Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Felisė @ 2012 05 08, 20:08)
o kaip nusprendeti, kad jos pupuliariausios, yra kazkoks "reitingas"? g.gif
Visos puikios  thumbup.gif Kokius modelius uzsisaket?

lauksim atsiliepimu.

modeliukai surasyti 4u.gif

QUOTE(Felisė @ 2012 05 08, 19:08)
o kaip nusprendeti, kad jos pupuliariausios, yra kazkoks "reitingas"? g.gif
Visos puikios  thumbup.gif Kokius modelius uzsisaket?

pritariu, pagal ka nusprendet, kad populiariausios?smile.gif ten galybe labai populiariu sauskelniu, kiekvienam pagal skoni, beje, amerikieciai labai pamego ne tik savos gamybos saukelnes, bet ir importuotas pvz. australiskas, taip kad pasirinkti tikrai yra ish ko;

buvau radusi top kazkelintuka paciu populiariausiu sauskelniu ir issirinkau butent sitas, nes ju geriausi atsiliepimai kas liecia sugeriamuma, kaip patinka ir tinka vaiko odelei rolleyes.gif

isties pasirinkimas didziulis, savaite sedejau online kol issirinkau tai kas man is paziuros patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
patyrusios mamos, gal galit pasakyti kuo skiriasi bambuko multinas 380 gsm ir 260 gsm? noriu nusipirkti bambuko multino ir pasiuti iklotelius. pradejau ziurineti kainas internete ir nesuprantu kuri medziaga butu geresne. ir ka reiskia tos gsm raides. gal kuri zinot? 4u.gif
Atsakyti
savokos "populiariausios" labai jau salyginis dalykas,
nes pirmiausia jums ir jusu vaikui ta pasirinkta sauskelne turi pasiteisinti 4u.gif

QUOTE(Tiffany @ 2012 05 08, 21:35)
modeliukai surasyti  4u.gif
buvau radusi top kazkelintuka paciu populiariausiu sauskelniu ir issirinkau butent sitas, nes ju geriausi atsiliepimai kas liecia sugeriamuma, kaip patinka ir tinka vaiko odelei  rolleyes.gif

isties pasirinkimas didziulis, savaite sedejau online kol issirinkau tai kas man is paziuros patiko  drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 05 14, 09:40)
patyrusios mamos, gal galit pasakyti kuo skiriasi bambuko multinas 380 gsm ir 260 gsm? noriu nusipirkti bambuko multino ir pasiuti iklotelius. pradejau ziurineti kainas internete ir nesuprantu kuri medziaga butu geresne. ir ka reiskia tos gsm raides. gal kuri zinot?  4u.gif

Kuo didesnis gsm, tuo storesnė medžiaga ir tuo daugiau ji sugeria. Aišku tuo storesnis užpakaliukas, bet man asmeniškai tokie padidinti užpakaliukai ant kūdikio labai gražiai atrodo thumbup.gif Taigi aš pati siuvausi iš storesnio.
Atsakyti
QUOTE(Smiltele @ 2012 05 14, 10:22)
Kuo didesnis gsm, tuo storesnė medžiaga ir tuo daugiau ji sugeria. Aišku tuo storesnis užpakaliukas, bet man asmeniškai tokie padidinti užpakaliukai ant kūdikio labai gražiai atrodo  thumbup.gif Taigi aš pati siuvausi iš storesnio.

Na dar ir storesnės ilgiau džiūna. Tai irgi reikia turėti omeny mirksiukas.gif
Nors man taip pat asmeniškai storesni patinka labiau, nes mažiau reikia sluoksniuoti smile.gif
Atsakyti
Pradzioj labai ilgai bambukiniai ikloteliai dziudavo, o ilgiau panaudojus, jie dabar per nakti ant gyvatuko vonioj isdziuna, galiukai siek tiek dregni buna, bet labai nezymiai.

Mamytes norejau klausti, ar sauskelnes suslapusios (t.y. slapimu) neskleidzia keisto "smirduko", net ne slapimo, o koki tai keista kvapa, ne is maloniuju. Atrodo ir spec. dezinfekcijai miltelius pilu plaunant.
Atsakyti
ačiū 4u.gif jau užsisakiau medžiagyčiu, teliks tik pasiut iklotėlius ir papildyt arsenala.
Atsakyti
kartais skleidzia,
kai vaikuciui buna skysciu trukumas
ir pereinamais laikotarpiais, kai pvz. dantukai dygsta
buna tox intensyvus kvapas/koncentruotas

Mamytes norejau klausti, ar sauskelnes suslapusios (t.y. slapimu) neskleidzia keisto "smirduko", net ne slapimo, o koki tai keista kvapa, ne is maloniuju. Atrodo ir spec. dezinfekcijai miltelius pilu plaunant.
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(babaisa @ 2012 05 14, 11:13)

Būna, kad skleidžia. Aš kai su riešutais ir kamuoliais skalbiu, tai dar ir nuo tų skalbimų kartais nebelabai skanus kvapas būna.
Tada paleidžiu skalbinius aukštesnėj temperatūroj pasiskalbt ir praeina tie kvapai.
Atsakyti
Sveikos, Mamos,

mes irgi bandome bent būdamos namuose naudoti medžiaginius vystyklus. Kai buvo vėsiau, viskas vyko labai sklandžiai, nes drėgmę sulaikydavo vilnonės kelnytės. O dabar kai karšta, tai nesugalvoju ką dėti ant vystykliukų, kad nebūtų taip karšta, bet kad sulaikytų drėgmę. Turiu medvilnines prilaikančias kelnytes, bet manau, kad pro jas prabėgs. Gal tiesiog į vystyklus dar įdėti papildomą įklotėlį?
Kaip Jūs darote tuomet kai karšta? (su PUL ir pan. daugkartinių sauskelnių dar nenoriu dėti, nes esame dar labai mažos).
Atsakyti
QUOTE(Peledziukas @ 2012 05 23, 19:51)
mes irgi bandome bent būdamos namuose naudoti medžiaginius vystyklus. Kai buvo vėsiau, viskas vyko labai sklandžiai, nes drėgmę sulaikydavo vilnonės kelnytės. O dabar kai karšta, tai nesugalvoju ką dėti ant vystykliukų, kad nebūtų taip karšta, bet kad sulaikytų drėgmę. Turiu medvilnines prilaikančias kelnytes, bet manau, kad pro jas prabėgs. Gal tiesiog į vystyklus dar įdėti papildomą įklotėlį?
Kaip Jūs darote tuomet kai karšta? (su PUL ir pan. daugkartinių sauskelnių dar nenoriu dėti, nes esame dar labai mažos).

tokiu atveju as iklodavau papildoma ikloteli ir paguldydavau ant neperslampancios palutes:)
Atsakyti
QUOTE(Peledziukas @ 2012 05 23, 19:51)
Sveikos, Mamos,

Mes vasara naudodavom vilnoni ikloteli dregmei sulaikyti.
Atsakyti