QUOTE(Vivica @ 2011 07 30, 10:41)
Na, Jasna Gura tikrai įspūdingai atrodo

, aš irgi vis skaitinėdama apie keliones automobiliais, stengiuosi vyrą nuteikti, kad kitąkart važiuojant reikėtų daugiau po Lenkiją pasidairinėti, tik kad jam, kaip vieninteliam vairuotojui, kažkaip vis greičiau norisi iki vietos nulėkti

Penkis kartus pro pat Krokuvą važiavom - ir nė karto neužsukom
Mano vyras irgi vienintelis vairuotojas kelionėse

Aš net teisių neturiu

Visada važiuojant į kelionę įtraukiu nors vieną lankytiną objektą Lenkijoje - tuo pačiu ir prasiblaškom, ir vyras pailsi nuo vairavimo, ir kelionė nebetampa tokia monotoniška

Šioj kelionėj mums ta trečioji diena abiejų vyrukų pageidavimu buvo lėkimas į Kroatiją Austrijos ir Slovėnijos greitkeliais nieko neaplankant

Labai nepatinka man tokios dienos, bet kartais reikia paisyti ne vien tik savo norų

Aišku, jeigu nebūtų lijęs lietus, ši diena būtų buvus visai kitokia
QUOTE(Cobre @ 2011 07 30, 12:22)
O man labai gaila, kad AŠA daugiau neberaso fotoreportazu
Arturai15, pritariu Cobrei, man Ašos ir Arunos (ačiū dievui Aruna rašo

) fotoreportažai yra tiesiog kelionių vadovai, kuriuose tiek informacijos, kad tiesiog imk, atsispausdink ir važiuok

O maniškiuose informacijos ne kažkiek - pagrinde dominuoja tik nuotraukos
QUOTE(almaklp @ 2011 07 30, 23:45)
Niu saunuoles, Jus mergaites, kad turite laiko rengti fotoreportazus.
Almaklp, laiko tikrai nepasakyčiau, kad daug yra - bent jau aš galiu rašyt tik vakarais ir savaitgaliais

Bet rašymas turi vieną labai didelį privalumą - padeda vėl sugrįžti į kelionę - juk ir žemėlapius vėl iš naujo trauki, ir užrašus pavartai, ir nuotraukas iš naujo peržiūri

Iš tikro apima toks jausmas kad vėl iš naujo keliauji - tik šį kartą ne vienas, o su daug bendraminčių dievinančių keliones
QUOTE(Aruna @ 2011 07 31, 09:49)
Jau kad dejot, tai dejot.
Aruna, o ką man reikėjo daryt, jei tu vis kalei ir kalei į galvą, kad iš visos Graikijos labiausiai patiko Meteorai - negi būdama netoli tų vietų turėjau teisę juos aplenkt

Jasna Guros vienuolynas irgi tavo dėka ilgai laukė savo eilės
QUOTE(Aruna @ 2011 07 31, 09:49)
... Kaip smagu, kai gali tiek laiko keliauti...
...Išvažiavom paskutinę darbo dieną, grįžom - paskutinę atostogų ...