O kaip tokios ? Schlosser
Papildyta:
orkaitė
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 15, 23:16)
O kaip DACIA automobiliai?
Schlosser orkaitės maždaug taip pat - tik pigiau kainuoja
QUOTE(speedy @ 2012 02 16, 10:50)
O kaip DACIA automobiliai?
Beskaitydama indaplovių temą pamačiau postą apie Schlosser'ius, tai panašaus atsakymo ir tikėjausi
Dar klausimas ar gali stovėti orkaitė su kaitlente prie šaldytuvo? Labai mažai erdvės turim, ir praktiškai kitaip neišeina. Dėtumėm gal kokią baldinę plokštę tarp jų. Žinau, kad taškysis, bet nieko nepadarysi, teks valyti.
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 16, 14:50)
Dar klausimas ar gali stovėti orkaitė su kaitlente prie šaldytuvo? Labai mažai erdvės turim, ir praktiškai kitaip neišeina. Dėtumėm gal kokią baldinę plokštę tarp jų. Žinau, kad taškysis, bet nieko nepadarysi, teks valyti.
Koks atstumas? Ar šaldytuvas neįmontuojamas?
Čia gal nelabai į temą, bet niekur nerandu atsakymo. Kiek Jums laiko smirdėjo nauja viryklė? Kelis kartus po 30 min kepiau ant max, dabar jau 4 kepimas, o ji vis tiek smirda...
Gal žinote, kada jau "išdegs" viskas, kas turi išdegti
Gal žinote, kada jau "išdegs" viskas, kas turi išdegti
QUOTE(speedy @ 2012 02 16, 16:17)
Koks atstumas? Ar šaldytuvas neįmontuojamas?
Šaldytuvas neįmontuojamas, nes mūsų neseniai pirktas , didelis, didžiulis šaldiklis, nekeisiu.
Pabandžiau nupiešti, na mano dailininko sugebėjimai nekokie
Variantas pas mus bus toks:
čia dalis kambario sienos, kaba TV, pertvara, šaldytuvas, orkaitė, indaplovė, stalčiai, kampe-kriauklė.
Nors įtariu, kad ne tik taškysis nuo viryklės, bet ir per karšta bus šaldytuvui...
Nebent dar kokia plokštę statyti, nuo šaldytuvo, kad atskirti
Dar pasvarstymas toks:
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 16, 18:12)
Šaldytuvas neįmontuojamas, nes mūsų neseniai pirktas , didelis, didžiulis šaldiklis, nekeisiu.
čia dalis kambario sienos, kaba TV, pertvara, šaldytuvas, orkaitė, indaplovė, stalčiai, kampe-kriauklė.
Nors įtariu, kad ne tik taškysis nuo viryklės, bet ir per karšta bus šaldytuvui...
Dar pasvarstymas toks:
Dar pasvarstymas toks:
Pirmas variantas nerekomenduotinas. Puodai gadins šaldytuvo šoną, o jei netyčia sugestų, meistras pilnai gali kabintis dėl netinkamų sąlygų.
QUOTE(speedy @ 2012 02 16, 18:46)
Pirmas variantas nerekomenduotinas. Puodai gadins šaldytuvo šoną, o jei netyčia sugestų, meistras pilnai gali kabintis dėl netinkamų sąlygų.
Vyras sako, kad plokštę uždės.
Negaliu įkalbėt antram variantui....
Atsiprašau, kad ne visai į temą , bet jau sapnuose dėlioju virtuvę
Norejau pasiteirauti , kokie jusu atsiliepimai apie FAGOR technika? man reikia man reikia kaitlentes indukcines ir orkaites
Laba diena,besirenkant orkaite iskilo klausimu pora:
1.Kuo skiriasi elektrolux eoc 66800x ir elektrolux eoc 66700x orkaites?negi tik kaina?
2.elektrolux eoc 66800x galingumas 2.5 kw o AEG BP5013021M 3.5 kw. ar daug kepimui tai itakotu,o gal visai itakos neturi,kaina panasi,bet dizainas man labiau elektrolux'o prie sirdies
1.Kuo skiriasi elektrolux eoc 66800x ir elektrolux eoc 66700x orkaites?negi tik kaina?
2.elektrolux eoc 66800x galingumas 2.5 kw o AEG BP5013021M 3.5 kw. ar daug kepimui tai itakotu,o gal visai itakos neturi,kaina panasi,bet dizainas man labiau elektrolux'o prie sirdies