Juodkalnija prie sienos teko ilgokai pralaukt,o dar besiverziantys i masina vaikai-jau tokie izulus,mergaite tai is viso,keiktis ir langus dauzyt kumsciais eme g.gif siek tiek isgasdino mano mergaite!bet siaip nuotaikos nesugadino ir manau kazkada nuodugniau sia sali apziuresim smile.gif

Juritute, kokios gražios Albanijos nuotraukos wub.gif Įsivaizduoju, kaip nesmagiai toj muitinėj reikėjo jaustis ax.gif Mums ir panašiai prieš keletą metų buvo nutikę iš Serbijos įvažiuojant į Vengriją doh.gif Tais laikais pasieny reikdavo praleisti po keletą valandų, tai visą laiką be perstojo kiekvieną turistų automobilį atakavo gaujos čigonų vaikų arba moterų apsikarsčiusių kūdikiais doh.gif Galvojom išprotėsim – karštis beprotiškas, lango atsidaryt ar tuo labiau išlipti iš mašinos neįmanoma blink.gif Keista buvo matyt, kad tokiose vietose visiška laisvė suteikta čigonams g.gif Daugiau niekur nieko panašaus neteko (ir tikiuos neteks) patirti ax.gif
QUOTE(Juritute @ 2014 07 04, 10:42)
Volpe,parasykit ta legenda!

Volpe, aš ir noriu išgirsti tą legendą bigsmile.gif O, beto, labai smagu būtų perskaityti jūsų įspūdžius iš šiųmetės Albanijos - juk mes, turistai, vienoj ar kitoj šaly praleisdami tik po kelias dienas, pamatom ir patiriam nesulyginamai mažiau, nei tie, kas turi galimybę pasijusti vietinių "kailyje" 4u.gif Bent jau man tikrai labai smagu skaityti tai, ką tu papasakoji apie Albaniją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2014 09 07, 17:12)

Volpe, aš ir noriu išgirsti tą legendą  bigsmile.gif  O, beto, labai smagu būtų perskaityti jūsų įspūdžius iš šiųmetės Albanijos - juk mes, turistai, vienoj ar kitoj šaly praleisdami tik po kelias dienas, pamatom ir patiriam nesulyginamai mažiau, nei tie, kas turi galimybę pasijusti vietinių "kailyje" 4u.gif Bent jau man tikrai labai smagu skaityti tai, ką tu papasakoji apie Albaniją  4u.gif

sveikute! labai malonu,kad norite isgiersti apie labanija....as dabar bandau parasyti, o paksui tikirai tikrai sukelsiu.........
apie legenda : ja gali paskaityti cia :
http://www.supermama...?...13681&st=48

radau sia tema apie albanija ir , sutikdama su kitos forumietes pasiulymu, perkeliau viska ten.juk cia tavo reportazas apie balkanus,o ne albanija.
o kas liecia balkanus: siemet pravaziavom pro Liubuskij,Stolac,BIliecaj,NIksic(jie tui alu su tokiu pat pavadinimu ) Podgorica ir paskui hani hoti albanija.

iki greito susitikimo su mano reportazu,o apie albanija daugiau albanijos temeleje. wub.gif
Atsakyti