Aidluka,sveik!!
As turiu slapta nora i Albanija ikist nosi,gi nuo Juodkalnijos ji tik ranka paduot!vyrui aisku nesakau labai grazios Kruje miestelio nuotraukos
QUOTE(Juritute @ 2014 06 15, 14:45)
Aidluka,ar pavyko Jums pernai aplankyt Alpiu kelia!mes pernai aplankem,tai ir siemet vyras svaigsta,kad pakartot nori jei nesupyksit pasidalinsiu keletu vaizdu!
Juritute, kokios gražios nuotraukos - nenuostabu, kad norite ten sugrįžti O mums Didysis Alpių kelias vis dar tebėra svajonėse Pirmą kartą Austrijoj buvom 2010 m. lietus pylė taip, kad už kelių metrų nieko nesimatė 2011 m., važiuojant į šią kelionę, Austrijoj vėl lijo, vėl apie Alpių kelią tegalėjom pasvajot Pernai jau sakėm be Alpių kelio iš Austrijos neišvažiuosim Kur tau, tik spėjom įvažiuot ir prasidėjo nesibaigiantis lietus pabėgom į Šveicariją Na, ir šiemet, važiuojant į Slovėniją, aišku, Alpių kelio planuose nebuvo ( jis iki gegužės mėn. būna uždarytas), bet Austijoj tradiciškai ir nuvažiuojant, ir grįžtant prapylė lietus Tai va, nebežinau, ar verkti, ar juoktis Gal mes kokie užkeikti, kad Austrija vis bando ir bando su lietumi mumis atsikratyti
Papildyta:
QUOTE(Juritute @ 2014 06 15, 16:09)
As turiu slapta nora i Albanija ikist nosi,gi nuo Juodkalnijos ji tik ranka paduot!vyrui aisku nesakau labai grazios Kruje miestelio nuotraukos
Geras noras - linkiu, kad pavyktų vyrą prikalbint Va, ir Volpė kaip tik gali patvirtinti, kad ten nieko baisaus tikrai nėra
Papildyta:
Aidluka,sveik!!
Ačiū, man jau truputį geriau - matyt vaistai pradėjo veikti
QUOTE(volpe @ 2014 06 15, 15:41)
jau persirasiau pavadinima,bet nerandu su goolu tiklsuas kelio...na svarbiausiai zinoti iki kokio miesto nuvaziuoti,o ten jau su kuo nors gal rusiskai susikalbesiu.jei pavyks griztant siemet sustosim
Volpe, aš tuos kroatiškus urvus, tiesiog kaip pavyzdį, ką aplankyti lyjant, pasiūliau Snickers ji šiuo metu prie Splito yra O jūs, jei gerai suprantu, važiuojat į Albaniją iš Italijos, per Slovėniją Jei taip, tai jums labai pakeliui būtų slovėnų urvai Mes kažkada buvom urvuos Monake ir Slovakijoj, tai šiemet pamatyti Postojnos urvai tiesiog nokautavo Abejoju, kad tie kroatiškieji būtų už Postojną geresni
http://www.postojnska-jama.eu/en/
Va, jei turi FB, gali pažiūrėti mano pavasarinės Slovėnijos nuotraukas ten rasi ir keletą nuotraukų iš Postojnos urvų Jeigu dar nesate juose buvę, tikrai rekomenduoju aplankyti
Pavasaris Slovėnijoj
QUOTE(Aidluka @ 2014 06 15, 15:51)
Va, ir Volpė kaip tik gali patvirtinti, kad ten nieko baisaus tikrai nėra
Papildyta:
Papildyta:
aisku nieko ten baisaus,ten tik vietiniai pesasi del zemes sklypo ar panasiai As ten kiekviena vasara vaziuoju,jau kokius 6 metus is eiles .matau,kaip grazeja salis,kaip keiciasi.....pagaliau susitvarkeme zemes dokumentus ir sia vasara pradesime namuko darbus,taip galesime vaziuoti kda tik norime,ir tureti savo kampuk.pagaliau nereikes krautis rubu ir pan.....
QUOTE(Aidluka @ 2014 06 15, 16:07)
Volpe, aš tuos kroatiškus urvus, tiesiog kaip pavyzdį, ką aplankyti lyjant, pasiūliau Snickers ji šiuo metu prie Splito yra O jūs, jei gerai suprantu, važiuojat į Albaniją iš Italijos, per Slovėniją Jei taip, tai jums labai pakeliui būtų slovėnų urvai Mes kažkada buvom urvuos Monake ir Slovakijoj, tai šiemet pamatyti Postojnos urvai tiesiog nokautavo Abejoju, kad tie kroatiškieji būtų už Postojną geresni
Va, jei turi FB, gali pažiūrėti mano pavasarinės Slovėnijos nuotraukas ten rasi ir keletą nuotraukų iš Postojnos urvų Jeigu dar nesate juose buvę, tikrai rekomenduoju aplankyti
Pavasaris Slovėnijoj
Pavasaris Slovėnijoj
taip,mes vaziuojame is Italijos pro trieste,isvaziojame basovizza,rijeka,split ir keliaujame beveik visa laika pajuriu.tai man buvo smalsu viskas ,ka pajury galime sutikti :)pravaziuojame dubrovnika ir taip link juodakalnijos pro Bar....nekylame pro Podgorica,o keliaujame link Ulcin,paskui pro Murician muitine i Albanija.
QUOTE(Aidluka @ 2014 06 15, 12:55)
Ne prisikėlė Aidluka, o miršta Įtariu, kad ausų uždegimą pasigavau - tuoj sienom laipioti nuo skausmo pradėsiu
O jei rimtai, Snickers, jei lyja, gal kokius urvus aplankykit Mes šį pavasarį Slovėnijoj vieną lietingą dieną taip ir darėm - labai tiko ir patiko Va, kaip tik netoli Splito yra gražiausiais Kroatijoj tituluojami Špilja Vranjača urvai
Turėjau šitą blogį šią žiemą- labai padėjo Ultra Aukšto Dažnio šildymai- davė poliklinikoj nemokamai 5 reabilitologė ir aišku teko antibiotikus gert Ir spengė ausyse ; ir kaip gluša buvau ale išsitaisė- jei bus blogiau - darys jau audiogramą
Ačiū už pasiūlymus dėl urvų- reiks gal prasukt ryt- ypač jei lis- reikia gi stogo tai sueis su Natural science muziejum arba su Akvariumu
Šiandien ėmėm Omišo tvirtovę Fortica - super žygis kelių valandų
Aidluka,tikiuos greitu laiku Austrija susimils ir lietu nusius kur kitur,leisdama pasidziaugt jos graziosiomis Alpemis!!Alpiu kelias nuostabus,tiesa mes kelione pradejom nuo Fusch miestelio ir leidomes link Heilingblut,tai pries pradedami kilt gavom kiek lietaus...as emiau visiems dievams melstis,kad musu pagailetu ir leistu pasidziaugt,tai ir nustojo lyt matyt karstai meldziausi
O Pastojna jama urvai tikrai verti apsilankymo,kaip ir salia esanti Predjama pilis!
O Pastojna jama urvai tikrai verti apsilankymo,kaip ir salia esanti Predjama pilis!
Aidluka,sveik!!
Kai vaziavome i Corfu tai nuo Juodkalnijos iki Grakijos teko pravaziuot pajuriu Albanija ...zodziu tuo momentu sakiau kad gyvenime daugiau nelysiu i chaotiska sita sali .nors ispudziu ir grozio buvo tikrai nemaza...aprtamentuose teko evakuoti skarpiona is po lovos.. na po metu galvoju jei reiktu ir vel vaziuotum
QUOTE(trintuks @ 2014 06 17, 15:06)
Kai vaziavome i Corfu tai nuo Juodkalnijos iki Grakijos teko pravaziuot pajuriu Albanija ...zodziu tuo momentu sakiau kad gyvenime daugiau nelysiu i chaotiska sita sali .nors ispudziu ir grozio buvo tikrai nemaza...aprtamentuose teko evakuoti skarpiona is po lovos.. na po metu galvoju jei reiktu ir vel vaziuotum
na,kaip salis,tikrai haotiska,bet ir tai tik vietoviu klausimas.ta prasme: jei vaizuoji tiranoje pagrindine gatve,nekreipk demesio,jei kas per raudona pravaziuos,ziurek i kaire ir i desine,lyg ten sviesoforas neegzistuoja .o kas liecia skorpionus ir ivairias kitas butybes,kaip gyvates,tai visai normalu: juk ten kalnai ir jura viskas kartu.
mums patiems teko valgyti pusrycius ,o palei supynes pradejo kniaukti katinas....mano maze buvo ant supyniu...as niekaip negalejau suprasti,kas kaip ir kada..............o kai priejau,pamaciau gyvate: didele,stora....katinas priesais ka tarp supyniu ir jos.....as is leto pasiemiau maze ir pakvietem restorano darbuotoja.....jis ja labai graziai i maisa ir lauk...........
kalnuose yra mociutes namas,bet as ten per 7 metus kojos neikeliau,bijau su vaikais vaziuoti,juolab po to,kai dede papasakojo,jog uz namo,tvarte,viename is kubilu gyvate surezge lizda......jie ten iprate ,zino kaip elgtis...man tai sokas ...
Tikiuos Aidluka nesupyks svieziausi kadrai is Albanijos
[/URL]
[/URL]
[/URL]
Albanijoje praleidome pusdieni patiko jos gamta,labai jau keistoka vairavimo kultura jau nebestebino ne asiliukai,ne ozkytes kelyje,nekalbu jau apie gyvates Rozanos pilyje pavaikstinejom,Skoderio miesta apziurejom tik griztant i Juodkalnija prie sienos teko ilgokai pralaukt,o dar besiverziantys i masina vaikai-jau tokie izulus,mergaite tai is viso,keiktis ir langus dauzyt kumsciais eme siek tiek isgasdino mano mergaite!bet siaip nuotaikos nesugadino ir manau kazkada nuodugniau sia sali apziuresim
[/URL]
[/URL]
[/URL]
Albanijoje praleidome pusdieni patiko jos gamta,labai jau keistoka vairavimo kultura jau nebestebino ne asiliukai,ne ozkytes kelyje,nekalbu jau apie gyvates Rozanos pilyje pavaikstinejom,Skoderio miesta apziurejom tik griztant i Juodkalnija prie sienos teko ilgokai pralaukt,o dar besiverziantys i masina vaikai-jau tokie izulus,mergaite tai is viso,keiktis ir langus dauzyt kumsciais eme siek tiek isgasdino mano mergaite!bet siaip nuotaikos nesugadino ir manau kazkada nuodugniau sia sali apziuresim
Kokios grazios nuotraukos !!!!!!!!!mano uosviene su dukra kaip tik siandien i albanija isskrido...o pasiziurejus nuotraukas ,ir man sukilo noras kuo greiciau isvaziuoti........
jei galiu patikslinti: pilis tai ROZAFA,o ne rosana...joje yra gili legenda:nepamenu ar kada pasakojau ar ne ...jei bus idomu ,parasysiu.o gal jums ir papasakojo.
asiliukai,karves,kiaules....visa ferma ten gali rasti vidury gatves
apie 18 val pats gyvunu eismas
o cigonai tai tikrai ikyrus...o pro kuria muitine vaziavote?
jei galiu patikslinti: pilis tai ROZAFA,o ne rosana...joje yra gili legenda:nepamenu ar kada pasakojau ar ne ...jei bus idomu ,parasysiu.o gal jums ir papasakojo.
asiliukai,karves,kiaules....visa ferma ten gali rasti vidury gatves
apie 18 val pats gyvunu eismas
o cigonai tai tikrai ikyrus...o pro kuria muitine vaziavote?
Labas is saltosios Lietuvos taip noris grizt atgal kur silta
Kelione buvo puiki,su daug ispudziu,potyriu!!!Aidluka,kaip jums pavydziu,kad galit tiek ilgai keliauti
P.s. Volpe,parasykit ta legenda!
Kelione buvo puiki,su daug ispudziu,potyriu!!!Aidluka,kaip jums pavydziu,kad galit tiek ilgai keliauti
P.s. Volpe,parasykit ta legenda!