Labai labai ačiū visiems už palaikymą
Parašiau užplaukus juodai depresijai ir žiūriu kokią diskusiją išprovakavau... Skaitau kiekvienos žodžius ir jie kaip durklai sminga į širdį... daug kas taip pažįstama... Tikrai net neįsivaizdavau, kad mūsų tiek daug... Iš pradžių galvodavau, kad mes kažką fantazuojam, gal mums vaidenasi, kai, grįžus iš kelionių iš kai kurių aplinkinių jausdavom akivaizdų kažkokį žodžiais nenusakomą pyktį, kreivus žvilgsnius vien tik nuo žinojimo, kad buvom kažkur išvažiavę
Ilgainiui išmokom nebekreipt dėmesio į tuos žmones atsiribojom nuo jų ir tiek, bet va, karts nuo karto dar išlenda kokia nesąmonė
Šįkart draugė, kurią tikrai laikiau labai artimu žmogum, pati jai suplanuodavau keliones, tėškė taip, kad tiesiog sumaišė mane su žemėm... durnesnių kelionių nei mūsų ir sugalvot negalima, o jau rašyt Supermamoj tai iš vis kažkas baisaus
Gal labiau nebesiplėsiu... Tegu ji planuojas savo labai geras keliones, o aš ir toliau keliausiu ir aprašinėsiu savo durnąsias
Man truputį keista ir liūdna girdėt, kad patys artimiausi žmonės, tėvai, kartais bando atkalbėt vaikus nuo noro keliauti - mums su pačiais artimiausiais šiuo klausimu labai pasisekė - jie tikrai nėra prieš keliones, džiaugias, kad keliaujam, tik labai labai pergyvena, kad neduok dieve kas blogo kelionėj neatsitiktų
Atsimenu vieną kartą neapsikentus pasakiau, nepergyvenkit, apsidraudėm, jei kas atsitiks... parveš... Sesės šeima tiek buvo supykus išgirdus šiuos žodžius, kad sakė nebevažiuos nei mūsų žuvų šert, nei papūgų lesint
Na, aišku, paskui pati labai gailėjaus savo žodžių
Nereikia taip žiauriai juokaut laukiantiems laikas slenka tiesiog sulėtintu tempu...
A.a. vyro mamytei niekada net nesakydavom kada tiksliai išvažiuojam kol mūsų pasigesdavo - praeidavo visa savaitė - mums tai būdavo savaitė sutaupyto jos rūpesčio... Atsimenu pernai, stovim kryžkelėj Pizoj ir nežinom ką daryt sukt į Florenciją ar važiuot į Romą - pasirinkom Romą dėl vienos vienintelės priežasties - kad galėtume paskambint ir pasakyt mamyt, mes dabar Vatikane
Net neįsivaizduojat kiek džiaugsmo sukėlė šis skambutis - siurprizas... apsiverkėm abi
Dabar rašau ir vėl gerklėj stovi gumulas tai buvo vienas iš gyvenimo momentų, kurio niekada niekas negalės ištrint iš atminties... Dėkojam dievui, kad nors vieną kartą gyvenime priėmėm teisingą sprendimą ir dabar netenka apgailestaut kaip gaila, pavėlavom
Niekada nebeturėsim nei teisės, nei galimybės jos taip pradžiugint gyvenimas nenuspėjamas - netikėta liga kaip nuosprendis, beprotiškai sunki tiesiog migloj paskendus žiema ir išėjimas tik tik pavasariui prasidėjus
Net neabejojam, kad dabar turim Angelą sargą, kuris mus saugo iš viršaus...
...Į supermamų keliautojų ligoninę fotoreportažų puslapį tikrai atėjau ne pasigirti savo kelionėmis, o parodyt kokia Europa graži, kad ir neturint daug pinigų galima labai smagiai pakeliaut ir po brangiausias šalis
Ir fotoreportažus rašau tik tam, kad kažkas galėtų šia informacija pasinaudoti kas neturi galimybės - bent virtualiai kartu pakeliauti, o kas turi nors kažkiek pasinaudoti mano maršrutu
Juk taip ir gimsta mūsų pasakų kelionės - dedi vieną gabalėlį iš vieno aprašymo, kitą iš kito ir žiūri, kad labai gražią kelionę jau esi susiplanavęs
Dar labai džiaugiuos, kad tikrai ne vieną žmogų užkrėčiau ne tik kelionių virusu, bet ir paskatinau patiems savo patirtį aprašyt fotoreportažuose
O sau ir visiems kitiems keliauninkams, kurie susiduria su negatyviu artimų ar pažįstamų žmonių požiūriu į mūsų svajonių kelionių išsipildymą, norėčiau paviešint Ardutės man į až atsiųstus M. Tveno žodžius :
Laikykis atokiau nuo žmonių, kurie siekia sumenkinti tavo tikslus, svajones. Menkaverčiai žmonės taip elgiasi, o didieji - padeda tau patikėti, kad tu irgi gali būti sėkmingas.
Keliaukim, džiaukimės gyvenimu, įgyvendinkim savo svajones ir dalinkimės savo patirtim kartu su bendraminčiais
Teisingai vakar vienas artimas žmogus, kurį aš irgi esu užkrėtus kelionėm, sakė, ką būtum pasiekus ištrynus fotoreportažą?
Nieko tik nuskriaudus daugybę savo ištikimų skaitytojų grįžk namo ir pažiūrėk kokia palaikymo komandą turi... Grįžau, ir apakau nuo ko ką pamačiau
Mano palaikymo komanda tiesiog NEREALI - ačiū visiems
Papildyta:
QUOTE(MajaLi @ 2011 09 11, 20:35)
Sveiki, pasakiškos nuotraukos!!! Ar bus foto iš Makedonijos? Labai norėčiau pamatyti kaip atrodo šį šalis dabar:)
MajaLi, iš Makedonijos nuotraukų tikrai bus - tik pirma reikia "išsikraustyti" iš Graikijos - o jos tikrai nemažai dar likę
Jei jums reikia informacijos skubiai, siūlau paskaityt Astros777 fotoreportažą - tikrai rasit nemažai informacijos
http://www.supermama.../t762491-0.html
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...