Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės - 4

QUOTE(elelele @ 2011 09 27, 08:01)
mes norėjom tokios, bet būtent išsigandom nestabilumo, nes jei puodas nestabilus jis čiaužo ir lengvai virsta maišant doh.gif  todėl išsirinkom  va tokią,   ir būtinai ieškojom špyžinių "gargarų", nes prieš tai turėjom metalinius, tai jie kaip mat surūdijo doh.gif  pradžioj labai džiaugiausi šiuo pirkiniu, dabar jau pradeda lyst minusai, todėl prieš įsigijant kaitlentę vėl sukčiau galvą, ir tikriausiai sitklinės nebeimčiau smile.gif bet ne dėl dūžių smile.gif

Mano dabar emaliuota su metaliniais "gargarais" - niekas kaip ir nesurūdijo per kokius 10 metų gal unsure.gif
Bet kadangi jie tokio tipo, kaip Jūsų parodytoje nuotraukoje, sunkoka su jais kriauklėje plaunant "apsisukti", todėl ir norėjosi mažesnių, nes jei reikės "suktis" ne su metaliniais, o dar sunkesniais špižiniais "gargarais" - tai ką aš žinau... unsure.gif
Gal kas netyčia užmatėt senobinių emaliuotų įmontuojamų dujinių paviršių? Norėčiau tamsiai rudos, ar net juodos, bet lygiu emaliuotu pabiršium, ne tokiu, kaip šio Whirpool'o:

http://www.neriba.lt...km-526-nac.html
Atsakyti
QUOTE(2626 @ 2011 09 27, 08:26)
Mano dabar emaliuota su metaliniais "gargarais" - niekas kaip ir nesurūdijo per kokius 10 metų gal  unsure.gif 
Bet kadangi jie tokio tipo, kaip Jūsų parodytoje nuotraukoje, sunkoka su jais kriauklėje plaunant "apsisukti", todėl ir norėjosi mažesnių, nes jei reikės "suktis" ne su metaliniais, o dar sunkesniais špižiniais "gargarais" - tai ką aš žinau... unsure.gif
Gal kas netyčia užmatėt senobinių emaliuotų įmontuojamų dujinių paviršių? Norėčiau tamsiai rudos, ar net juodos, bet lygiu emaliuotu pabiršium, ne tokiu, kaip šio Whirpool'o:

http://www.neriba.lt...km-526-nac.html

mano tai išrūdijo taip, kad net pradėjo trupėti doh.gif biggrin.gif
dėl gargarų tai nekliūna man, apsieinu, bet va dėl visiškai lygaus paviršiaus doh.gif reikėtų dabar man tokios kaip jūsiškėj nuorodoj, su įduba, nes jei tik puodas išbėga tai teka per paviršių link spintelės ir per ją žemėn doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2011 09 26, 20:20)
Sveiki, dar turiu klausima del orkaites GORENJE BOP 88 ORA W, ar siame modelyje priklauso teleskopiniai begeliai? Nes instrukcijose yra atskirti punktai, su nurodymais, jog pries pirolize juos reikia isimti, paskui atskiri instrukcijos lapai apie teleskopiniu begeliu idejima, naudojima ir isemima buvo prideti prie orkaites,taciau teleskopiniu begeliu nera  g.gif

Jei išpakavus dėžę, orkaitės viduje radote paprastus skardų laikiklius (ne teleskopinius), vadinasi taip ir turi būti. Paprastai tokių klaidų komplektuotojai nedaro.
Kitas dalykas, jei pardavėjas juos pažadėjo g.gif
O tos išėmimo-įdėjimo instrukcijos bus reikalingos, jei įsigysite bėgelius papildomai.
Atsakyti
QUOTE(elelele @ 2011 09 27, 08:35)
mano tai išrūdijo taip, kad net pradėjo trupėti doh.gif  biggrin.gif
dėl gargarų tai nekliūna man, apsieinu, bet va dėl visiškai lygaus paviršiaus doh.gif  reikėtų dabar man  tokios kaip jūsiškėj nuorodoj, su įduba, nes jei tik puodas išbėga tai teka per paviršių link spintelės ir per ją žemėn doh.gif

Bet su tuo lygiu paviršium būna ir visos elektrinės kaitlentės - tai nuo jų irgi viskas bėga per spinteles žemyn??? blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(2626 @ 2011 09 27, 10:48)
Bet su tuo lygiu paviršium būna ir visos elektrinės kaitlentės - tai nuo jų irgi viskas bėga per spinteles žemyn???  blink.gif  doh.gif

būtent doh.gif apie tai nepagalvojau, kol nesusidūriau praktikoje doh.gif be to dar už tų jungiklių mums pribėgo ir kibirkščiuot buvo pradėję doh.gif vienu žodžiu gražu, bet nepraktiška ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elelele @ 2011 09 27, 11:03)
būtent doh.gif  apie tai nepagalvojau, kol nesusidūriau praktikoje doh.gif  be to dar už tų jungiklių mums pribėgo ir kibirkščiuot buvo pradėję doh.gif  vienu žodžiu gražu, bet nepraktiška ax.gif

Jooooo, paguodėt doh.gif

QUOTE(elelele @ 2011 09 27, 08:01)
būtinai ieškojom špyžinių "gargarų", nes prieš tai turėjom metalinius, tai jie kaip mat surūdijo doh.gif 

O tai per kiek maždaug laiko surūdijo tie Jūsų metaliniai "gargarai"? g.gif
Ir koks gamintojas buvo?
Atsakyti
QUOTE(2626 @ 2011 09 27, 14:13)
O tai per kiek maždaug laiko surūdijo tie Jūsų metaliniai "gargarai"?  g.gif
Ir koks gamintojas buvo?

berašant ir bandant atgamint kas buvo, prisiminiau, kad truputį apsimelavau, dar tie metaliniai gargarai padorūs buvo, man labiau surūdijo ir sutrupėjo va ant degiklių uždėjimai tie, na blyniukai, todėl dabar rinkomes ir, kad būtų ir špyžiniai blyniukai ax.gif biggrin.gif va šitie tai tikrai per dešimt metų net skylėm mums išrūdijo, o gamintojo nebežinau, prieš 11 metų pirkom, mokėjom nemažai nors vardas nebuvo garsus g.gif
Atsakyti
Sveiki, kokia patartumė orkaitę rinktis, kad būtų pirolizė, teleskopiniai bėgeliai, kaina iki 1800 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 09 27, 08:38)
Jei išpakavus dėžę, orkaitės viduje radote paprastus skardų laikiklius (ne teleskopinius), vadinasi taip ir turi būti. Paprastai tokių klaidų komplektuotojai nedaro.
Kitas dalykas, jei pardavėjas juos pažadėjo  g.gif
O tos išėmimo-įdėjimo instrukcijos bus reikalingos, jei įsigysite bėgelius papildomai.

Dekui, va cia tame ir buvo esme, kad pazadejo, o paskui nustebo, kad ju nebuvo.. Tai ir iskilo klausimas kaip yra is tikruju.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(daw.4423 @ 2011 09 27, 17:25)
Sveiki, kokia patartumė orkaitę rinktis, kad būtų pirolizė, teleskopiniai bėgeliai, kaina iki 1800 Lt 4u.gif

BP 5013021M iš AEG.

QUOTE(vilimex @ 2011 09 27, 22:47)
Dekui, va cia tame ir buvo esme, kad pazadejo, o paskui nustebo, kad ju nebuvo.. Tai ir iskilo klausimas kaip yra is tikruju..  g.gif

O "prie ko" čia gamintojas? Net jei kada nors ir buvo tie bėgeliai, jie pasilieka teisę neperspėję daryti pakeitimus. Toliau - pardavėjo kompetencijos klausimai.
Tas pat buvo pernai su Electrolux riebalų filtrais. Išėmė iš komplektacijos, o instrukcijose liko blink.gif
Atsakyti
o kaip kombinuotos? ar kas turit?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milda24 @ 2011 02 27, 16:40)
Sveiki victory.gif
Noreciau kad pasidalintumete savo nuomone kokios virykles geresnes? Dujines? Elektines? Ar dujine kaitlente ir elektrine orkaite? Kuris variantas taupesnis duju ir elektros kiekio atzvilgiu?

Tik elektrine thumbup.gif ,puodai svarus,kvapo jokio,namuose jokiu dumu kepimo metu,uzverda greitai,prieziura lengva....Nors ir turime gamtines dujas,bet niekada negrizciau prie dujines schmoll.gif schmoll.gif

QUOTE(inessa10 @ 2011 04 08, 21:40)
As tik uz elektrine  thumbup.gif  Aisku jei yra tam galimybe. Isigijom buta ir nors jame buvo dujos jas atjungem, nes tiek pripratom prie elektrines kaitlentes, kad dujines nenoreciau ne uz ka  schmoll.gif Valgi gaminti tikrai ilgiau neuztrunka nei ant dujines, dabar isigijom indukcine kaitlente tai is vis vanduo uzverda akimirksniu  thumbup.gif Uz dujine sanaudos brangiau, bet patogumas atperka su kaupu  smile.gif  Valosi labai lengvai ir jokiu apibegusiu, ap[sitaskiusiu ir prikepusiu dagciu grandymo smile.gif O orkaites dujines kazin ar dar begamina  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovita 35: 03 spalio 2011 - 11:04