QUOTE(Astra777 @ 2011 10 11, 09:08)
Mes turėjome išsikeitę šiek tiek denarų, jais mokant geriau gaunasi-kartais skaičiuojant 1 EUR nesigauna, tik O.50-0,70 EUR, bet jiems vis vieną 1 EUR mokėtum.
Taip teisingai, visi keliai apie nuo 30 iki 50 denaru, tai 30 denaru yra 0.5 euro...Tik nezinau ar jie duoda grazos, ar apvalina jei apvalina suma, tai tikrai jau geriau kita kart issikeist i denarus
QUOTE(Aidluka @ 2011 10 12, 22:36)
1.Fioneta, ačiū labai už pataisymą Iš tikro, tai tik dėl Globocicos ir Mavrovo ežerų tikrumo suabejojom, o Debarsko kažkaip labai iš jų išsiskyrė galvojom šis tai jau tikrai tikras, o pasirodo ne . Labai smagu, kad reportažų rašymas padeda ne tik pasidalink patirtim, bet ir pačiai daug ko sužinot
2.Ačiū už komplimentus, bet man atrodo, kad ne reportažas, o Balkanai nuostabūs Žinau, kad daug praradom neaplankę Šv. Naum prižadu ištaisyt savo klaidą tikrai ten dar kada nuvažiuosim
3.Beje, Fioneta, manau labai smagu būtų visoms Makedonijos gerbėjoms pamatyti tavo reportažą apie šią tikrai labai gražią šalį Juk ten gyvenantis žmogus gali parodyti ir papasakoti daug daugiau, nei turistas, kuris šaly praleidžia daugių daugiausia tik kelias dienas
2.Ačiū už komplimentus, bet man atrodo, kad ne reportažas, o Balkanai nuostabūs Žinau, kad daug praradom neaplankę Šv. Naum prižadu ištaisyt savo klaidą tikrai ten dar kada nuvažiuosim
3.Beje, Fioneta, manau labai smagu būtų visoms Makedonijos gerbėjoms pamatyti tavo reportažą apie šią tikrai labai gražią šalį Juk ten gyvenantis žmogus gali parodyti ir papasakoti daug daugiau, nei turistas, kuris šaly praleidžia daugių daugiausia tik kelias dienas
1. Tikrai zinojau uztat ir pataisiau Cia labai mazai ezeru ir upiu, netaip kaip Lietuvoj Bet uztat kalnu pakankamai
2.Tikrai fortoreportazas super Vien tik aprasymas ir nuotraukytes kiek vertos Saunuole!
3.Oi, ne...cia kaip gyveni tai isilieji i ta rutina ir atrodo ner ka cia rasyt...tik labai idomu paskaityt ka kiti mano apie sia sali
p.s jei turit FB galim susirasyt , tai pamatytumet daugiau nuotraukyciu, nes vis periodiskai vis ka idedu
Įvažiuojam į Skopje
Nu va kaip gaila , kad nezinojau Jusu pries Jums atvaziuojant i Skopje, gal butu iseje susibegt, buciau as daugiau papasakojus ka butina paragaut ir ka verta pamatyt
Visa centrinė Skopjės dalis primena... statybų aikštelę Vos ne visi pastatai restauruojami, atstatomi po kelių metų tikriausiai bus neįmanoma šio miesto pažinti
O,i cia begalines statybos Bet tiesa pasakius man si salis vis grazeja ir grazeja. Atsimenu, kaip pirma kart atvaziavau 2006 metais, o tai dabartini vaizda su ta kuri maciau tada tai nera ka lyginti Tikrai tiek sostine, tiek visa salis labai keiciasi ir i gera puse
p.s rugsejo 8 d. buvo 20 metu nepriklausomybes, tai dauguma pastatu jau baigtu
Tarkim sis teatras, kuris jusu nuotraukoj dabar atrodo taip:
Na, prie akmeninio tilto randam ne tik statybų aikštelę, bet ir ... daugybę tiesiog vienas šalia kito esančių gigantiškų paminklų
Makedonų pasididžiavimas Aleksandras Makedonietis
Makedonų pasididžiavimas Aleksandras Makedonietis
Sioj nuotraukoj kur idejot, tai dabar stovi didziulis fontanas
O tos gigantiskos statulos, tai tiesa pasakius, man jokio grozio nepriduoda net ir MB jau sako, kad jie persistenge su savo statulom, nes tiek ju ten prideliojo, kad jau net nesiziuri
QUOTE(Aidluka @ 2011 10 13, 19:21)
Pst. Beje, gal ir negražu lyginti du skirtingus miestus - kurortą ir sostinę, bet... Ohridas, nors jame labai mažai ką tepamatėm, patiko daug labiau nei Skopje
Ka cia ir belyginsi. Ohridas tikrai begalo ispudingas