Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės - 4

QUOTE(speedy @ 2011 10 11, 09:22)
Asmeniškai, rinkčiausi su pirolize.
Iš tų AEG.

QUOTE(Vidas82 @ 2011 10 11, 13:29)
Pats neseniai žiūrinėjau orkaites ir rinkausi Electrolux EOB 67200X.

Ašej irgi norėč su pirolize. Pažiūrėsiu dar kartą AEG'us.

Bet dar vieną variantą imesiu Electrolux EOC68200X

Ką reiškia EOC ir EOB? Skirtumai kokie?
Atsakyti
[/quote]

Manau, kad brangesniame tik funkcijų kokių nors daugiau. Čia jau pačiam spręsti ar jų reikia ar ne.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2011 10 08, 11:38)
Ar esate kuri susidurusi su SMEG orkaitemis?

QUOTE(speedy @ 2011 10 08, 15:28)
Kaina už suvokimo ribų, bet jei "ji labai tinka prie virtuves baldu" logikos ieškoti neverta.
Tokio stiliaus orkaitėse pirolizė labai retas dalykas  thumbup.gif bet nesupratau, ar tas laikrodis turi orkaitės išjungimo funkciją  g.gif  Jei ne, man, asmeniškai, jos trūktų.
Žodžiu, jei tokios reikia, tai geras modelis, pagal funkcines galimybes.

Speedy, o ka aplamai galite pasakyti apie sia firma? g.gif Pas mus bus indukcine kaitlente, orkaite ir mikrobangine sios firmos. As nebuvau su ja susidurus, man pasirode nepopuliarus, mazai girdetas vardas g.gif
Atsakyti
[quote=Vidas82,2011 10 12, 11:51]

Analogiškas EOC bus su pirolize, EOB be šios fukcijos.
Atsakyti
Speedy, kiek žiūrėjau internete Electroliux 50 cm pločio, o siemens ir bosh kur virš dviejų tūkst. man jau per brangu...

Vidas82, na to AEG modelio orkaitės durelių viršuje apdaila nesandari (nežinau kaip tiksliau išsireikšti) ir gali taškytis riebalai. Beto kaitinimo viršaus apdaila ir ištraukiamas stalčius ne metalas, o plastikas. Vat ir suku galva kiek tai labai nepraktiška. Na ten dar tik vienas likutinės šilumos indikatorius, rodo kad kažkuri kaitinimo vieta dar karšta, o kuri neaišku. Bet čia smulkmena. O šiaip man tas modelis pilnai tinka ir spalva ir dizainas ir visa kita. smile.gif
Atsakyti
smile.gif Sveiki mes naudojame jau 3 metus indukcine kaitlente zanusi. ZKT 652DVBT mes esame ja patenkinti,jokiu nusiskundimu. smile.gif
Papildyta:
O del pirolizes as galvoju kad si funkcija turetu labai daug elektros sunaudoti.Orkaite jau savaime brangesne,dar elektros sanaudos bus didesnes. Paciai vienakart issivalyti i menesi manau visai nesunku ir pigiau.juk po kiekvieno kepimo tos funkcijos nenaudosi,kad isdegintu riebalus.
Atsakyti
Speedy[/b], kiek žiūrėjau internete Electroliux 50 cm pločio, o siemens ir bosh kur virš dviejų tūkst. man jau per brangu...

Visų orkaičių plotis - 594-595 mm. O Bosch ir Siemens pilna ir iki 2000 lt.

na to AEG modelio orkaitės durelių viršuje apdaila nesandari (nežinau kaip tiksliau išsireikšti) ir gali taškytis riebalai. Beto kaitinimo viršaus apdaila ir ištraukiamas stalčius ne metalas, o plastikas.
blink.gif 'briedas" kažkoks blink.gif
Papildyta:
QUOTE(alalina @ 2011 10 12, 13:56)
O del pirolizes as galvoju kad si funkcija turetu labai daug elektros sunaudoti.Orkaite jau savaime brangesne,dar elektros sanaudos bus didesnes. Paciai vienakart issivalyti i menesi manau visai nesunku ir pigiau.juk po kiekvieno kepimo tos funkcijos nenaudosi,kad isdegintu riebalus.

kas Jums pripasakojo tokių nesąmonių blink.gif
"Labai daug elektros" - max. už du litus. lotuliukas.gif
Kažin kiek kainuos buitinė chemija tam pačiam darbui atlikti? Kiek teks prikvėpuoti jos garų? Kaip tai atsilieps rankoms? Kiek laiko tai užtruks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 12 spalio 2011 - 12:13
Speedy, ačiū už nuorodą 4u.gif bet aš ieškau paprastos pastatomos elektrinės viryklės, ne įmontuojamos technikos
Atsakyti
Gal praleidote mano zinute, tad kartoju 4u.gif

Speedy, ka aplamai galite pasakyti apie SMEG firma? g.gif Pas mus bus indukcine kaitlente, orkaite ir mikrobangine sios firmos. As nebuvau su ja susidurus, man pasirode nepopuliarus, mazai girdetas vardas g.gif

Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 10 12, 15:06)
Gal praleidote mano zinute, tad kartoju  4u.gif
Speedy, ka aplamai galite pasakyti apie SMEG firma?  g.gif Pas mus bus indukcine kaitlente, orkaite ir mikrobangine sios firmos. As nebuvau su ja susidurus, man pasirode nepopuliarus, mazai girdetas vardas  g.gif

Jei turite ir naudojate SMEG firmos techniką, manau, Jūs mums geriau galėtumėte apie ją papasakoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ūkanota @ 2011 10 12, 14:50)
Speedy, ačiū už nuorodą  4u.gif  bet aš ieškau paprastos pastatomos elektrinės viryklės, ne įmontuojamos technikos

Kažką praleidau g.gif
O nebandėte pažiūrėti AEG 41056VH-MN?
Labai gerai užsirekomendavęs modelis, gaminamas Vokietijoje.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 10 12, 14:02)
Jei turite ir naudojate SMEG firmos techniką, manau, Jūs mums geriau galėtumėte apie ją papasakoti  biggrin.gif

Siuo metu neturiu, todel ir klausiau nuomones smile.gif Gal zinote kazka daugiau apie ja smile.gif
Bet jei ne, teks laukti, kol pradesiu naudotis sios firmos technika, tada galesiu pasidalinti savo nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 10 12, 14:02)
O nebandėte pažiūrėti AEG 41056VH-MN?
Labai gerai užsirekomendavęs modelis, gaminamas Vokietijoje.

Kaip tik šį modelį ir nusižiūrėjau. Dabar jau apsisprendžiau jį ir pirkti, o ta smulki kritika jo atžvilgiu manau man netrukdys. Jei jis dar ir gerai užsirekomendavęs kaip jus sakot, tai iš viso šaunu. Ačiū už pagalbą smile.gif
Atsakyti