man dar klausimas iskilo, ar uztektu 6vnt. sauskelniu naudojant tik diena,skalbiant kas diena. ar visgi nerealu nes dabar kai paplikineja mazoji (7men. greitai),tai buna ir per 10min. kelis kartus slapia, tai jei kas pusvalandi keisti reikes tai
ryyd , manau užteks, jei tik dienai. Nors ir nakčiai gali dar likt. Vis vien viskas priklauso nuo to kaip dažnai vaikas daro ir kaip keisi. Bet vidutiniškai, pakanka..
aha, Kvaki, gyvenimas privercia (juokauju). Is pradziu turejau minti vasarai pravedinimui uzpakaliuko paimti,po to pagalvojau,kodel ne visai dienai ... kai pradesim naudoti,tai gal uzsimanysiu ir nakciai belieka issirinkti, pasiula nemaza
QUOTE(juurag @ 2012 06 06, 23:03)
neminesim pavadinimais, kad neapkaltintu reklama ir pnsh,
bet labiau tuose, kur produktai ne "china-made"; tai daug pasako..;
ir be abejo, visad reik ziureti gaminio "sudeti"..;
bet labiau tuose, kur produktai ne "china-made"; tai daug pasako..;
ir be abejo, visad reik ziureti gaminio "sudeti"..;
Na, pupkyje tai produktai ne china-made, o siūti LT, bent jau sauskelnės, kurias aš nusižiūrėjau. Iš tikrųjų ne visi gali nusipirkti daugkartinių sauskelnių 20 vnt po 60-80 lt. O gal ir gali, bet nemato reikalo pinigus mėtyti, jei galima nusipirkti pigiau. Šiaip jau buvo prašoma žmonių, kurie naudojo tas prekes nuomonės, o ne tų, kurie dėl vienų ar kitų priežasčių yra iš principo nusistatę prieš pigesnes prekes.
QUOTE(Peledziukas @ 2012 06 07, 13:12)
Na, pupkyje tai produktai ne china-made, o siūti LT, bent jau sauskelnės, kurias aš nusižiūrėjau. Iš tikrųjų ne visi gali nusipirkti daugkartinių sauskelnių 20 vnt po 60-80 lt. O gal ir gali, bet nemato reikalo pinigus mėtyti, jei galima nusipirkti pigiau. Šiaip jau buvo prašoma žmonių, kurie naudojo tas prekes nuomonės, o ne tų, kurie dėl vienų ar kitų priežasčių yra iš principo nusistatę prieš pigesnes prekes.
na siuti LT, todel ir sakau, kad nereik tiketis geros kokybes uzh salyginai nedidele kaina; i kokybes supratima ieina daugkas - siuvimo technologijos, naudojamos medziagos, ri t.t. ir pnsh. nuo to priklauso ir sauskelniu sugeriamumas, prabegimas pro sonus, dziuvimo laikas, kietejimas po skalbimu ir kt. panasus dalykai;
pigumas/brangumas - ne pagrindinis kriterijus renkantis sauskelnes;
tik tiek kad kokybe-brangiai kainuoja dazniausiai, bet tai normalu.
QUOTE(juurag @ 2012 06 06, 20:55)
nezinau, kodel zmones renkasi "pigiai" ir nori kokybes?
zvilgtelejau i pupkio "arsenala", nu nieko gundancio ir patrauklaus tikrai nera,
apart nebent kainos
zvilgtelejau i pupkio "arsenala", nu nieko gundancio ir patrauklaus tikrai nera,
apart nebent kainos
o kuo konkrečiai jums šitos neįtiktų medžiagos sertifikuotos, iš pažiūros pasiūta dailiai... Kadangi irgi renkuosi informaciją, būtų puiku sulaukti daugiau konkretumo, o ne "šitos blogos, nes pigios" galų gale kurioje čia vietoje tas pigumas? Juk dar reikalingos ir prilaikančios kelnaitės, tai kaina gaunasi kaip "viskas viename" kituose puslapiuose...
http://www.pupkis.lt...klotu--123.html
QUOTE(Peledziukas @ 2012 06 07, 13:12)
nerasau apie visas mamu siutas sauskelnes, esu maciusi ir labai kokybiskai ir dailiai pasiutu ir nebrangiu... bet kartais norint sutaupyti galiausiai sumokame dvigubai (cia as apie save:))
man svarbiausias kai kuriu LT mamu siutu sauskelniu minusas - mazesnis sugeriamumas, nes nieko neparasyta kiek yra sluoksniu, ar tai yra pilni sluoksniai ar storiau yra isiuta tik ikloto srityje... naudojamu audiniu storis ir.t.t.
o Jus bandete paprasyti pardaveju sertifikatu?
dar man nelabai aisku, kaip mazinasi Jusu nurodytos sauskelnes?
Nors siaip labai dziaugiuosi, kad tiek mamu jau ir LT siuva sauskelnes, nes tai reiskia, kad vis daugiau mamu jas naudoja
QUOTE(Felisė @ 2012 06 07, 18:04)
Nors siaip labai dziaugiuosi, kad tiek mamu jau ir LT siuva sauskelnes, nes tai reiskia, kad vis daugiau mamu jas naudoja
ta pati mastau
QUOTE(Peledziukas @ 2012 06 06, 16:12)
Tikrai labai įdomu būtų, nes aš irgi galvoju pupkyje apsipirkti, tai rūpi kokia jų kokybė
Naudoju ir pupkio sauskelnes, geros ir patogios, ypač patenkinta bambuko veliūro sauskelnėmis. Nepasakyčiau, kad labai skiriasi nuo gamyklinių
Užsienyje siūtų kainą didina ir atvežimas, ir platintojų antkainis
QUOTE(audrolija @ 2012 06 08, 10:31)
Naudoju ir pupkio sauskelnes, geros ir patogios, ypač patenkinta bambuko veliūro sauskelnėmis. Nepasakyčiau, kad labai skiriasi nuo gamyklinių
man atrodo čia pupkis.lt buvo nepelnytai apkalbėtas sumaišius su pupis.lt, kur tikrai prekiaujama "made in china" prekėmis (nežinau, tiesa, ar visas asortimentas kinietiškas)
QUOTE(juurag @ 2012 06 07, 14:30)
na siuti LT, todel ir sakau, kad nereik tiketis geros kokybes uzh salyginai nedidele kaina; i kokybes supratima ieina daugkas - siuvimo technologijos, naudojamos medziagos, ri t.t. ir pnsh. nuo to priklauso ir sauskelniu sugeriamumas, prabegimas pro sonus, dziuvimo laikas, kietejimas po skalbimu ir kt. panasus dalykai;
Va čia jau galėčiau įsižeisti (atsovausiu pupkį), gal viskas ir prasidėjo nuo žaidimo - siuvimo, savo malonumui (tiesą sakant, aš net ne siuvėja, o teisininkė, kuri tik susilaukusi vaikų susidomėjo tokiu dalyku), bet dabar tai jau įmonė turinti darbuotojų ir nemaža dalis gaminių keliauja į tą patį užsienį, iš tos pačios lietuviškos siuvyklos, kur kokybė ir technologijos, Jūsų manymu, "ale šūdukas" aišku neturiu aš milžiniškų sandėlių, neturiu kelių šimtų darbuotojų, bet savo įmonę ir gaminius "gerbiu", tad pati stengiuosi kiekvieną gaminį apžiūrėti ir t.t., kad tik išvengti prastos kokybės.
Beje, užsienyje kažkodėl šie gaminiai vertinami, o va pas mus lietuviška prekė, tai jau ššš...
P.s. Nėra nei vieno sauskelnių modelio, kaip ir kitų drabužių, kuris tiktų visiems be išimties, tad jei kažkas netinka, tai dar nereiškia, kad bloga kokybė!!!
QUOTE(veitina @ 2012 06 08, 14:19)
Beje, užsienyje kažkodėl šie gaminiai vertinami, o va pas mus lietuviška prekė, tai jau ššš...
aš asmeniškai vadovaujuosi principu: "pirk prekę lietuvišką"
kas ten žino, ar visokios "kokybiškos" ir "žinomos" ir svarbiausia - BRANGIOS - užsienio firmų sauskelnės nesiūtos toje pačioje Kinijoje, ar, kaip pvz. H&M - mūsų Lietuvėlėje
labai džiaugiuosi, kad pagaliau atsiranda Lietuvoje konkurencingų gamintojų, galinčių pasiūlyti kokybiškas prekes už prieinamą kainą Nes visgi ta eco-mada, mano nuomone, tapo kai kurių pardavėjų pasipelnymo šaltiniu