Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės - 4

QUOTE(2626 @ 2011 10 21, 01:11)
Gal kas pakomentuos, kaip patinka tokio tipo dujinė kaitlentė?

Electrolux EHT 6435K

user posted image

Dairiausi tokios, kurioje "gargarai" būtų kuo mažesni, bet ar stabilūs jie tuomet? Ir kaip su priežiūra jų - aplink degiklius yra metaliniai a la "apvadai", kaip jie valosi?
Dar parduotuvėje vienas konsultantas gąsdino, kad tie stikliniai paviršiai įkaitę lengvai įtrūksta, pavyzdžiui, nuslydus dangčiui  blink.gif

Ir dar - manau, pravers daug kam, jei apie tai jau buvo rašyta, nukreipkit, nes šioje temoje neradau - dujinio stiklinio ir emaliuoto paviršiaus pliusai ir minusai?

speedy, pakomentuokit, prašau, šį modelį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2626 @ 2011 10 22, 11:47)
speedy, pakomentuokit, prašau, šį modelį  4u.gif

Vienas iš populiariausių tokio tipo modelių. Simpatiškai atrodo.
Bet valyti tai jau teks. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 10 22, 10:54)
Vienas iš populiariausių tokio tipo modelių. Simpatiškai atrodo.
Bet valyti tai jau teks. biggrin.gif

Žinoma, yra baltas variantas - man jis internetinėje nuotraukoje baisokas, realiai atrodo gražiau - su juo vargo tuėrtų būti mažiau g.gif

user posted image

Bet kaip su tokių laikiklių stabilumu? g.gif Man po tradicinės dujinės jie šiek tiek nepatikimai atrodo... Šio modelio po vieną "koją" dar prailginta, man tai jau pliusas biggrin.gif
Ir apskritai kaip su tuo stiklu virtuvėje - vakar konsultantas aiškino, kad čia spec. stiklas, kuris nukritus dangčiui, šaukštui iš darbinio aukščio, jam nieko nenutiks, kitas kažkada aiškino, kad dūžta jie g.gif
Atsakyti
QUOTE(2626 @ 2011 10 22, 12:27)
Ir apskritai kaip su tuo stiklu virtuvėje - vakar konsultantas aiškino, kad čia spec. stiklas, kuris nukritus dangčiui, šaukštui iš darbinio aukščio, jam nieko nenutiks, kitas kažkada aiškino, kad dūžta jie  g.gif

Taip stiklui nieko neturi nutikti.
Atsakyti
laba 4u.gif

kaip manot, ar labai bloga tokia orkaite? Electrolux g.gif pradejome ieskoti ir radom akcija su kaitlente kartu uz labai gera kaina, bet abejojame del orkaites, ar normali bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomassella @ 2011 10 22, 20:08)
laba  4u.gif 

kaip manot, ar labai bloga tokia orkaite? Electrolux  g.gif  pradejome ieskoti ir radom akcija su kaitlente kartu uz labai gera kaina, bet abejojame del orkaites, ar normali bus  g.gif

Geriau kelis litus primoketi už EOB33100X. Šita vokiška ir rankenėlės įspaudžiamos.
Atsakyti
Dar pakomentuokite, prašau šią kaitlentę - Bosch POH616B10E:

user posted image

Palyginkite, prašau, su Electrolux EHT 6435K 4u.gif

Ir dar - kuo ypatingas/naudingas dvigubas WOK degiklis, dar viename puslapyje radau, kad ji turi "karūnos" tipo degiklius - kas tas per "žvėris" blush2.gif

Ir kur Vilniuje tą Bosh'ą galima būtų pamatyti gyvai, gal kas užmatė? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2626: 23 spalio 2011 - 18:20
sveiki,

jau visiskai is kantrybes isvede mano senoji dujine,del to ieksau naujos dujines su dujine orkaite viskas viename. kokia patartumet? y ka atkreipt demesi perkant? man patinka pas mama yra indesit man ji patinka tuom kad turi ne skaicius kaitinimo (cia orkaites) o laipsnius. bet naujus kiek ziurinejau aisku paskubomis tai niekur tokios nemaciau, mama pirko pries gerus 5 metus.
Atsakyti
nejau niekas nepatars y ka atkreipt demesi?
Atsakyti
Ka galetumete geresnio pasiulyti uz EOB 33100x uz panasia kaina? rolleyes.gif
Atsakyti
Pasidomejau, pasiuziurejau, paciupinejau ir pagal finansines galmybes liko pasirinkti is 2 modeliu. Noreciau patarimo is speedy

Electrolux

Bosch

Kuria geriau rinktis?
Atsakyti
Sveiki,domina elektrinė orkaitė + kaitlentė,būtų gerai iki 2500 lt (pigiau,dar geriau) ir kad būtų savaiminio išsivalymo sistema. Gal galit patart kokį modeliuką? Ir gal kas turite BLOMBERG firmos orkaitę,kokie atsiliepimai?
Atsakyti