Įkraunama...
Įkraunama...

Sugrįžimas į pasaką arba automobiliu po Europą '11

Oi negaliu mergaitės jūs mane su tom savo gyvatėm tiesiog nokautavot doh.gif Dabar esu giliam šoke ax.gif Įsivaizduojat, prieš kelionę aš visiškai nieko nebuvau girdėjus apie tas gyvates blush2.gif Mano vyrai tą naktį kai tingėjom grįžti į kempingą Ulcine miegojo ne mašinoj o ant čiužinių lauke - aikštelės pievutėj doh.gif Jiems kompaniją palaikė iš kažkur atsliūkinęs... ežiukas ax.gif Kai pagalvoju kad galėjo atšliaužti gyvatė... tiesiog silpna daros doh.gif ...Iš tikro per visą savo kelionę mums niekur nei vienos gyvatės neteko matyt... Visur vaikščiojom su basutėm ir šortais...Durmitore kalnuose atsigulę ant žolės ilgai gulėjom - aplink tik driežiukai šmirinėjo ax.gif Biogradska gora NP ne tik gražiai takeliais vaikštinėjom bet ir po pelkynus ir žolynus pamaklinėjom... Žodžiu nei karto į galvą net nešovė kad kažkur netoliese gali tykot pavojus blush2.gif Gerai kad bėdos neprisišaukėm...

QUOTE(Gato negro @ 2011 08 22, 22:29)
papasakokit man kaip ne patyrusiai kempinginio gyvenimo truputi apie maisto gamyba balkanuose .. jus vezates dujine vyrykle? ir jei taip ar ja galima daudotis pvz.. vaziuoji kalnuos pamatai nuostabia vieta sedi, gamini  ir pietauji.. ar visdelto .. nacionalianiai parkai.. negalima ..

Aga, mes vežamės va tokią dujinę viryklę thumbup.gif Esam labai ja patenkinti - labai greitai užkaista, reikalui esant bet kada dujų degalinėj galima ją papildyt thumbup.gif O kodėl turėtų būt draudžiama nac. parke patiems gražiose vietose gamintis maistą g.gif Bent jau nuo Pyvos kanjono važiuojant Durmitoro NP matėm kelias įrengtas poilsio aikšteles su staliukais ir suolais kuriose tikrai sustoję turistai gaminos pietus smile.gif

user posted image

Jeigu kalbėt konkrečiai apie Juodkalniją tai mes ten rimtesnius pusryčius darėmės tik vieną kartą - va šioj nuostabioj vietelėj Pyvos kanjone - virėm kavą ir kepėm kiaušinienę smile.gif

user posted image

Čia - senajam Budvos kelyje - virėm kavą ir traukėm juodkalnietiškas gėrybes thumbup.gif

user posted image

...Išvis Juodkalnijoj nebuvo didelio poreikio gamintis maistą - tiesiog įsimylėjom jų kepyklėlių kepinius - burekus su mėsa ir sūriu, picas, bandeles ir visokius kitus kepinukus thumbup.gif O kur dar dieviško skonio vaisiai wub.gif wub.gif wub.gif

Pst. Gato negro, jūsų fotoreportažas iš Rumunijos jau seniai mano farovituose thumbup.gif Laukiu nesulaikiu kada pagaliau baigsiu rašyti ir pradėsiu planuot savo svajonių keliones... ax.gif Begalo pasiilgau to nuostabaus planavimo jausmo wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(linajan1975 @ 2011 08 23, 13:55)
Superinis fotoreportazas bigsmile.gif Paskaicius toki reportaza as jau taip pat noriu ten wub.gif  Norejau paklausti, o kaip galima susikalbeti Juodkalnijoje? Rusu kalba ar anglu? Siais metais buvome Rumunijoje, tai ten truputi sunku su kalbomis, kalbanciu rusiskai nesutikome, anglu sunkokai, puuuuikiai kalba rumuniskai mirksiukas.gif Tai vyras sake, kad ateinanciais metais keliausime ten, kur jis galetu susikalbeti t.y rusiskai unsure.gif  lotuliukas.gif

Lilijan1975, džiaugiuos kad norit realybėj pamatyt šią nuostabią šalį 4u.gif O dėl kalbos galit visai nepergyventi - Juodkalnijoj tikrai be vargo susikalbėsit rusiškai drinks_cheers.gif
Atsakyti
...Keliaukim toliau smile.gif

Išvažiuojam iš Budvos... Aš dar norėčiau užsukti į Petrovacą, Stary Barą, bet mano vyrukai prieštarauja - jau nori grįžti į kempingą doh.gif Oi negaliu nervas ima, pagrasinu, jei nevažiuosim teks kada nors gyvenime čia dar sugrįžti ax.gif O jiems nė motais - vyras dar pasako kad su didžiausiu malonumu čia kada nors mus atveš - juk ir Ostrogos vienuolynas lieka ateičiai... ax.gif Na pažiūrėsim kada išpildys savo pažadus... ax.gif
...Na kas man belieka daryti, reikia atsižvelgti į daugumos norus... grįžtam į Ulciną smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O kempinge... beveik mūsų paieška paskelbta doh.gif Tropikanos šeimininkas pamatęs mus vos ne Alacho puolė šauktis - žmogus galvojo kad kokia bėda ištiko kad net negrįžom naktį nakvot ax.gif Daiktai palikti, pinigai sumokėti, o mūsų nėr ax.gif Na bet mes grįžom...

user posted image

Einam į paplūdimį - noris pamirkti šiltutėliame vandeny smile.gif

user posted image

Vaikas pamatęs paplūdimy vėliavas ieško gal pavyks rasti ir Lietuvos... deja deja tenka nusivilti...mūsų čia nėra ax.gif ax.gif ax.gif

user posted image

user posted image

...Mane sukrečia pirmą kartą gyvenime pamatytas vaizdas ... karštis vos ne 40, o musulmonės ne tik vaikšto, bet ir maudosi apsirengusios juodais drabužiais doh.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
Mano manekenai... didžiuliai kempingo kankorėžiai wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

...Nuostabus vakaras prie jūros, vynas , dieviškas saulėlydis tiesiog svaigina svaigina wub.gif wub.gif wub.gif Kaip gera kad turim galimybę pasimėgaut šiuo grožiu wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2011 08 23, 23:47)
...Nuostabus vakaras prie jūros, vynas , dieviškas saulėlydis tiesiog svaigina svaigina wub.gif  wub.gif  wub.gif Kaip gera kad turim galimybę pasimėgaut šiuo grožiu  wub.gif  wub.gif  wub.gif [/img]

Atrodo jau zinau kieno kelione kitais matais megdziosiu.. O mano vyras tik juokiasi.. tai jinai i norvegija, tai i sveicarija, vakar i kroatija.. siandien i bosnija...
bet atrodo kad jau apsisprendziau smile.gif Ir as laukiu planavimo.. jau pradejau pagal si pasakojima konspektuot dienas, lankytinas vietas, nakvynes smile.gif Aciu !!!!

turiu pora klausimu
1 vynelis problema musulminiskuose balkanuose ar galima be vargo nusipirkti ?
2 gal pastebejot kaip ten su pensionais ir kitokiais pigiais viesbutukais? ( rumunijoj apie 70lt uz nakti buvo, idomu kokia situacija cia)
3 taip ir nesupratau ar kainos Kroatijoj auksciausios ar Juodkalnijoj, kazkada skaiciau kad MOntenegro labai brangu.. dabar nebesuprantu kaip yra is tikruju smile.gif))
Atsakyti
Juodkalnijoje pigiau. Kas liecia nakvyne, tai ziurint kokiu laiku vaziuosite. Iki liepos pigiau. Sakyciau, kad apie 10 euru zmogui. O toliau jau nuo vietos priklauso. Ulcinje kaip ir pigiau, tik man labiau patiko per viduriuka, prie Petrovac gyventi, is ten viskas labai lengvai pasiekiama, galima nemazai apvaziuoti ir visada grizti "namo" miegoti, nereikia gyvenamos vietos keisti. Mes Buljaricoje visai salia Petrovac gyvenome, sioje va ilankoje
user posted image

mes patys kempinge, o draugai eme kambari. puikus kambariukas uz 8 eur zmogui liepos menesi. Gal dabar jau kainos kiek pakile. Kambarius uz padoria kaina nesunkiai pades vietiniai rasti, tiesiog uzeini i kokia kavinuke, ar tame paciame kempinge ir paklausi, tai jie staigiai randa smile.gif Tarp kitko, Buljaricos papludimyje vanduo vienas svariausiu Juodkalnijoje smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gato negro @ 2011 08 24, 07:31)
Atrodo jau zinau kieno kelione kitais matais megdziosiu.. O mano vyras tik juokiasi.. tai jinai i norvegija, tai i sveicarija, vakar i kroatija.. siandien i bosnija...
bet atrodo kad jau apsisprendziau smile.gif Ir as laukiu planavimo.. jau pradejau pagal si pasakojima konspektuot dienas, lankytinas vietas, nakvynes smile.gif Aciu !!!!

Koks pažįstamas jausmas wub.gif Aš irgi kiekvienąkart blaškaus blaškaus kol susidarau galutinį maršrutą ax.gif Ir dabar turiu tris svajones visiškai skirtingose Europos pusėse - juokauju kad tai mano meilės trikampis... ax.gif Šiuo metu laimi Balkanai - Rumunija, Bulgarija, Turkija wub.gif Bet... tikrai nesu garantuota kad būtent ten kitąmet ir išvažiuosim... ax.gif
QUOTE(Gato negro @ 2011 08 24, 07:31)
turiu pora klausimu
1 vynelis problema musulminiskuose balkanuose ar galima be vargo nusipirkti ?
2 gal pastebejot kaip ten su pensionais ir kitokiais pigiais viesbutukais? ( rumunijoj apie 70lt uz nakti buvo, idomu kokia situacija cia)
3 taip ir nesupratau ar kainos Kroatijoj auksciausios ar Juodkalnijoj, kazkada skaiciau kad MOntenegro labai brangu.. dabar nebesuprantu kaip yra is tikruju smile.gif))

Atsakau mirksiukas.gif
1. Visose mūsų aplankytose musulmoniškose šalyse su alkoholiu tikrai nebuvo jokių problemų - visuose parduotuvėse laisvai galima buvo nusipirkt thumbup.gif Tiksliau ne tik parduotuvėse bet ir pakėlėse - bent jau Juodkalnijoj tai tikrai pardavinėjo naminį vyną (vyras pirko - sakė skanus) ir visokias stiprias užpiltines smile.gif Juodkalnijoj pats skaniausias gėrimas bent jau mums buvo vynas "Vranac" ir alus Nikčic thumbup.gif Beje, Podgoricoj buvom giliai nustebę kad alkoholį pardavinėja netgi vaikams... Prekybcentry priešais mus stovėjo špingaletas daugių daugiausia 10 metų prisikrovęs visą krepšį alaus - ir įsivaizduojat - pardavėja net nesuabejojus PARDAVĖ doh.gif Sūnus juokės - reiks draugeliams pasakyt kad žino šalį kur jie galėtų emigruot... lotuliukas.gif
2. Pensionais ir viešbučiais nesidomėjau tai nieko pasakyt negaliu ax.gif Už kempingą Žabljake mokėjom 7 EUR, ten pat nameliuos viena lova būtų kainavus 10EUR, Ulcino kempinguos visur buvo fiksuota kaina - už du žmones - 10 EUR, vaikas papildomai 3 EUR thumbup.gif Beje, už vaiką (nors jam jau 14 metų ir jis daug didesnis už mamą) reikėjo mokėt tik Budvos Citadelėj, o visus NP vaikai gali pamatyt nemokamai thumbup.gif
3. Na Juodkalnijoj tikrai daug kas (norėjau parašyt kad viskas - bet iš tikro negaliu garantuot kad viskas) gerokai pigiau nei Kroatijoj smile.gif Bent jau vaisiai (pvz. arbūzo kg Kroatijoj KRK saloj - 8 kunos (apie 4 litus) - Juodkalnijoj Pyvos kanjone - 8 euro centai, pajūrio miesteliuos brangiau 0,15 - 0,30 EUR (beje, keista pasirodė kad vaisiai parduotuvėse pigesni nei pardavinėjami pakelėse) ir alkoholis tai tikrai nepalyginamai pigiau, kiti maisto produktai daugmaž panašiai kainuoja ir Juodkalnijoj, ir Kroatijoj smile.gif Juodkalnijoj tikrai nebrangūs ir labai skanūs kepyklėlių gaminiai - ką tik iš krosnies ištraukti burekai su mėsa ir sūriu, picos, bandelės wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 08 24, 10:39)
Juodkalnijoje pigiau. Kas liecia nakvyne, tai ziurint kokiu laiku vaziuosite. Iki liepos pigiau. Sakyciau, kad apie 10 euru zmogui. O toliau jau nuo vietos priklauso. Ulcinje kaip ir pigiau, tik man labiau patiko per viduriuka, prie Petrovac gyventi, is ten viskas labai lengvai pasiekiama, galima nemazai apvaziuoti ir visada grizti "namo" miegoti, nereikia gyvenamos vietos keisti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Man ir atrodo kad idealiausia nakvynę rinktis pajūry per šalies viduriuką thumbup.gif Mes pasirinkom Ulciną dėlto kad namie buvau radus sudominusį kempingą ir labai vėlai vakare pasiekus pajūrį nebesinorėjo blaškytis ir ieškot kažko kito ax.gif Tikrai nelabai protingas sprendimas... taip ir gavos kad vieną naktį nebegrįžom į kempingą ir miegojom tikriausiai kartu su gyvatėm ax.gif
QUOTE(Astra777 @ 2011 08 26, 11:13)
Mūsų šeima po šio reportažo galima sakyti jau 100% apsisprendus-kitais metais Juodkalnija ir dar kartą Juodkalnija!!! Belieka apsispręsti tik dėl Albanijos ir Bosnijos su Hercogovina.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(snickers @ 2011 08 26, 17:35)
Klausyk, Aidluka, po tokių fotoreportažų emigracija beveik prasidės doh.gif laugh.gif (ir aš tyliai pasvajoju- gal ir prisisvajosiu)

Oi Snickers, emigruot tai tikrai nereikia - juk kaip smagu po kelionės grįžti namo thumbup.gif O svajot tai tikrai būtina - svajonės tikrai pildosi- pati tuo nekart įsitikinau smile.gif Ir šįkart iki paskutinės akimirkos buvo neaišku ar pavyks išvykti...Pavyko netgi su kaupu...

Pst. Beje, pastebėjau, per Travel kanalą kasdien po kelis kartus rodo reklaminius klipus iš Juodkalnijos thumbup.gif Kaip smagu matyti širdžiai mielus vaizdelius wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
14 diena.

Nežinau iš tikro kas vyksta – bet Juodkalnijoj tikrai veikia kažkokios sveiku protu nesuvokiamos antgamtinės jėgos – vėl eilinį kartą vos ne saulei tekant pabundam... doh.gif Verdam kavą ir abu pasiėmę kėdes nešamės prie jūros...

user posted image

Atrodo vėl viskas kartojas – rytas vos ne identiškas kaip prieš dvi dienas... Na, geriau pagalvojus, vaizdas tai beveik tas pats – tik... svajonės vos ne visos išsipildžiusios – beveik viską ką planavau Juodkalnijoj pamatyt jau pamatėm wub.gif Tiksliau ne viską – Ostrogos vienuolynas liko ateičiai ax.gif Bet dėlto nė kiek nesigailiu – tikiu vyro žodžiais, kad į šią pasakų šalį dar sugrįšim smile.gif O Ostrogos vienuolynas ir magnetas... specialiai pirktas neaplankius šios unikalios vietos - tebunie stimulas vis gundantis gundantis ir kada nors pagaliau sugundantis vėl sugrįžt ax.gif
...Šiandien kaip ir turėtume palikt savo išsipildžiusių svajonių šalį, bet nutariam pasilikt dar vienai dienai ir absoliučiai nieko neveikt - juk niekur neskubam... leiskim svajonei užsitęst... thumbup.gif Taigi ši diena skirta poilsiui, maudynėms ir tikriausiai... dar vienam nuostabiam saulėlydžiui wub.gif wub.gif wub.gif

Kalbėjom apie gyvačiukes - mums kažkaip pavyko jų išvengt thumbup.gif Bet... sutikom kitokius baisius vabalus - labai panašius į žiogus tik... labai didelius - kartu su uodega jie maždaug sprindžio dydžio... doh.gif Jų pilna Velika plaža pajūrio žolėse... Gal jie ir nenuodingi, bet atrodo tikrai pobaisiai.. vieną rytą porą radom nutūpusių ir ant palapinės tinklelio... doh.gif Gerai kad jį buvom užsitraukę... ax.gif

user posted image

user posted image

Atsibunda vaikas, su didžiausiu džiaugsmu sutinka žinią, kad šiandien niekur nevažiuosim thumbup.gif Pusryčiaujam... Mūsų kasdieniai pusryčiai Juodkalnijoj - nieko geriau nėra už nuostabaus skonio arbūzus drinks_cheers.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Maudomės, ilsimės... Nu kiek gi galima maudytis, ilsėtis ir nieko neveikt ...oi ne mūsų natūrai pasyvus poilsis doh.gif Vaikas pagaliau sugalvojo ko jo širdelė geistų rytojaus gimtadieniui – nagi reikia nuvažiuot į Ulciną išpildyt svajonių smile.gif Kempingo šeimininkas pamatęs kad vėl išvažiuojam šįkart iškart klausia ar šiandien grįšim ax.gif Na grįšim grįšim... Tik iki Ulcino palekiam lotuliukas.gif

Ulcinas... Iškart matos, kad miestas labai skirias nuo kitų Juodkalnijos miestų... Tiesiog Juodkalnijos musulmonų meka... Daug mečečių, iš visur sklinda musulmoniška muzika... Atrodo lyg būtum patekęs į visai kitą šalį... thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Paplūdimy žmonių kaip silkių statinėj doh.gif Pasidžiaugiam kad mes rinkomės Velika plaža, o ne Mala plaža paplūdimį - tikrai jokio noro nebūtų šitaip susigrūdus leisti laiką pajūrį schmoll.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Na, pasivaikščiojom po Ulciną thumbup.gif O kaipgi rast vaiko svajonių dovaną net neįsivaizduojam g.gif Važiuojam iš parduotuvės į parduotuvę – niekas nesupranta ko ieškom ir kas tas hamakas (visada galvojau kad tai tarptautinis žodis ir tikrai nebus problemos išsiaiškint ko ieškom smile.gif ) doh.gif Vieni jį įvardija kaip „liuliaška“, kiti kaip „kačalka“, nors, bent jau mano protas neša, kad kalbam apie visai skirtingus dalykus ax.gif Sunervina ta beprasmė paieška... prižadam sūneliui svajonę išpildyt kai tik galėsim... bandom įtikint kad nieko baisaus jei svajonė išsipildys viena kita diena vėliau nei tikrasis gimtadienis... ax.gif Susitariam... Grįžtam į kempingą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 28 rugpjūčio 2011 - 09:21
Grįžtam atgal į kempingą nusidulkinę iki ausų doh.gif Jau taip keliukas iki kempingo yra neasfaltuotas, o šįkart teko grįžti išvis šunkeliais- pagrindinis kelias buvo uždarytas doh.gif

user posted image

Pietaujam - mano vaikino skaniausias maistas visose kelionėse lotuliukas.gif

user posted image

Ieškau progos pasikalbėt su savo brangiausiais ax.gif Lyg tarp kitko pareiškiu, kad galim negrįžt į Alpes ir svarbiausią mano užgaidą – didįjį Alpių kelią (kelionės pradžioj buvom susitarę kad į jį važiuosim grįždami – galbūt oras tada bus geresnis) ax.gif Sulaukiu abiejų vyrukų pritarimo - juk kalnų ir čia tikrai netrūksta thumbup.gif Lepteliu, kad turiu ir kelionės atsarginį variantą blush2.gif Nagi nagi, sudominu g.gif Kad važiuosim į Albaniją ir namuose jau buvo aišku, bet aš dar norėčiau trupučiuką ir į ...Graikiją... į Corfu salą ir aišku, Arunos per kelis mėnesius, o gal net metus, į smegenis tiesiog kaip kaltu įkaltus Meteorus ax.gif Vyras trumpam netenka žado... Jau per tiek kartu pragyventų metų mano fantazijos turėtų nebestebint - bet vis tiek karts nuo karto aš vis sugebu jį nokautuot... lotuliukas.gif Vaikas irgi nepėsčias... akimirksniu sugalvoja dar vieną dovaną savo gimtadieniui... lotuliukas.gif
-Tėtuk, nuvešk mane į Atėnus- labai noriu į Akropolį... smile.gif
Tėtis vis dar be žado lotuliukas.gif Na kas gi jam belieka... atgaut žadą - važiuot į Graikiją - vaikui hamako nepavyko rast, tai bent Atėnus parodys lotuliukas.gif
...Man toks kelionės posūkis jau nelabai patinka, paslapčia planavau aplankyt Corfu salą, pamatyt Meterorus, o Atėnai tai tikrai nebuvo planuose schmoll.gif Atvirai pasakius, tai ir Corfu sala, ir Meteorai buvo tik mano fantazijų vaisius arba tiesiog nereali svajonė... apie ją tikrai net nedrįsau garsiai svajot ax.gif O čia dar Atėnai išdygo... Na, bet tiek to, jei tėtis veža – važiuosim ir į Atėnus – o jei kažką pakeliui važiuodami praleisim - nieko tokio – juk laiko ir taip nedaug teturim ax.gif Be to reikia sugalvot, ką iš kelionės maršruto reiktų išmest – tikrai kelionei į Atėnus bent poros papildomų neplanuotų dienelių reikia g.gif Na, ką nors sugalvosiu, o dabar dar keliaukim prie jūros...

...Kasdien matyta musulmonų šeima ruošiasi namo - na tikrai nesuprantu jų papročių - vaikų auklė ar draugė gali šalia plikinėt, o žmona per didžiulius karščius turi būt nuo galvos iki kojų juodai apsirengus doh.gif Kažkokios sveiku protu nesuvokiamos taisyklės...

user posted image

Vėl nuostabus saulėlydis wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Baigės paskutinė mūsų kelionės diena Juodkalnijoj...
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2011 08 28, 22:40)
Ieškau progos pasikalbėt su savo brangiausiais ax.gif  Lyg tarp kitko pareiškiu, kad galim negrįžt į Alpes ir svarbiausią mano užgaidą – didįjį Alpių kelią (kelionės pradžioj buvom susitarę kad į jį važiuosim grįždami – galbūt oras tada bus geresnis)  ax.gif  Sulaukiu abiejų vyrukų pritarimo - juk kalnų ir čia tikrai netrūksta thumbup.gif 

Aidluka, būtinai aplankykite alpių kelią, jeigu turėsite galimybę kitos kelionės metu. Vaizdai nuostabūs. Žinoma, buvote jau Šveicarijoje ir alpių tikrai prisižiūrėjote, bet alpių kelias kažkas nerealaus wub.gif Mačiau čia forume nemažai jo nuotraukų, bet kai pamatai visa tai gyvai - netenki amo ilgam blush2.gif Grįžome prieš kelias dienas iš kelionės po Europą. Šį kartą fotoreportažo nebus, nes foto darytos tik sau, bet tikrai dar ir dabar negalim atsigauti po vaizdų. Oras pasitaikė užsakytas, saulė, be debesų, dangus mėlynas ir viskas kaip netikra smile.gif
Atsakyti
Aidluka, gali kempingo nuoroda imesti?

O kas link musulmoniu su apdarais, tai negailek tu ju schmoll.gif Ja priversti nusirengti, tas pats kas tau pasiulyti tapti nudiste Vilniaus centre, o vyrui pasiulytum su stringais degintis. Na kazkas tokio panasaus. Zodziu jos atrodo graziai, o mes nepadoriai biggrin.gif Na arba tarkim taip: vaiksto jos su skarelem prisidengusios ir zinok ju vyrams tai daug graziau, nei mes - plikagalves. Tai, kai jos zino, kaip yra graziau, patraukliau ir visaip, kaip geriau vyru akyse, tai jos tu skareliu net ir nusiimti didelio noro neturi, juk patrauklumo dalis iskart dings biggrin.gif Tiesiog mes bandome jas is savo poziciju vertinti, o tai didele klaida.
Atsakyti