Įkraunama...
Įkraunama...

Sugrįžimas į pasaką arba automobiliu po Europą '11

...Na dar nepalikim Kotoro - trumpam sugrįžkim į 2008-uosius wub.gif wub.gif wub.gif

...Kavenskos fotoreportaže toooooooooookių užburiančių Kotoro įlankos vaizdų buvau mačius - ir mums reikia juos pamatyt thumbup.gif Tąkart aš kažkaip įsivaizdavau, kad reikės tik su kokiu funikulierium truputį pasikelt ir visas Kotoro įlankos grožis kaip ant delno atsivers ax.gif Ieškom ieškom kur čia tas funikulierius, galų gale suvenyrų parduotuvėj paimu atviruką su Kotoro įlankos vaizdu ir pardavėjui aiškinu, kad noriu šį vaizdą realybėj pamatyt ax.gif Tas išėjo į lauką ir mostelėjo ranka į kalno viršūnėj esančius pilies griuvėsius ir beplėvesuojančią vėliavą smile.gif Ir ten pakilti reikia... savom kojytėm... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nagi, perkam bilietėlius ir pirmyn smile.gif

user posted image

Prieš akis atsiveria išties fantastiški vaizdai... wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
oooo, grįžau iš kelionės ir radau naują Aidlukos reportažą, džiaugiuosi labai ir jungiuosi į gerbėjų būrį cool.gif

Tiesa, dėl Paklenicos NP Kroatijoje - esu jame buvusi, tai tikrai laipiotojų uolomis rojus, tačiau jei nepriklausote jų būriui, tikrai nieko nepraradote jo neaplankę. Takeliai parke apaugę medžiais, todėl jokie vaizdai neatsiveria, tik į medžių kamienus ir į uolas, per metrą nutolusius jums nuo nosies. O įėjimas į parką taip pat ne iš pigiųjų...
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 08 20, 13:58)
Visiškai atsitiktinai įlindau į kelionių fotoreportažus ir pirmą pasitaikiusį pasakojimą. O čia toks grožis, kad net gomury tarsi kamuoliukas stringa.  wub.gif Nuostabią kelionę apturėjot. Užkrečiančiai nuostabią !!!

PerKūnai, smagu kad mano kelionė patiko aciuks.gif ...Po kol kas čia tik pusė kelionės - tikuos ir likusi dalis nenuvils ax.gif
...Labai labai džiaugiuos kad "užkrėčiau" kelionės virusu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(PerKūnas @ 2011 08 20, 13:58)
Jaučiu reiks vyrą sodinti prie kompo ir plauti smegenis jūsų fotoreportažu  biggrin.gif  kad ir mane ten nuvežtų...

thumbup.gif Net neabejoju kad "plovimas" tikrai pavyks - juk mes moterys viską galim drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ...Aš tai savąjam net kelionės metu taip sugebu susukti smegenėles, kad jis net nebesusigaudo nei kur buvo susiruošęs važiuot, nei kur iš tikro atsidūrė lotuliukas.gif Per šią kelionę jį tiesiog nokautavau savo "zapasnym variantom"... Bet apie tai truputį vėliau...

QUOTE(Miss K @ 2011 08 20, 19:23)
...Tiesa, dėl Paklenicos NP Kroatijoje - esu jame buvusi, tai tikrai laipiotojų uolomis rojus, tačiau jei nepriklausote jų būriui, tikrai nieko nepraradote jo neaplankę. Takeliai parke apaugę medžiais, todėl jokie vaizdai neatsiveria, tik į medžių kamienus ir į uolas, per metrą nutolusius jums nuo nosies. O įėjimas į parką taip pat ne iš pigiųjų...

Mes tąkart irgi pagalvojom, kad pasivažinėdami kalnų šunkeliukais tikrai patyrėm daug daugiau įspūdžių ir adrenalino - džiaugiamės kad vietoj Paklenicos NP pasirinkom keliaut po kalnus "ant ratų" thumbup.gif O dabar visiškai įtikinai kad mūsų pasirinkimas buvo teisingas thumbup.gif

Pst. Miss K, gal galėtum išduoti paslaptį kur šįkart kelionių virusas buvo nunešęs smile.gif
Atsakyti
...Išvažiavę iš Kotoro nutariam dar truputį pasivažinėti įlankos pakrante smile.gif Nors ir esam buvę - traukiam link Perasto smile.gif Labai gražus miestelis wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pakelė tiesiog nusėta gražuoliais kaktusais wub.gif

user posted image
Papildyta:
...Prieš tris metus esam apvažiavę visą Kotoro įlanką - vaizdai tiesiog fantastiški wub.gif wub.gif wub.gif Šįkar maršruto nebekartojam ax.gif Tik nuotraukos primena matytą grožį wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
...Jau vakaras... akivaizdu kad į kempingą Ulčine šiandien nebegrįšim ax.gif Po įspūdingai praleistos dienos važiuojam prie jūros smile.gif Radoviči miestely randam didžiulę medžiais apaugusią aikštelę ir gražų paplūdimį smile.gif Nagi nakvynei ši vieta bus ideali - na ir kas kad šįkart teks miegoti mašinoj...

user posted image

user posted image

user posted image

Maudomės, džiaugiamės patirtais įspūdžiais, mėgaujamės skaniuoju "Vranacu" - net nepajuntam kaip visiškai sutemsta smile.gif Baigės dar viena nuostabi diena Juodkalnijoj wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2011 08 20, 22:16)
Buvau Rumunijoj, štai čia:
user posted image

Koks grožis - fantastika wub.gif wub.gif wub.gif Rumunija po kol kas dar tik mano svajonių šalis wub.gif wub.gif wub.gif Galbūt kitais metais svajonė taps realybe... ax.gif

QUOTE(Miss K @ 2011 08 20, 22:16)
O mano didžioji Balkanų kelionė vyko pernai Austrija-Vengrija-Serbija-Bulgarija-Graikija-Makedonija-Kosovas-Kroatija-Slovėnija-Austrija  4u.gif

thumbup.gif
Miss K, man ramybės neduoda vienas klausimas ax.gif ...Aš iš savo maršruto išmečiau Kosovą blush2.gif perskaičius ...kad už automobilio draudimą ten reikia mokėt 50 EUR nesvarbu kad būni tik vieną dieną doh.gif Kaži ar tai tiesa, ar...kažkas negražiai "pajuokavo" ax.gif Labai norėjau ten nuvažiuot... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2011 08 20, 23:29)
Koks grožis - fantastika wub.gif  wub.gif  wub.gif  Rumunija po kol kas dar tik mano svajonių šalis wub.gif  wub.gif  wub.gif Galbūt kitais metais svajonė taps realybe... ax.gif
thumbup.gif
Miss K, man ramybės neduoda vienas klausimas ax.gif   ...Aš iš savo maršruto išmečiau Kosovą  blush2.gif perskaičius ...kad už automobilio draudimą ten reikia mokėt 50 EUR nesvarbu kad būni tik vieną dieną  doh.gif Kaži ar tai tiesa, ar...kažkas negražiai "pajuokavo" ax.gif Labai norėjau ten nuvažiuot... ax.gif

Aha, Rumunija tikrai grožis, ypač Transilvanija biggrin.gif

O dėl Kosovo... Nagi nežinau, mano kelionės vyksta ne SM stiliumi, aš keliauju autostopu pagrinde (todėl ir reportažų nedarau), tai nežinau kaip ten su tais draudimais... Bet šaly ant kiekvieno kampo kabo po tris vėliavas: viena Kosovo, viena Albanijos ir viena JAV. Ir visur statybos statybos statybos. O ypač prajuokino senos medinės bakūžės su plastikiniais langais. Ir pigu ten, už trijų patiekalų pietus sumokėjom nepilnus du eurus biggrin.gif Tiesa, dar ten daug klapato su sienom, nes ne per visas išleidžia iš šalies...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miss K: 20 rugpjūčio 2011 - 23:22
QUOTE(Miss K @ 2011 08 21, 00:20)
...mano kelionės vyksta ne SM stiliumi, aš keliauju autostopu pagrinde (todėl ir reportažų nedarau)...

O čia tai jėga thumbup.gif Žaviuosi tokį kelionių būdą pasirinkusiais žmonėm 4u.gif Man tai tikrai neužtektų drąsos taip keliauti... blush2.gif Šiemet Juodkalnijoj Durmitoro NP teko du studentus autostopininkus pavežti: mergina iš JAV, vaikinukas iš Danijos smile.gif Visi trys išsižioję klausėm jų pasakojimų...
Miss K, o reportažų manau be reikalo nerašai... ax.gif Tikrai su malonumu daug kas paskaitytų ir pasigrožėtų jūsų vaizdais drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mane jau užbūrė tavo Rumunijos nuotrauka... ax.gif
Atsakyti
13 diena.

Atsibundam gana anksti - gi nemiegosi ilgai automobilių stovėjimo aikštelėje lotuliukas.gif Tuoj poilsiautojai pradės rinktis į pliažą... Sprendžiam ką šiandien veiksim - aš norėčiau į Ostrogos vienuolyna, bet vyras neturi jokio noro važinėtis serpantinais ax.gif Galų gale nusprendžiam pirma važiuojam prie jūros, o po to į Budva thumbup.gif

Atvažiuojam į netoli Budvos esantį Ploče paplūdimį smile.gif ...Vieningai nusprendžiam - tai pats nuostabiausias paplūdimys per visą mūsų kelionę - vanduo skaidrutėlis, aplink nuostabios uolos...žodžiu tiesiog pasaka wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
...Žiūriu tiek užsiciklinau fotografuodama man patikusias uolas, kad... normalių pačio pliažo nuotraukų nebai turiu ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

...Labiausiai mano vyrukus sužavėjus pramoga - šokinėjimas nuo tiltelio doh.gif doh.gif doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsisveikinam su nuostabiuoju paplūdimiu ax.gif Be galo gera buvo čia pasimėgaut saulės ir smaragdinio vandens malonumais wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 21 rugpjūčio 2011 - 19:03
QUOTE(Miss K @ 2011 08 20, 19:23)
oooo, grįžau iš kelionės ir radau naują Aidlukos reportažą, džiaugiuosi labai ir jungiuosi į gerbėjų būrį cool.gif

Tiesa, dėl Paklenicos NP Kroatijoje - esu jame buvusi, tai tikrai laipiotojų uolomis rojus, tačiau jei nepriklausote jų būriui, tikrai nieko nepraradote jo neaplankę. Takeliai parke apaugę medžiais, todėl jokie vaizdai neatsiveria, tik į medžių kamienus ir į uolas, per metrą nutolusius jums nuo nosies. O įėjimas į parką taip pat ne iš pigiųjų...

drisciau papriestarauti Jusu nuomonei.. buvau paklenicos NP. ir veikti ten yra ka ir atsiveria tikrai nuostabus vaizdai. tik reikai nemazai pavaikscioti ir palipti. jeigu nebutu ka ten veikti ir pamatyti tai net nebutu pasiulos pirkti triju dienu bilietu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 08 21, 20:38)
drisciau papriestarauti Jusu nuomonei.. buvau paklenicos NP. ir veikti ten yra ka ir atsiveria tikrai nuostabus vaizdai. tik reikai nemazai pavaikscioti ir palipti. jeigu nebutu ka ten veikti ir pamatyti tai net nebutu pasiulos pirkti triju dienu bilietu.  4u.gif

Pritariu klementynai. Man Paklenica irgi labai patiko - ir veikti ten yra ką, ir vaizdai nuostabūs.
Atsakyti