QUOTE(PerKūnas @ 2011 08 20, 13:58)
Visiškai atsitiktinai įlindau į kelionių fotoreportažus ir pirmą pasitaikiusį pasakojimą. O čia toks grožis, kad net gomury tarsi kamuoliukas stringa.

Nuostabią kelionę apturėjot.
Užkrečiančiai nuostabią !!!
PerKūnai, smagu kad mano kelionė patiko

...Po kol kas čia tik pusė kelionės - tikuos ir likusi dalis nenuvils

...Labai labai džiaugiuos kad "užkrėčiau" kelionės virusu
QUOTE(PerKūnas @ 2011 08 20, 13:58)
Jaučiu reiks vyrą sodinti prie kompo ir plauti smegenis jūsų fotoreportažu

kad ir mane ten nuvežtų...

Net neabejoju kad "plovimas" tikrai pavyks - juk mes moterys viską galim

...Aš tai savąjam net kelionės metu taip sugebu susukti smegenėles, kad jis net nebesusigaudo nei kur buvo susiruošęs važiuot, nei kur iš tikro atsidūrė

Per šią kelionę jį tiesiog nokautavau savo "zapasnym variantom"... Bet apie tai truputį vėliau...
QUOTE(Miss K @ 2011 08 20, 19:23)
...Tiesa, dėl Paklenicos NP Kroatijoje - esu jame buvusi, tai tikrai laipiotojų uolomis rojus, tačiau jei nepriklausote jų būriui, tikrai nieko nepraradote jo neaplankę. Takeliai parke apaugę medžiais, todėl jokie vaizdai neatsiveria, tik į medžių kamienus ir į uolas, per metrą nutolusius jums nuo nosies. O įėjimas į parką taip pat ne iš pigiųjų...
Mes tąkart irgi pagalvojom, kad pasivažinėdami kalnų šunkeliukais tikrai patyrėm daug daugiau įspūdžių ir adrenalino - džiaugiamės kad vietoj Paklenicos NP pasirinkom keliaut po kalnus "ant ratų"

O dabar visiškai įtikinai kad mūsų pasirinkimas buvo teisingas
Pst. Miss K, gal galėtum išduoti paslaptį kur šįkart kelionių virusas buvo nunešęs
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...