Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės - 4

QUOTE(lituka @ 2012 03 13, 06:46)

O argumentai? ax.gif Del to, kad jis SIEMENS? Ar jis Vokietijoje gamintas sitas modelis?
Atsakyti
QUOTE(Birma @ 2012 03 13, 11:53)
O argumentai?  ax.gif Del to, kad jis SIEMENS? Ar jis Vokietijoje gamintas sitas modelis?

Vokietijoje.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 03 13, 08:51)
Vokietijoje.

O AEG?
Jau buvau apsisprendusi del AEG, dabar uzmaciau ta Siemens modeli ir vel abejones. Nervuoja, nebegaliu doh.gif Per didelis pasirinkimas doh.gif
AEG pirolize esu pati gyvai realiai maciusi-liuks dalykas thumbup.gif Lieka pelenukai, kuriuos susemti uztenka. O kaip su SIEMENS pirolize? Taip pat gerai pirolizuoja kaip ir AEG? Ir AEG, ziuriu, daugiau funkciju turi nei Siemens'as... g.gif
Speedy, tarkite paskutini zodi, kuria verciau rinktis?
Atsakyti
QUOTE(Birma @ 2012 03 13, 13:05)
O AEG?
Jau buvau apsisprendusi del AEG, dabar uzmaciau ta Siemens modeli ir vel abejones. Nervuoja, nebegaliu doh.gif Per didelis pasirinkimas doh.gif
AEG pirolize esu pati gyvai realiai maciusi-liuks dalykas thumbup.gif Lieka pelenukai, kuriuos susemti uztenka. O kaip su SIEMENS pirolize? Taip pat gerai pirolizuoja kaip ir AEG? Ir AEG, ziuriu, daugiau funkciju turi nei Siemens'as... g.gif
Speedy, tarkite paskutini zodi, kuria verciau rinktis?

Bet kuri iš šių orkaičių 100% verta jai išleistų pinigų.
AEG turi daugiau funkcijų, Siemens rimtesni bėgeliai skardoms.
Abi vokiškos.
Skiriasi jų išvaizda, kažkiek kaina. Ką "užkniso" visur siūlomas Electrolux (ar AEG) dažniausiai renkasi BSH gaminius.
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2012 03 13, 08:46)

Tik mane dar domina ar ji turi uzrakta nuo vaiku ir ar yra savaiminio issivalimo funkcija? Cia ta pirolize? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Birma @ 2012 03 13, 09:53)
O argumentai?  ax.gif Del to, kad jis SIEMENS? Ar jis Vokietijoje gamintas sitas modelis?

Issirinkau indaplove siemens, tai gali buti ir orkaite su kaitlente, patinka kad Vokiska. O siaip tai as visai nieko neissimanau apie jas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lituka: 13 kovo 2012 - 11:19
QUOTE(lituka @ 2012 03 13, 09:21)
Tik mane dar domina ar ji turi uzrakta nuo vaiku ir ar yra savaiminio issivalimo funkcija? Cia ta pirolize?  blush2.gif
Papildyta:

Issirinkau indaplove siemens, tai gali buti ir orkaite su kaitlente, patinka kad Vokiska. O siaip tai as visai nieko neissimanau apie jas  ax.gif

Prie Siemens aprasyme apie uzrakta nuo vaiku nieko neparasyta. O Pirolize (savaiminis ishsivalymas) yra.
Atsakyti
QUOTE(Birma @ 2012 03 13, 11:23)
Prie Siemens aprasyme apie uzrakta nuo vaiku nieko neparasyta. O Pirolize (savaiminis ishsivalymas) yra.

Aisku, aciu. Vat dar idomu kaip su elektra reikalai. Ar buna kokios ekonomiskesnes? Kaip prie kitos technikos raso A arba net A+?

P.S. Man dar ir dizainas visai grazus siemenso.

Speedy prasau pasakykite kaip ten su to uzraktu nuo vaiku? Nes man tas labai aktualu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lituka: 13 kovo 2012 - 11:31
QUOTE(lituka @ 2012 03 13, 13:29)
Aisku, aciu. Vat dar idomu kaip su elektra reikalai. Ar buna kokios ekonomiskesnes? Kaip prie kitos technikos raso A arba net A+?

P.S. Man dar ir dizainas visai grazus siemenso.
Speedy prasau pasakykite kaip ten su to uzraktu nuo vaiku? Nes man tas labai aktualu.

Energija A-20%
Electroninė apsauga nuo vaikų (nuo atsitiktinio perjungimo).
Atsakyti
Katik buvau viename butines technikos salone ir pardavejas pasake toki dalyka apie SIEMENS ir AEG. Sako, jei Siemens paleido i gamyba kazkoki modeli, tai po 7 metu jei kas atsitiks, jokios detales jam nebegausi, nes gamintojas nebegamins ju. Po gaminio isleidimo, praejus 7 metams, Siemens nutraukia ir detaliu gamyba tam modeliui. O su AEG del to nekiltu problemu. Ar tai tiesa? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Birma @ 2012 03 13, 15:21)
Katik buvau viename butines technikos salone ir pardavejas pasake toki dalyka apie SIEMENS ir AEG. Sako, jei Siemens paleido i gamyba kazkoki modeli, tai po 7 metu jei kas atsitiks, jokios detales jam nebegausi, nes gamintojas nebegamins ju. Po gaminio isleidimo, praejus 7 metams, Siemens nutraukia ir detaliu gamyba tam modeliui. O su AEG del to nekiltu problemu. Ar tai tiesa? ax.gif

AEG detalių jau nebebuvo dar nepasibaigus garantiniam laikotarpiui, būna ir taip. doh.gif
Mažiau pasakų klausykite, iš kur pardavėjui parduotuvėje žinoti, jei tai išskirtinai servisų reikalas. g.gif
Atsakyti
Mes va tokią susiruošę pirkti:
http://www.mediashop...dujine-virykle#

Gal galima atsiliepimų,nuomonių apie ją. smile.gif
Iš anksto AČIUKAS DIDELIS smile.gif

Papildyta:

Speedy,labai norėčiau Jūsų nuomonės smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas turite ar galite ką nors pasakyti apie įmontuojamą orkaitę Fagor 6H-760 AB (pirolizė, balta, teleskopiniai bėgeliai) kaina – 1690Lt. Kažkaip suglumino kaina - ar čia nėra ko nors užslėpto? Su pirolize ir teleskopiniais bėgeliais lyg ir daugiau kainuoja.
Būsiu dėkinga už nuomones
Atsakyti