QUOTE(oliushka @ 2011 08 29, 10:34)
Iš mano patirties:
Mažiausio dydžio sauskelnes naudojau nuo 1 savaitės
Universalaus dydžio sauskelnes (mano Babykicks, teoriškai nuo 3,2 kg nurodyta) pradedu tik dabar naudot, kai vaikiukui 6 kg, nes viskas prabegdavo pro šoną, kad ir kaip stipriai, atrodo, susegdavau spaudes Dabar kai lelius didesnis, tai patinka
Vilnonių kelnyčių kažkodėl taip ir nepamėgau (turėjau ir Ruskovilos, ir megstas). Gal kai orai atvės, apsigalvosiu ir bus patogu: nereiks kitų kelnyčių maut ant viršaus
Labiausiai pasiteisinęs variantas man buvo (ir vis dar yra ) prefoldai ir ImseVimse prilaikančios (PUL kelnytės) Kadangi jau beveik išaugom ImseVimse, žiurėsim, ar Tomee Tippee (irgi PUL) taip pat patiks
QUOTE(3mamavita @ 2011 08 31, 10:44)
va uzsisakiau vystiklu popieriaus ir net nezinau kaip ji naudoti, ar jis keiciasi kai tik pasisioja leliukas ar kai tik padaro kaki
Prisipirkau vystiklinio popieriaus ir aš, bet irgi nenaudoju Kol buvo naujagimis, neprisiruošiau naudot kažkodėl, o dabar nebeliko poreikio Nes retokai būna kakučiai, o kai būna, tai tiek vystiklinis popierius, tiek po juo esantis įklotas, tiek pati sauskelnė būna pilni to gėrio vistiek, t.y. tiesiog "plaukia" viskas ten visur