Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Buna buna, kad per kelis kartus pakakoja... Aš labai neskubu, bet ir nemarinuoju, gali ir nebepadaryti daugiau... mirksiukas.gif
Ruskovilos dvigubo mezgimo, lanolizuotos atlaiko puikiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2011 09 29, 17:56)
Ir aš viską gaminuos iš muslino ir flanelės...
Beje, skaitau dabar Winnicott D.W." Vaikas, šeima ir išorinis pasaulis", kurioje radau tokį įdomų teiginį apie kakučius: "Po gražaus, malaonaus iššsituštinimo, jums gali pasirodyti, kad tai - jau viskas, tad kūdikį sutvarkote, aprengiate ir imatės savo reikalų. <...> Labai dažnai tiesioji žarna po išsituštinimo tuoj pat vėl iš dalies prisipildo. <...>. Tvarkantis be skubos, jūsų kūdikio storoji žarna liks tuščia.  <...>. Nuolat skubanti motina nepalaukia iki galo, tad jos vaiko tesiojoje žarnoje visuomet lieka išmatų.". Iš to seka patarimas, kad reikia leisti vaikui kurį laiką pagulėti kakuose, kad jis viską padarytų iki galo. Tačiau, mano manymu, tai labai prieštaringa ir individualu...

na jei as ji taip laikyciau 15 min. kad visas istustetu blink.gif tai paskui speju tektu issutimus gydyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2011 09 30, 10:16)
na jei as ji taip laikyciau 15 min. kad visas istustetu  blink.gif tai paskui speju tektu issutimus gydyti  doh.gif

sakot...nu maniskis tai 10min pabuna kol viska pabaigia nepuolu iskart as jo valyt...neissuto kol kas:) g.gif bet individualiai turbut. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 09 30, 10:30)
sakot...nu maniskis tai 10min pabuna kol viska pabaigia nepuolu iskart as jo valyt...neissuto kol kas:)  g.gif bet individualiai turbut.  smile.gif

tikrai g.gif na reikes pabandyti palaikyti gal tikrai... g.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

susiruošiau ir aš aš pereiti prie daugkartinių sauskelnių bent jau dienos metu, prisipirkau aprišamų vystyklų, jau džiūsta išskalbti biggrin.gif bet man iškilo toks daugiau techninis klausimas, kaip jūs rengiat savo mažiukus naudodamos daugkartines sauskelnes, nes jei maut drėmę sugeriančias vilnonias kelnytes, tai vaikiuką turbūt reiktų renkt maikute? nes pas mane apatinis rūbelis yra bodžiukas, kuris susisega per klyniuką, galvoju, kad dabar su daugkartinėm sauskelnėm ir tom vilnonėm kelnytėms bodis jau niekaip netinka......... rolleyes.gif
Atsakyti
Labai geras klausimas. Nes ir aš dabar esu rūbelių pirkimi stadijoje, tai labai sunku kažką iššsirinkti
Atsakyti
Labas rytas, aš rengiu marškinėliais arba segu didesnio dydžio bodžiuką, galima išvis nesegti.. ax.gif
Būna drabužėlių jau pritaikytų tokiems vaikučiams, kažkuri mamytė rašė.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audrolija: 01 spalio 2011 - 10:06
Įdomu... O kur tokių drabužėlių kažin rasti? g.gif
Tad jei ką, kūdikiui reikia pirkti didesnius bodžiukas, pvz., nuo 3 iki 6 mėn.?
Atsakyti
Taip, būna ir gerokai didesniais rengiu, auga rubuilis wub.gif
Gal kuri mamytė tiksliai žino- atsakys, aš nepirkau, pritaikiau esamus..
Atsakyti
QUOTE(Nadruvė @ 2011 10 01, 09:58)
sveikos merginos,

susiruošiau ir aš aš pereiti prie daugkartinių sauskelnių bent jau dienos metu, prisipirkau aprišamų vystyklų, jau džiūsta išskalbti  biggrin.gif bet man iškilo toks daugiau techninis klausimas, kaip jūs rengiat savo mažiukus naudodamos daugkartines sauskelnes, nes jei maut drėmę sugeriančias vilnonias kelnytes, tai vaikiuką turbūt reiktų renkt maikute? nes pas mane apatinis rūbelis yra bodžiukas, kuris susisega per klyniuką, galvoju, kad dabar su daugkartinėm sauskelnėm ir tom vilnonėm kelnytėms bodis jau niekaip netinka.........  rolleyes.gif

labai tinkami yra carters bodziai, nes ju didesnis dydis nebus su didesne iskirpte aplink kakla ir lindex kelnytes veliurines paaukstintu juosmeniu. Super tinka vystykliniams vaikams ir visai nebutina spec rubeliu pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 10 01, 13:45)
labai tinkami yra carters bodziai, nes ju didesnis dydis nebus su didesne iskirpte aplink kakla ir lindex kelnytes veliurines paaukstintu juosmeniu. Super tinka vystykliniams vaikams ir visai nebutina spec rubeliu pirkti smile.gif

O kokioje parduotuvėje perkate tuos carters bodžiukus? 4u.gif Taip pat iš lindexo?
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2011 10 01, 14:47)
O kokioje parduotuvėje perkate tuos carters bodžiukus? 4u.gif Taip pat iš lindexo?

ne cia SM, jie JAV gaminami, parsisiunciu per akcijas 5 vnt galutine kaina 50 lt, dar target prekiauja bet irgi reikia per tarpininkus siustis. Bet yra carters temoje ir nauju parsiustu rubeliu jei tiks dydis ir paveiksleliai bei spalvos. Lindexo bodziai taip pat faini:)
Atsakyti