Įkraunama...
Įkraunama...

Sugrįžimas į pasaką arba automobiliu po Europą '11

QUOTE(Aidluka @ 2011 09 29, 20:35)

Oi...kilimėliai-takeliai matyti, na taip gundžiausi aš juos nusipirkti bigsmile.gif ...palikau paskutinei dienai apsispręsti, o kai išvažiavau tada prisiminiau doh.gif Kaina vidutinio dydžio TIK 10 EUR thumbup.gif
Atsakyti
Nereali kaip iš pasakos kavinukė - pamačiau ją ir tiesiog netekau žado wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Gaila kad dar nedirbo - su didžiausiu malonumu būčiau čia prisėdus puodeliui kavos ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 29 rugsėjo 2011 - 19:41
QUOTE(akcent @ 2011 09 29, 06:41)
Kiek ši kelionė kainavo žino, tik Aidluka ir jos šeima ir tikriausiai ji reportažo pabaigoje viską parašys.
1.O atsakant ne konkrečiai šiai kelionei, tai kelionės su savu auto (žinoma, jeigu sėkmingai ir be jo gedimų apsieinama) ir su palapine kainuoja sąlyginai nedaug. Neužsivesiu apie pamąstymus, kaip tai priklauso nuo žmonių, jų poreikių, maitinimosi ypatumų ir t.t. (manau, kiekvienas pasiskaičiuos tai papildomai).
Mes šiais metais turėjome galimybę palyginti: kelionė lėktuvu ir viešbučiai bei kelionė savu automobiliu ir palapine.
Antrosios kelionės kaina krito beveik 40proc, lyginant su pirmąja.
Manau ir Thea bus labai geras pavyzdys, kaip daug pamatyti ir nedaug išleisti blush2.gif
Papildyta:

2.bigsmile.gif Gerai, kai turit užsilikusių švarių rūbų po kelionės. Mes dažniausiai išsivežame visą spintos turinį, grįžtame iki ėjimo į darbą 2 dienoms: skalbinių kalnas, patys vaikštome kaip apduja, apdaptuojamės prie namų, miegame miegame miegame ir t.t. biggrin.gif
Kitu atveju nežinau ką apsirengus tektų išeiti iš namų ir kaip nenukristi darbe po stalu doh.gif  biggrin.gif

1.na pafilosofuoti ir pamastyti rastiskai galime,daugmaz ir as galiu pasvarstyti kiek galejo kainuoti ir kad nuo kiekvieno poreikio priklauso,bet ..........domina konkretus skaiciai 4u.gif
2.kadangi griztame ir tenka tik pamiegoti ir is karto i darbukus,tai viska susiruosiu is anksto- ir rubus ir maistuka ir visa kita mirksiukas.gif 4u.gif tiesa mums griztant vakariene visada garuoja...cia jau mano teveliai pasistengia,bet as visada saldiklyje turiu pasidejusi pries atostogas atsargu,pasigamintu ir uzsaldytu patiekalu.Galu gale galime issikviesti pica,o rubai tai buna visada visiems po komplekta suruosti pries atostogas-nes mums i darbukus,vaikas i mokyklas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 29 rugsėjo 2011 - 19:43
wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Nepykit, kad užsivedžiau ir prikroviau tiek daug šio miestelio nuotraukų - man jis TOKS GRAIKIŠKAS - toks mielas pasirodė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aidluka, vakar vaziuodama masciau taip, ka tarkim jus rinktumetes taupumo atveju? Ar Corfu? Ar uz ta suma pavazineti po pacia Graikija kazkiek? g.gif beje kaip ten su keliu mokesciais? Kiek supratau vaziavote vietiniais ir jie ten nemokami? g.gif
ir dar blush2.gif labai nustebau, kad jus taip vaziuojate ir bet kur stojate nakvoti, ten is tikruju taip galima? bigsmile.gif kazkas nuostabaus ir nerealaus, reiks ir mum palapine isitaisyti biggrin.gif
P.S. tyliai dziaugiuosi,kad MB persigalvojo ir neparduoda musu "kemperio", jei nesubyres iki kitu metu,tai turesim vel nama ant ratu thumbup.gif
dabar tik reik pradet taupyti, o tada jau keliauti Aidlukos pramintu keliu user posted image biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 29 rugsėjo 2011 - 20:35
QUOTE(Astra777 @ 2011 09 29, 20:53)
Tikrai nepykstam...na bent aš wub.gif Mane tokie vaizdai "parmuša"...galite kelti dar kelis puslapius 4u.gif  4u.gif  4u.gif Negaliu atsigrožėti...

Astra777, ačiuks 4u.gif Aš prieš tą kavinukę žinok atsisėdau vos ne ant šaligatvio - (vyras galvojo kad galbūt man protas pasimaišė blush2.gif) - ir spoksojau kaip kokia beprotė į tuos žavingus skėčius - skrybelaites bigsmile.gif Nu taip gražu ir taip jauku pasirodė wub.gif wub.gif wub.gif

...Darau pratęsimą lotuliukas.gif ...Ne Arahovos, o tolesnės kelionės mirksiukas.gif
Važiuojam link Delfų smile.gif

user posted image

user posted image

...O čia mūsų laukia nusivylimas doh.gif Na kodėl gi lankytinos vietos Graikijoj taip trumpai dirba doh.gif ...Nebeįleido mūsų į Delfus – pavėlavom visą pusvalandį doh.gif doh.gif doh.gif

user posted image

Papildyta:
Supykus ir nuliūdus einu nuo kasos verysad.gif ir pamatau ... kačiukų gaują išsitiesusią prieš saulytę bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Na, jei jau Delfų nepamatėm, tai nors katukų fotosesiją surengsiu wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Na, nuotaika pasitaiso, pašeriam katinėlius, pasigėrim gražiais vaizdais wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Užsukam į suvenyrinę - vėl graikiški suvenyrai džiugina akis wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 09 29, 21:33)
Aidluka, vakar vaziuodama masciau taip, ka tarkim jus rinktumetes taupumo atveju? Ar Corfu? Ar uz ta suma pavazineti po pacia Graikija kazkiek? g.gif 

Thea!, taupumo sumetimais būtinai rinkčiaus... ir salą, ir tuo pačiu pasivažinėjimą po pačią Graikiją drinks_cheers.gif Pamatytumėt dvi skirtingas Graikijas thumbup.gif Tik salą rinkčiaus ne Corfu, o tam pačiam Jonijos salynui priklausančią Lefkadą wub.gif Kodėl Lefkadą – ogi todėl kad ji yra sujungta su žemynu tiltu ir norint į ją persikelti nereikia mokėt už keltą ( į Corfu salą už keltą - automobilį ir tris žmones - mokėjom 115 eurų smile.gif ) thumbup.gif Gaila, kad Akcent ištrynė savo fotoreportažą – ji buvo Lefkadoj ir pamatė tikrai labai gražią salą wub.gif wub.gif wub.gif Labai džiaugčiaus, kad ji sugražintų savo fotoreportažą (manau, tai tikrai įmanoma g.gif), o jei ne – tai bent čia galėtų įkelti Lefkados nuotraukų – manau daug kam jos praverstų thumbup.gif
QUOTE(Thea! @ 2011 09 29, 21:33)
beje kaip ten su keliu mokesciais? Kiek supratau vaziavote vietiniais ir jie ten nemokami? g.gif

Vietiniai keliai Graikijoj tikrai nemokami smile.gif Mes važiavom ne tik vietiniais, bet ir automagistralėm, ir mokamu Rion –Antirio tiltu – tik už juos nemokėjom blush2.gif ...Pataikėm į streiką - nežinau prieš ką protestuojantys taksistai tą dieną buvo užėmę visus mokamus kelio postus thumbup.gif Šiaip kelių mokesčiai Graikijoj nėra dideli – visą informaciją apie mokamus kelius galit rasti šiame puslapyje smile.gif

http://www.theaa.com...lls_results.jsp

Pst. Apie nakvynės Graikijoj ypatumus parašysiu apibendrindama šią - 19 –ąją - kelionės dieną, t.y. tikriausiai rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2011 09 29, 23:20)

Vietiniai keliai Graikijoj tikrai nemokami smile.gif Mes važiavom ne tik vietiniais, bet ir automagistralėm... Šiaip kelių mokesčiai Graikijoj nėra dideli – visą informaciją apie mokamus kelius galit rasti šiame puslapyje smile.gif

http://www.theaa.com...lls_results.jsp

Aš šiuo puslapiu naudojuosi taip pat thumbup.gif ...per šias atostogas galima sakyti viskas atitiko...na bet ta atkarpa nuo Larisos iki Katerini (čia autostradoje Salonikai-Atėnai) tikrai nemažai kainavo-ne 5 EUR, o gal per tuos 4 punktus 8-9 EUR.Iki šiol nesuprantu už ką ir mokėjome, bet apie tai reportaže rašiau ax.gif Dar vyras juokėsi-jei tokios kainos šioje autostradoje, tai kiek būtume iki Atėnų kišenes purtę lotuliukas.gif
O kitose vietose kur mokėjome tikrai normos ribose, nemokamos atkarpos taip pat thumbup.gif buvo.

Atsiprašau, Aidluka už savo trigrašį. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2011 09 29, 23:20)
Tik salą rinkčiaus ne Corfu, o tam pačiam Jonijos salynui priklausančią Lefkadą wub.gif

http://www.<b>thea</...lls_results.jsp

Paikyresiu truputi, bet idomu, o kodel butent jusu pasirinkimas buvo Corfu? blush2.gif

Aciu labai uz informacija, o keliu mokescio adresas kaip tik man lotuliukas.gif

Akcent.....
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 09 30, 14:51)
Geros keliones, grazus tas Gdanskas  wub.gif Man Lenkija asocijuojasi su skaniu maistu, tai dar ir to pavydziu baisiausiai  blush2.gif

bigsmile.gif Gal kažką konkrečiai rekomenduotum? Meniu visiška tamsa man lenkų. Jeigu kitų šalių daugmaž aišku, ką verta ir būtina paragauti, tai šioj vietoj gūdu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2011 09 30, 14:56)
bigsmile.gif Gal kažką konkrečiai rekomenduotum? Meniu visiška tamsa man lenkų. Jeigu kitų šalių daugmaž aišku, ką verta ir būtina paragauti, tai šioj vietoj gūdu biggrin.gif

man asmeniškai labai skanios yra Lenkijoje sriubos. Porcijos buna ir dideles, ir sriubos sočios. (pomidorinė, agurkinė, guliašinė, fliaki ir ypač zurak). dar dešrelės, rauginti kopūstai populiarūs. jei ka visada rasite picų ir kebabų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 09 30, 16:19)
man asmeniškai labai skanios yra Lenkijoje sriubos. Porcijos buna ir dideles, ir sriubos sočios. (pomidorinė, agurkinė, guliašinė, fliaki ir ypač zurak). dar dešrelės, rauginti kopūstai populiarūs. jei ka visada rasite picų ir kebabų.  biggrin.gif

as tik fliaki nemegstu, o visa kita man super, ypatingai zurak, skirtingose vietose si sriuba man vis kitokia buna bigsmile.gif o antras tai man viskas sueina, tik va daznai as sriubom uzsikisu, to ir pakanka biggrin.gif Mums netoli gdanso pajuryje bunant labai skanus buvo patiekalai is zuvies. Pabandykite. Jei pamatysi SOWA cukraine, tai visai rekomenduoju uzsukti, ju gaminiai skanus, aptarnauja maloniai. Mes su kemperiu grizinejome, tai su drauge kavos pasidarem ir su tokiu pasimegavimu varskes pyraga suvalgem, vaikai miegojo, vyrai irgi miegu ir vairavimu buvo uzsieme, tia mes egoistes pabuvome blush2.gif wub.gif Siaip Sowa produkcija Lenkijoje laikoma labai gera, kokybiska.
http://www.google.lt...r...pell=1&sa=X
Atsakyti