Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės - 4

Padekite, prasau, issirinkti is siu kaitlenciu 4u.gif :

https://tausa.lt/goo...K654070FB-.html

https://tausa.lt/goo...-634071FB-.html

https://tausa.lt/goo...KN675N14D-.html

https://tausa.lt/goo...EHS60210P-.html
Atsakyti
Uiii,kol viska perskaiciau cia pas Jumis- tai...rezultatas toks- susibalamutinau juodai:(
Ieskom orkaites ir kaitlentes.Biudzetas kiekvienam planuojam iki 2000, bet jei reiktu ir dadetumem:)
bet visumoje nebezinau konoriu - vat kame beda
Gal pas ka kokie patarimai,pasiulymai
Renkuosi tarp AEG/ELEKTROLUX/SIEMENS. Ieskau,kadbutu pirolize,teleskopiniai begeliai,kaina atitiktu kokybe.
Kas geriau Siemens ar AEG?
O apie kaitlente - is vis tyliu - nezinau i ka kreipti demesi- nenoriu tik indukcines.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 03 04, 19:58)
Speedy o ka manote apie sita komplektuka?
kaitlente  Gorenje G6N50RW, Orkaitė Gorenje BO5333RW

O kur geriausia Kaune vaziuoti gyvai azpiureti gal zinote, kad butu didelis pasirinkimas, nes kazkaip senukuose tai is vis nieko nera.. ? g.gif

maciau sitokia orkaite tik juoda Topo centre, bet Panevezyje, Kaune gal ir butu g.gif mislijom pirkt bet apsigalvojom schmoll.gif issirinkom is Gorenje bet kita modeli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelytean: 06 kovo 2012 - 14:50
QUOTE(gelytean @ 2012 03 06, 14:48)
maciau sitokia orkaite tik juoda Topo centre, bet Panevezyje, Kaune gal ir butu  g.gif mislijom pirkt bet apsigalvojom  schmoll.gif issirinkom is Gorenje bet kita modeli  ax.gif

parodykit koki ir koki atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Muco @ 2012 03 06, 00:58)

Iš esmės visos šios kaitlentės kokybiški gaminiai. Kiek įdomesnis Bosch variantas, toks nei su rėmeliu, nei be jo - atsargiems biggrin.gif Bet kaina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 03 05, 12:44)
Mane irgi domina sitas klausimas, nes vyras labai ikalbineja pirkti dujine orkaite.. nejau sitos naujoviskos irgi blogai kepa?? gal pasidalins mamos patirtim?

pas mane siuolaikine dujine orkaite. Tikrai gerai ir tolygiai viskas prakepa. Yra tokia funkcija is virsaus galima ir su elektra dar kepti ar skrudinti. tai niekad nenaudoju, paprasciausiai nereikia , uztenka vien duju, kad viskas gerai ir tolygiai iskeptu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vabalas: 06 kovo 2012 - 16:35
QUOTE(truputukas @ 2012 03 06, 15:42)
Uiii,kol viska perskaiciau cia pas Jumis- tai...rezultatas toks- susibalamutinau juodai:(
Ieskom orkaites ir kaitlentes.Biudzetas kiekvienam planuojam iki 2000, bet jei reiktu ir dadetumem:)
bet visumoje nebezinau konoriu - vat kame beda
Gal pas ka kokie patarimai,pasiulymai
Renkuosi tarp AEG/ELEKTROLUX/SIEMENS. Ieskau,kadbutu pirolize,teleskopiniai begeliai,kaina atitiktu kokybe.
Kas geriau Siemens ar AEG?
O apie kaitlente - is vis tyliu - nezinau i ka kreipti demesi- nenoriu tik indukcines.

Orkaite linkstu link AEG BP5013021M,bet man uz gan patrauklia kana siulo SIEMENS HB73A4540S-uz kuri butumet?kodel?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 03 05, 12:44)
Mane irgi domina sitas klausimas, nes vyras labai ikalbineja pirkti dujine orkaite.. nejau sitos naujoviskos irgi blogai kepa?? gal pasidalins mamos patirtim?

Pries keleta menesiu pasikeitem savo senutele pilnai dujine virykle.
Pirkom pastatomam t.p. pilnai dujine (Hansa firmos - buvo akcija seniuose, viena is brangesniu siaip - didele).

Tai ka as galiu pasakyti - siuolaikinese dujinese orkaitese net temperatura kazkokiu budu bando prireguliuoti automatiskai (siek tiek esu prie technikos, bet nelabai ikirtau, kaip tai daroma, taciau uzdegi dujas, nustatai tam tikra padala ir kai temperatura pasiekiama, liepsna pati sumazeja ir prilaiko - kazkoks mechaninis daviklis)...

Taciau tikrai reikalingas, kad ir paprastas mechaninis orkaites termometras, nes temperatura vis delto pagal skaiciukus kartais neatitinka.

Taip pat, ieskojom, kad orkaite reguliuotusi su tiksliais skaiciukais, nes kai yra tik "pagaliukai" arba is vis tik 0 ir MAX reiksmes, tai bus labai sunku net daugmaz susireguliuoti.

O pats kepimas, aisku, vyksta kur kas geriau, nes dabartineje net stiklas yra biggrin.gif

Tiesa, pats kepimas nera visiskai tolygus - arciau dureliu maziau kaista - reiketu pasukineti kepant "kazka rimtesnio"...

Taigi, jeigu pas jus situacija panasi kaip mus, kad ivadas tik 3 KW, tai nusprendem nesigadinti nervu ieskant kas ijungta ir ka isjungti, kad "neismustu" saugikliu, tai paemem dujine ir is esmes nesigailim...

Nusprendem, kad gal kada nors, jeigu turesim atliekama tukstanti-kita ir vietos, tai gal ir pasistatytume papildoma elektrine orkaite, bet ko gero nesistatysim... gal
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2012 03 06, 18:43)
Orkaite linkstu link AEG BP5013021M,bet man uz gan patrauklia kana siulo SIEMENS HB73A4540S-uz kuri butumet?kodel?

Tas Siemens geresnis be abejonės, tik ne už dvigubą kainą schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(allberto @ 2012 03 06, 19:18)
..... jeigu pas jus situacija panasi kaip mus, kad ivadas tik 3 KW, ....

tiek kilowatai ant popieriaus biggrin.gif realiai laoiko gerokai daugiau.
Atsakyti
tiek kilowatai ant popieriaus biggrin.gif realiai laoiko gerokai daugiau.
[/quote]

o kiek tas "gerokai daugiau" gali but g.gif man taip pat tai aktualu.
Atsakyti
Klausimas del dujines kaitlentes grudinto stiklo arba stiklo keramikos Ar geriau rinktis su ketaus laikikliais,ar emaliuotais? Ar nieko tokio,kad tie laikikliai atskiri, o ne vientisos groteles? Kazkas sake,kad puodai krenta. Ar tiesa, ar mitas? Kokio gamintojo geriausi ziureti? Electroliux, Boch ar Aeg...? Ka patartumete?
Atsakyti
Kas per gamintojai SCHLOSSER ir STARKKE? Nesu tokiu girdejusi?
Atsakyti