Mes vienkartiniu atsisakem kai sugijo bambute Kazkaip baisu atrode uzkliudyt ta bambutes spaustuveli
~ nuo 2-3 sav. apsipratom su dukryte ir prasidejo daugkartiniai daugkartiniu bandymai
Kad bambutės neužgauti, tai labai tinka lankstomi vystyklai. Ypač tas lankstymo būdas, kur trikampiu Naujagimiais, tai iš vis super, nereikia net snapių, nes jie net nesimuisto daug
Mergaites, pasisakykite prasau del tu sauskelniu kur ikloteliai prisiuti ? Ar praktiska ?
Man tai visai patinka įsiuti įklotai. Nereikia kuistis po dėžę ir ieškoti (kartais nespėju susidėlioti po skalbimo). Plius, kai vaikas auga, tai ir kuičiasi daugiau. Kai įklotas prisiųtas ar prisegtas - stabiliau laikosi. Nuogimimo.lt turiu nusipirkus medvilninių sauskelnių, viskas su jomis gerai, tik kad pasitraukė.
QUOTE(annushka @ 2012 05 28, 16:05)
Mergaites, pasisakykite prasau del tu sauskelniu kur ikloteliai prisiuti ? Ar praktiska ?
Turi pliusų ir minusų.
Pagrindinis pliusas - viskas vienoj vietoj. Įklotai nesimėto niekur.
Kitas pliusas - greičiau džiūna, nei su įsiūtu įklotu.
Minusas - būtina naudoti būtent tą įklotą kuris prisiūtas. Nebent išardyti... Kai vaikas paauga, dažnai vieno įkloto nepakanka, tenka daugiau dėti, tada jau būna puse prisiūta puse palaida....
Naudojau tokius, visai patiko. Dar neblogas variantas, kai du įklotai vienas prieky, kitas nugaroj prisiūtas.
Bet jau varijuoti su rankšluostukais, kad pigiau būtų, nebelabai išeina tada... turi naudoti tai ką gamintojas siūlo
QUOTE(annushka @ 2012 05 28, 15:05)
man asmeniskai labiau patinka tie, kuriuos ideti reikia.dziuna greiciau, isidedi kokio npri storio ikloteli:bambukini, medvilnini... o jau kur isiuta nieko nepasirinksi.
Labas
ačiū už nuomones apie daugkartines sauskelnes ligoninėj. Vistik manau, kad ten su vienkartinėm suksimės, nors labai jau norėtųsi iškart prie natūralių medžiagų pradėti...
Sakykit, o kaip skalbiat sauskelnės, įklotus, vystyklus? Ar bandėt su tais eco rutuliais? Aš juos seniai turiu, tai naudoju tokiems ne itin nešvariems skalbiniams (nes neišskalbia). Daug kas rekomenduoja muilo riešutus, bet aš spėju, kad efekto prasme jie panašūs į eco burbulus.
ačiū už nuomones apie daugkartines sauskelnes ligoninėj. Vistik manau, kad ten su vienkartinėm suksimės, nors labai jau norėtųsi iškart prie natūralių medžiagų pradėti...
Sakykit, o kaip skalbiat sauskelnės, įklotus, vystyklus? Ar bandėt su tais eco rutuliais? Aš juos seniai turiu, tai naudoju tokiems ne itin nešvariems skalbiniams (nes neišskalbia). Daug kas rekomenduoja muilo riešutus, bet aš spėju, kad efekto prasme jie panašūs į eco burbulus.
Naudoju ir tuos ir tuos....
Labiau patinka rieštutai. Vien su rutuliais sklabiant, atsiranda kvapas nelabai malonus skalbyklėje, todėl karts nuo karto reikia į ją dėt ir skalbiklio... o ir vystyklus pastovėjusius skalbiant kartais lieka kvapas....
Su riešutais nei karto neliko kvapo, ir nuolat su jais skalbiant skalbykėje kvapo nemalonaus nelieka...
Dažnai ir pamiksuoju - dedu kojinę su riešutais, bet mažiau riešutų ir tą rutulį. Irgi geras rezultatas gaunas.
Tik nereikia stebėtis, kad nuo nuolatinio tokio skalbimo balti skalbiniai papilkėja...
Labiau patinka rieštutai. Vien su rutuliais sklabiant, atsiranda kvapas nelabai malonus skalbyklėje, todėl karts nuo karto reikia į ją dėt ir skalbiklio... o ir vystyklus pastovėjusius skalbiant kartais lieka kvapas....
Su riešutais nei karto neliko kvapo, ir nuolat su jais skalbiant skalbykėje kvapo nemalonaus nelieka...
Dažnai ir pamiksuoju - dedu kojinę su riešutais, bet mažiau riešutų ir tą rutulį. Irgi geras rezultatas gaunas.
Tik nereikia stebėtis, kad nuo nuolatinio tokio skalbimo balti skalbiniai papilkėja...
QUOTE(Kvaki @ 2012 05 30, 11:09)
Naudoju ir tuos ir tuos....
Na kadangi aš su tais eko rutuliais jau seniai skalbiu tik ne itin murzinus skalbinius, tai kvapų nelieka, naudoju ir ekologiškus skalbiklius. Na, reiks bandyti įvairius variantus. tik dėl tų miltelių suabejojau, kai perskaičiau, kad jais skalbiant nereikia skalbinių minkštiklio, tai pagalvojau, kad tikriausiai jo jau yra sudėty ir sauskelnėm nelabai tiks.
ateinu su atsiliepimais apie amerikietiskas sauskelnes
pirkau sias:
1. rumparooz
2. fuzzibumz one size elite
http://www.fuzzibunz...izeEliteDiaper/
3. bumgenius 4.0 one size
labiausiai patiko 2 ir 3 - vaikucio uzpakaliukas nesunta, nors medziagos nera naturalios, gerai sugeria, vaikutis nebuna visas slapias, kaip su bambukinem sauskelnem, emiau visas su knopkytem - super daiktas
ir dar patiko - gerai skalbiasi ir greitai dziusta
rumparooz neblogos, tik labai jau dideli ir platus idekliukai bei nepatiko tai, kad raudonos spalvos sauskelnes leido spalva - po pirmo skalbimo nudaze idekliukus sunkiau nutaikyti uzsegimus
pirkau sias:
1. rumparooz
2. fuzzibumz one size elite
http://www.fuzzibunz...izeEliteDiaper/
3. bumgenius 4.0 one size
labiausiai patiko 2 ir 3 - vaikucio uzpakaliukas nesunta, nors medziagos nera naturalios, gerai sugeria, vaikutis nebuna visas slapias, kaip su bambukinem sauskelnem, emiau visas su knopkytem - super daiktas
ir dar patiko - gerai skalbiasi ir greitai dziusta
rumparooz neblogos, tik labai jau dideli ir platus idekliukai bei nepatiko tai, kad raudonos spalvos sauskelnes leido spalva - po pirmo skalbimo nudaze idekliukus sunkiau nutaikyti uzsegimus
QUOTE(Ambra @ 2012 05 30, 09:17)
Labas
Aš tai nelabai įsivaizduoju kaip ten ligoninėj su daugkartinėmis reikėtų suktis... Mes grįžom namo, apsipratom kelias dienas ir tada jau pradėjom eksperimentus su daugkartinėmis.
O dėl skalbimo, tai aš skalbiu ekologiškais skalbimo milteliais. Jų sudėtį esu pasiskaičiusi, ji tikrai normali. Skalbiu 60 laipsnių temperatūroje, išsiskalbia tikrai gerai.
Papildyta:
QUOTE(Skai_Dra @ 2012 05 26, 15:38)
Iki 3 men. man labiausiai patiko ir patogu buvo trikampiu su "Snappy"iu susegami paprasciausi vystyklai (+ marliniai ikloteliai)
Iki 6 men. aprisami vystyklai su bambukiniais, frotiniais ar marliniais ikloteliais
Dabar pacios paciausios man bambukines sauskelnes ir visai nesvarbu kisenines, su isegamais, ar tik idedamais iklotukais... Turim visokiu.
Jei dabar is naujo rinkciausi visa sauskelniu "garderoba" sudarytu bambuko veliuro sauskelnes ("Flyffy") ir keletas sauskelniu su Pul ("BabyLand) bei sulankstomi bambuko veliuro ikloteliai
Iki 6 men. aprisami vystyklai su bambukiniais, frotiniais ar marliniais ikloteliais
Dabar pacios paciausios man bambukines sauskelnes ir visai nesvarbu kisenines, su isegamais, ar tik idedamais iklotukais... Turim visokiu.
Jei dabar is naujo rinkciausi visa sauskelniu "garderoba" sudarytu bambuko veliuro sauskelnes ("Flyffy") ir keletas sauskelniu su Pul ("BabyLand) bei sulankstomi bambuko veliuro ikloteliai
Bet bambukas sako, kad ilgokai džiūsta? Ar jums taip nepasirodė?
Kas liecia bambuka ir kanape - labai ilgai dziusta ir man nepatinka, kad vaikas buna slapias ir tada pradeda susti net po valandeles o su sintetinio pluosto sauskelnem, kalbu apie vidu, uzpakaliukas lieka sausas ir nesunta