Labai labai smagu, kad įvykdžiau savo misiją
Ir, kaip Aruna mane, taip ir aš, kai ką, dar nemačiusius šios unikalios vietos, užbūriau Meteorais
QUOTE(vidal @ 2011 10 06, 10:02)
Na,
Aidluka, esu apakus, net,pasakysiu, žaktelėjau pamačius tuos vienuolynus ant tų kalnų viršūnių- va čia tai būtų mūsų šeimos vieta kuria norim pamatyt( viena iš tų) Dievuliau, net šiurpuliukai laksto,kai pagalvoju, kooooooooooks vaizdialis realybėj, jei net foto taip veikia.
Vidal, išties Meteorai realybėj yra daaaaaaaaaaaaaaaaaag nuostabesni nei nuotraukose
Iš visos širdies linkiu kada nors juos išvysti ne tik nuotraukose
Net neabejoju, kad tikrai aplankysit šią unikalią Europos vietelę
Juk kuo puikiausiai žinom - svajonės tikrai pildosi
Papildyta:
QUOTE(Ingel @ 2011 10 05, 22:22)
Labai gražus fotoreportažas
Kiek daug apkeliavot, niekad nesu buvus tokioj ilgoj kelionėj. Aidluka, ar kelionės pradžioj ir pabaigoj aikčiojot nuo vaizdų taip pat, ar nebuvo nuovargio, rutinos?Pati pirmą kartą planuoju panašaus ilgumo kelionę.
Ingel, geros jums kelionės
(nujaučiu kur šįkart keliausit) Manau, tikrai kelionėj nepatirsit jokios rutinos
Taip, nuovargis bus, bet kada jo nebūna labai labai lauksiu jūsų fotoreportažo
...O mes tai esam įpratę prie tokių ilgų kelionių jei turėtume daugiau atostogų - norėtume, kad kelionė būtų dar kokia savaitėle ilgesnė
Seniau keliaudavom apie dvi savaites tai toks jausmas apimdavo, kad gavai obuolį, be jokio pasimėgavimo atsikandai kąsnį, likusį numetei ir vėl leki toliau
Nebesinorėjo to lėkimo
Supratom, arba maršrutus reikia trumpint, arba kelionės laiką ilginti
Radom išeitį kadangi troškimas pažinti ir pamatyti svečias šalis buvo begalinis - tai nutarėm - geriau visas atostogas išnaudot keliaujant
Taip ir keliaujam jau kelis metus - tai mums tinka ir labai patinka
Aišku, nuovargis kelionės pabaigoj visada jaučias, bet tai menkniekis prieš visa tai ką pamatai ir patiri
Tiesa, būtent per šią kelionę labai patiko tai, kad šįkart planuodama maršrutą buvau palikus laisvas ne dvi dienas kaip visada, o daugiau atsirado daugiau laisvės improvizacijai, nesinorėjo niekur važiuot, pasyviai keliavom, sugalvojom į Graikiją nuvažiuot - minimaliai pakoregavę maršrutą, pamatėm tai ko nė neplanavom
Ne kartą kelionėse esu pagavus save galvojant, kad atrodo du gyvenimus gyvenam vieną realųjį kasdieninį ir kitą pasakiškąjį kelioninį, per kurį taip atitrūkstam nuo kasdienybės, kad rodos visi žemiški rūpesčiai ir problemos lieka kažkur toli toli
Žinoma, sunku būna iš to pasakiškojo grįžt į realybę, labai sunku
Bet grįžti, ir vėl svajoji apie kitą pasaką
Pst. Jaučiu daug kas dabar galvoja, kad truputį nusipaistau - lygiai tą patį galima pamatyti per daug trumpesnį laiką pasirinkus kitą labai populiarų keliavimo būdą nuskridus lėktuvu ir išsinuomojus automobilį bet kurią šalį galima kuo puikiausiai išmaišyt sugaištant daug mažiau laiko
Deja, tai man nepasiekiama
Nors daug kas iš draugų ir pažįstamų mano, kad išsigalvoju, bet iš tikro turiu didžiulę fobiją - beprotišką skrydžio baimę
...Todėl skaitydama nuostabius Jurzolės, Anciux ir kitų keliautojų fotoreportažus iš tolimų kraštų, kuo puikiausiai suvokiu, kad viso to niekuomet neteks pačiai pamatyti
Džiaugiuos, kad bent nuostabių fotoreportažų dėka galiu prisiliesti prie nepasiekiamų šalių
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 10 05, 22:40)
Cobre, man irgi tokia mintis buvo šovus
Patikėk, net keli informaciniai Meteorų vienuolynų stendai buvo kur kas baisiau užpeckioti nei šis Kalambakos ar tas pakelės sušaudytas ženklas
Taip nervas suėmė pamačius tą vaizdelį sustingau be žado net nekilo ranka nufotografuot to vaizdo
Nesuprantu, koks pyktis turi būt užvaldęs žmones, kad tokiose tikrai ypatingose - vietose visiškom nesąmonėm užsiėminėtų
Toks jausmas, kad tokiems pramogautojams ryškiai su proteliu nekas
Ir išvis, kalbant konkrečiai ne apie Meteorus, o apie visą Graikiją ten tiek daug sudarkytų kelio ženklų teko matyt
Tik nelabai aišku, kaip žmonės, per vieną didžiausių savo gyvenimo švenčių, gali mėgautis niokodami savo šalį
Mes, tikrai net neabejodami, visą kaltę suvertėm riaušininkams
O pasirodo ženklų darkymas nieko bendro neturi su jokiais protestais
Na tikrai keistas ir nesuprantamas graikų pasilinksminimo būdas
Papildyta:
QUOTE(ARDUTE @ 2011 10 06, 16:28)
Ardute, nebedaug beliko - neužilgo mano kelionė baigsis
Manau, kad mano rašymas ir taip jau per ilgai ji užsitęsė
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...