Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės - 4

QUOTE(*Min* @ 2012 03 13, 17:04)
Speedy,labai norėčiau Jūsų nuomonės smile.gif

Geras daiktas.

QUOTE(rim @ 2012 03 13, 19:05)
Sveiki,
Gal kas turite ar galite ką nors pasakyti apie įmontuojamą orkaitę Fagor 6H-760 AB (pirolizė, balta, teleskopiniai bėgeliai) kaina – 1690Lt. Kažkaip suglumino kaina - ar čia nėra ko nors užslėpto? Su pirolize ir teleskopiniais bėgeliais lyg ir daugiau kainuoja.
Būsiu dėkinga už nuomones

Ne tokia ji ir pigi, tiesiog jei reikia baltos - alternatyvos nėra.
Electrolux, AEG, Siemens - pigiau.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 03 13, 18:28)
Ne tokia ji ir pigi, tiesiog jei reikia baltos - alternatyvos nėra.
Electrolux, AEG, Siemens - pigiau.

Taip, būtent reikia baltos ir su pirolizės funkcija, bei teleskopiniais bėgeliais. Kiek žiūrėjau pagal tokius kriterijus, tai visos virš 2tūkst. Lt. Užtat ir suabejojau g.gif
Atsakyti
Speedy, ar yra virykliu (NE įmontuojamu), kuriu orkaites turi pirolize? Gal dar per mazai domejausi, bet nerandu turinciu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šerii @ 2012 03 13, 21:57)
Speedy, ar yra virykliu (NE įmontuojamu), kuriu orkaites turi pirolize? Gal dar per mazai domejausi, bet nerandu turinciu. blush2.gif

Negirdėjau tokiu.
Atsakyti
Noreciau paklaust jusu irgi apie orkaite, tiksliau reikia rekomendacijos - renkama nauja virtuve, ir reikalavimai butu - pirolize, imontuojama, elektrine... ir kad daugiau nezinau kas ten jose.. kad keptu gerai blush2.gif kad pirstu anspaudu nepaliktu ir etc
Linkstu prie AEG gaminiu ( turiu indaplove, negaliu atsidziaugt jau 8 metai)
Kaina, apie 2000 - 2500.
Esu is Klaipedos, bet manau sias laikais perkant buitine tech. tai neturi reiksmes jau...
Atsakyti
QUOTE(Zerg @ 2012 03 14, 15:16)
Noreciau paklaust jusu irgi apie orkaite, tiksliau reikia rekomendacijos - renkama nauja virtuve, ir reikalavimai butu - pirolize, imontuojama, elektrine... ir kad daugiau nezinau kas ten jose..  kad keptu gerai  blush2.gif  kad pirstu anspaudu nepaliktu ir etc
Linkstu prie AEG gaminiu ( turiu indaplove, negaliu atsidziaugt jau 8 metai)
Kaina, apie 2000 - 2500.
Esu is Klaipedos, bet manau sias laikais perkant buitine tech. tai neturi reiksmes jau...

AEG BP7304021M
Atsakyti
ACIU, bet ar is 5 klases nieko nebutu padoraus ? kaina visgi ant ribos...
Atsakyti
QUOTE(Zerg @ 2012 03 15, 20:44)
ACIU, bet ar is 5 klases nieko nebutu padoraus ? kaina visgi ant ribos...

Tai kad riba tai "nuo 2000" o kaina to daikto iki 2100 lt. biggrin.gif
Na, jei pataupyti, tai čia šimtąkart aprašyta AEG BP5013021M.
Atsakyti
Aciu, siaip, ipirkciau ir tavo nurodyta pirma varianta.. bet ar verta ? kaip isitikinau, reiktu ieskot kainos ir performance viduriuko....
Atsakyti
Sveikutes, as vis dar blaskausi ka rinktis doh.gif

man reikia indukcines kaitlentes ( buciau nepries jei ji butu kombinuota )
orkaites su istraukiamais begeliais ( gali buti ir be pirolizes, nes ji man kaip ir ne imponuoja )

siandien labai intensyviai siule Fagor firmos technika... kazin apsimoka i ja dairytis ar vis delto geriau i elektroliux ir aeg puse ziureti?
Atsakyti
Mane irgi Fagor sudomino, tik dujine kaitlente. Ar geriau Electroliux stiklo pavirsiumi,arFagor? Kaina pansai,tik Fagor dar turi trigubos ugnies viena skyle....Bet gal Electrolux rimtesne firma....? g.gif
Atsakyti
O man, iškilo problėmėlė,ką isirengti virtuvėje ar dujinę viryklę ar elektrinę kaitlentę ar indukcine kaitlente.
Tas kas turi dujinę viryklę sako,kad ant jos gamintas maistas yra skanesnis,greičiau išverda,pigiau kainuoja.
Tas kas turi elektrinę kaitlentę sako,kad labai lengva ją valyti,kad puodai neprikepa,nuo isbegusio maisto.
Gal kas turit kokių pastebėjimų,pasidalinkite prašau. Niekaip neapsisprendziu g.gif
Atsakyti