...Šis fotoreportažas nebus sugrįžimas į pernykštę pasaką
http://www.supermama...hp/t648210.html
...Mano širdy ilgai tūnojo dar viena pasaka - šalis, kuri buvo taip pavergus širdį kad vis kvietė ir kvietė sugrįžti Atsimenu, prieš tris metus 2008-ųjų liepą, dar neišvažiavę iš jos jau kūrėm planus kad kitais metais čia grįšim - ji tokia graži, o mes tiek mažai jos tepamatėm Troškimas pamatyti ir kitas šalis, sugrįžimą jon vis atitolindavo Na bet šiemet ilgesys galiausiai nugalėjo - nusprendėm - grįžtam į savo svajonių Juodkalniją
Kadangi kelionei galėjom skirti net 25 dienas, sugrįžimas į Juodkalniją tapo... nuostabia kelione po Balkanus
Labai nepykit, kad šis pasakojimas užtruks labai ilgai - vien nuotraukų šiam fotoreportažui turiu apie 5000, kol jas atrinksiu....
Taigi pradžiai, kad skaitydami be reikalo negaištų savo brangaus laiko tie, kurių šios šalys nedomina, įmetu savo kelionės maršrutą:
Lietuva - Lenkija - Čekija - Austrija - Slovėnija - Kroatija - Bosnija ir Hercegovina - Juodkalnija - Albanija - Graikija - Makedonija - Serbija - Vengrija - Slovakija - Lenkija - Lietuva
Daugiausia vaizdžiai dalinsiuos įspūdžiais iš "paryškintų" šalių Truputį nuotraukomis sugrįšiu į 2008-ųjų kelionę Drąsiai galiu pasakyti, kad sugrįžimas į Juodkalniją gerokai pranoko visų mūsų lūkesčius
...Kągi, šiųmetė pasaka po truputį prasideda...
Aaaaaaaa vienas is mano busimu marsrutu (nei vienos salies i sona, grynai, kaip as noreciau, super)
Psio, laukiu nuotrauku ir pasakojimo
Juodkalnija.... pavydas grauzia ... dziaugiuosi, kad jau gizai ten, manes tas dar laukia.. butinai...
Psio, laukiu nuotrauku ir pasakojimo
Juodkalnija.... pavydas grauzia ... dziaugiuosi, kad jau gizai ten, manes tas dar laukia.. butinai...
nagi, nagi, jau net sarmata man sakyt, aidluka, kad ir aš norėčiau...ten kaip kokia papūga nu bet tiek šiemet prisiskaičiau apie Juodkalnija, kad tikrai panorau pati pamatyt, ir.............manau( ko gero esu isitikinus, nes aidlukos rašymo gebėjimais neabejoju )kad kitų metų kelionė........kaipir aiški
na, bet kol kas..........kaip leisiu vakarus - irgi aišku
taigi pradedu nuo šio vakaro laukti reportažų
na, bet kol kas..........kaip leisiu vakarus - irgi aišku
taigi pradedu nuo šio vakaro laukti reportažų
Aidulka, su dziaugsmu ir nekantriai lauksim pasakojimo. Labai dziaugiuosi uz jus, kad igyvendinot savo planus. Ir uz save - kad turesiu rudens vakarams garantuota malonuma- jusu reportaza.
QUOTE(vidal @ 2011 07 28, 23:21)
nagi, nagi, jau net sarmata man sakyt, aidluka, kad ir aš norėčiau...ten kaip kokia papūga nu bet tiek šiemet prisiskaičiau apie Juodkalnija, kad tikrai panorau pati pamatyt
Juodkalnija turi grazia gamta, turi ka parodyti ir t.t. ir pan. Bet siaip manau dauguma saliu tai turi. O si salis turi kazka, kas tiesiog vercia ten grizti, kas vercia nematyti visu minusu, trukumu...
Aidulka, nepyk, kad taip isiterpiau. Tiesiog giliai sirdyje tikejausi, kad siumetine jusu kelione bus i ta puse, juk zadejai grizti Tai dabar net alpeju vaizdu laukdama, begu is to dziaugsmo vynelio ikalsiu . Jauciuosi taip, tarsi kazkas prizadejo mane ten akimirkai nuskraidinti Matyt as JUODAI pamisusi del sios salies
As dar visai nesusipazinus su siomis salimis bet labai laukiu reportazo, nes Aidluka tai jau tikrai moka supazindint nuostabiai
Kai kurios šalys matytos,o Juodkalnija,Graikija,Albanija-dar ne,bet pradedu norėti-laukiam nuostabaus reportažo,kaifuojam iš anksto . Malonu,kad Aidlukai pavyko nauja kelionė-manoji trumputė dar laukia...
Dienų tik 25, o šalių aplankyta tiek daug. Labai įdomu kiek ir ko gražaus pamatėt.
Mūsų kelionė šių metų į Graikiją truko 10dienų, bet begalo daug liko nepamatyta. Grįžti į ją norisi taip pat labai, kaip jums į Juodkalniją norisi ir norėjosi
Po 3 sav vėl planuojame lėkti į trasą (trumpam, 9 dienom), todėl kaip ir daugelis spirgu, laukiu labai Aidulkos pasakojimo ir nuotraukų.
Mūsų kelionė šių metų į Graikiją truko 10dienų, bet begalo daug liko nepamatyta. Grįžti į ją norisi taip pat labai, kaip jums į Juodkalniją norisi ir norėjosi
Po 3 sav vėl planuojame lėkti į trasą (trumpam, 9 dienom), todėl kaip ir daugelis spirgu, laukiu labai Aidulkos pasakojimo ir nuotraukų.
QUOTE(Aidluka @ 2011 07 28, 20:55)
Lietuva - Lenkija - Čekija - Austrija - Slovėnija - Kroatija - Bosnija ir Hercegovina - Juodkalnija - Albanija - Graikija - Makedonija - Serbija - Vengrija - Slovakija - Lenkija - Lietuva
uj kaip visi čia laukiam , Makedonija, Albanija , svajoju nuvažiuot, galvojau nelabai kas važiuoja, o pasirodo tuoj sulauksim daug žinių
Valiooooooooooooooooooo Nauja pasaka
Kaip laukiu pasakojimo, kai pradžią paskaičiau net šiurpuliukai per kūną perėjo. Dar viena pasaka Nors mintimis nusikelsiu
Kaip smagu, kad dar nepradėjus rašyti jau tiek gerbėjų sulaukiau Stengsiuos, kad skaitant šį fotoreportažą jums netektų nuobodžiauti Kelionė tikrai buvo nuostabi Dar nepraėjo nei savaitė kai grįžom - visa kelionė atrodo kaip ilgas ir gražus sapnas Kaip gerai, kad vis dėlto tai ne sapnas...
Tikrai ji turi kažkokią magišką galią
Nejuokauk, ko čia pykti Aš irgi matyt esu pamišus Šį kartą atrodo tiek daug pamatėm, bet vistiek manau kad kada nors su didžiausiu malonumu ten dar grįšim
Pst. Mergaitės, aš ne Aidulka, o Aidluka - Aido žmona, Luko mama
QUOTE(Cobre @ 2011 07 28, 22:27)
Juodkalnija turi grazia gamta, turi ka parodyti ir t.t. ir pan. Bet siaip manau dauguma saliu tai turi. O si salis turi kazka, kas tiesiog vercia ten grizti, kas vercia nematyti visu minusu, trukumu...
Tikrai ji turi kažkokią magišką galią
QUOTE(Cobre @ 2011 07 28, 22:27)
Aidulka, nepyk, kad taip isiterpiau. Tiesiog giliai sirdyje tikejausi, kad siumetine jusu kelione bus i ta puse, juk zadejai grizti Tai dabar net alpeju vaizdu laukdama, begu is to dziaugsmo vynelio ikalsiu . Jauciuosi taip, tarsi kazkas prizadejo mane ten akimirkai nuskraidinti Matyt as JUODAI pamisusi del sios salies
Nejuokauk, ko čia pykti Aš irgi matyt esu pamišus Šį kartą atrodo tiek daug pamatėm, bet vistiek manau kad kada nors su didžiausiu malonumu ten dar grįšim
Pst. Mergaitės, aš ne Aidulka, o Aidluka - Aido žmona, Luko mama