Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(juurag @ 2011 09 07, 19:47)
jos tokio tipo kaip risami vystyklai,
tik turbut siu prigludimas aplink kojas nera tox glotnus
kaip risamu vystyklu,be to, flanele viena prasciausiu
"sugereju", plius jeigu sitose sauskelnese niekas atskirai
neishsisega, dziuvimo laikas bus gana ilgas, todel ir paciu sauskelniu
reikes nemazai..smile.gif

tai kadangi flanele nelabai geria, tai as prisisiuvau iklotuku is bambuko ir kanapes + nusiveliau iklotuku is vilnos manau nepaskesim lotuliukas.gif o i tuos kur jau idejau nuoroda tai maciau segasi iklotukai bet itariu kad ir is flaneles jie pasiuti unsure.gif nes tokie labai spalvoti kaip ir sauskelnes. O mano sauskelnes kad greiciau dziutu tai visas dariau is dvieju sliuoksniu, ir su kisenem iklotukams , tai dzius viskas atskirai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 09 07, 17:36)
nebūtinai. Aš nuo gimimo savo leliui dedu tą universalų dydį. Retkarčiais avarijų pasitaiko, kad prabėga pro šoniuką, bet jų būna mums ir su vienkartinėmis sauskelnėmis. mirksiukas.gif  rolleyes.gif

Sutinku 4u.gif Aš irgi universalų dydį naudoju nuo 3 savaičių (iki to vienkartines naudojau), 3 mėn. leliui jau net padidinau sauskelnes ax.gif
Labiausiai man patinka sauskelnės "viskas viename", nors ir brangios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(singa @ 2011 09 08, 13:52)
Sutinku 4u.gif  Aš irgi universalų dydį naudoju nuo 3 savaičių (iki to vienkartines naudojau), 3 mėn. leliui jau net padidinau sauskelnes ax.gif
Labiausiai man patinka sauskelnės "viskas viename", nors ir brangios 4u.gif

yep, all in one, patogiausia, bet dar patogiau jei jose viskas
ishsisega, tada visai liux:)
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2011 08 30, 19:09)
kazin, kur dingo "senoji" sios temos myletoju gvardija?smile.gif
pasisakymuose nebematyti;
ar jau ishaugot ish vystyklu ir draugaujat su puoduku??mm:)

biggrin.gif čionais, aš ruošiuos antram etapui biggrin.gif o beto "profesinė" pusė reikalauja vis nuolat paskaitynėt ta linkme blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

as dar karteli atbegu su klausimu 4u.gif
O tokias http://www.groziovai...sauskelnes.html sauskelnes jus plaunate kiekviena karta po panaudojimo ar ne?
Ir dar man klausimelis - kaip jus isigudrinate keisti vaikui sauskelnes kas 1.5-8val jei vaikas miekga 3-4val? man tai del sito pastoviai ir atsitinka avarijos...
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2011 09 12, 12:12)
Laba diena,

O tokias http://www.groziovai...sauskelnes.html sauskelnes jus plaunate kiekviena karta po panaudojimo ar ne?
Ir dar man klausimelis - kaip jus isigudrinate keisti vaikui sauskelnes kas 1.5-8val jei vaikas miekga 3-4val? man tai del sito pastoviai ir atsitinka avarijos...

as tai bent plauciau, nors butent tokiu neturiu. Nebent iklota vidun ideti (bet ne i kisene) ir pasiusioja tik tiek, kad nesuslampa vidinis sluoksnis pacios sauskelnes, o kitaip kaip ir bet kuri kita sauskelne - suslampa ir plaunam. Tik PUL prilaikancias galima neskalbt viena-dvi dienas, na ar ilgiau jeigu kvapo nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 09 09, 20:58)
biggrin.gif čionais, aš ruošiuos antram etapui  biggrin.gif o beto "profesinė" pusė reikalauja vis nuolat paskaitynėt ta linkme  blush2.gif  biggrin.gif

meduolia, o tavo pirmasis turtas jau seniai nebenaudoja sauskelniu, ar nea?smile.gif
kaip pripratinai prie puoduko, nes mums mokinimosi etapas, bet
niekaip nepripazista puoduko, nors tu ka..smile.gif
gal kokiu triuku yra?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(almukass @ 2011 09 12, 11:12)
Laba diena,

bet kokiu atveju, kai suslampa sauskelne, ja reikia keisti, kokia
stebuklinga ji bebutu:) PUL kelnyciu ir vilnos prilaikanciu nebutina keisti, jei jos nesuslampa:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juurag: 12 rugsėjo 2011 - 12:09
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 09 12, 13:51)
as tai bent plauciau, nors butent tokiu neturiu. Nebent iklota vidun ideti (bet ne i kisene) ir pasiusioja tik tiek, kad nesuslampa vidinis sluoksnis pacios sauskelnes, o kitaip kaip ir bet kuri kita sauskelne - suslampa ir plaunam. Tik PUL prilaikancias galima neskalbt viena-dvi dienas, na ar ilgiau jeigu kvapo nera  mirksiukas.gif

QUOTE(juurag @ 2011 09 12, 14:07)

Papildyta:
bet kokiu atveju, kai suslampa sauskelne, ja reikia keisti, kokia
stebuklinga ji bebutu:) PUL kelnyciu ir vilnos prilaikanciu nebutina keisti, jei jos nesuslampa:)

Aciu uz atsakymus 4u.gif dar tik mokausi naudotis siuo geriu:) iki siol visas pirkau "viskas viename" ir vienas paemiau sitas, galvojau gal ju privalumas tame, kad galima neskalbti, bet jei kaip ir tas viskas viename reik skalbt, tai tada turbtu as ir apsistosiu ties viskas viename blush2.gif
Atsakyti
skaitau viska ir deduosi i galvele 4u.gif nes neuzilgo visu rekomendaciju prireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
juurag, oj mes dar mokomes doh.gif bet jau jei avarija atsitinka tai ateina visas prasiskietęs, supranta biggrin.gif na visaip būna, sėkmingesnių dienų, būna avaringesnių, nesiparinu aš, bet matau, kad progresas vyksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 09 12, 17:12)
juurag, oj mes dar mokomes  doh.gif bet jau jei avarija atsitinka tai ateina visas prasiskietęs, supranta  biggrin.gif na visaip būna, sėkmingesnių dienų, būna avaringesnių, nesiparinu aš, bet matau, kad progresas vyksta  4u.gif

o ka labiau naudojat? atprastukes ar dar ir sauskelniu? ar tik kokius
paprastus triusikelius?
Atsakyti
Prasom placiau apie pratinimo prie puodo ypatumus biggrin.gif Mums irgi baisiai aktualu biggrin.gif Dabar vaikstom arba su vienkartiniu arba kai namie tai is viso stengiames olika rura lakstyti. Man toks jausmas, kad jis kitaip neprisimena, kad reikia sesti ant puodo. O kai laksto plikas, tai karts nuo karto prisimena, kad reikia atsisesti. Tik mums gerai, kad procesas patinka. Labai patinka pasysioti ir nesti ispilti puoda biggrin.gif
Atsakyti