nereiks tiek daug tu rubeliu, kiek isivaizduojate, tikrai:)
Velgi rubeliu kiekis priklauso... Jei atpylines ar bus avariju su sauskelnem, tai atsarga gedos nedaro...
As kartais i diena kelis kartus keisdavau, o dar kaip tycia atpildavo po maudyniu ar ka tik perrengtas.
As kartais i diena kelis kartus keisdavau, o dar kaip tycia atpildavo po maudyniu ar ka tik perrengtas.
nuo atsirugimo labai padeda visokie didesni merliukai, prefoldai ir pnsh, tada pavyksta ishgelbeti rubelius
As seilinyka kartais uzdedavau
Naudojant daugkartines, tikrai nešiojam keliais dydžiais didesnius drabužėlius. Trupurėlį rankoves paraitojam arba ant kelnyčių kojinytes užsimaunam, kad kalašos nebūtų per ilgos ir viskas super
Tačiau tai tikrai nė kiek negadina noro naudoti daugkartines. Niekas mums dabar neįgrūs tų papmpersų net kelionėj
Tačiau tai tikrai nė kiek negadina noro naudoti daugkartines. Niekas mums dabar neįgrūs tų papmpersų net kelionėj
o man labiausiai tiko ir patiko bodžiukai- nes susisega apačioje ir prilaiko vilnos kelnytes su jose esančiu įklotu/rankšluostuku/sauskelnėm. Sauskelnių mažai / trumpai naudojom, nuo gimimo iki dabar (1m 2 mėn) geriausiai buvo paprasti lankstomi rankšluostukai. Po 2 lt jyske pirkau
Sveikos mamytės. kažkada jau landžiojau po šią temą, domėjaus ir jau buvau beveik išsiaiškinus ką ir kiek pirksiu, bet va.. vėl viską užmiršau renku informaciją iš naujo
Patarkit, prašau,man žaliai, kokios 3 viename yra geriausios?..ar jos visos vienodos? Ar geriau vis dėl to naudoti ne jas, o šiaip sauskelnes ir prilaikančias kelnytes?
Patarkit, prašau,man žaliai, kokios 3 viename yra geriausios?..ar jos visos vienodos? Ar geriau vis dėl to naudoti ne jas, o šiaip sauskelnes ir prilaikančias kelnytes?
QUOTE(vilmoske @ 2012 04 28, 21:21)
Sveikos mamytės. kažkada jau landžiojau po šią temą, domėjaus ir jau buvau beveik išsiaiškinus ką ir kiek pirksiu, bet va.. vėl viską užmiršau renku informaciją iš naujo
jei vaikutis didesnis, patogiau 3viename:)
ne visos vienodos, vienos labiau sugeria, kitos maziau, priklauso
nuo iklotuku sudeties;
prilaikancios ir vystyklas patogiausia iki ~ 6/8 men;
o sauskelnes plius prilaikancios tinka nakciai ir didesniam del sugeriamumo
QUOTE(juurag @ 2012 04 28, 21:44)
jei vaikutis didesnis, patogiau 3viename:)
nuo iklotuku sudeties;
nuo iklotuku sudeties;
Na, mes dar visai mažiukai Bet visur rašo, kad universalios tinka nuo gimimo.. todėl ir pamaniau, kad patogiau jas būtų naudoti (mažiau žaidimo) bat jai jūs sakot taip, tai dairysimės toliau
QUOTE(vilmoske @ 2012 04 29, 20:52)
Na, mes dar visai mažiukai Bet visur rašo, kad universalios tinka nuo gimimo.. todėl ir pamaniau, kad patogiau jas būtų naudoti (mažiau žaidimo) bat jai jūs sakot taip, tai dairysimės toliau
universalios realiai tinkamos kudikiui turbut nuo kokio 2/3 men pnsh:)
tokiem mazuliukams ekonomiskiausia prefoldai arba risami vystyklai'
QUOTE(juurag @ 2012 04 29, 21:37)
universalios realiai tinkamos kudikiui turbut nuo kokio 2/3 men pnsh:)
taip, dauguma universaliu tinka nuo 4 kg.
QUOTE(vilmoske @ 2012 04 29, 21:52)
Vilmoške, mes naudojam universalias. Šiuo metu man jos patinka. Nuo gimimo naudojom vystyklus, prefoldus, o dabar jau daugiau sauskelnes. Nakčiai, kelionėms ypač.
Beje kol mažiukas, iki kokių 7-9 mėn smagiau naudojami peršlampami bambukiniai, kanapiniai, nei viskas viename su PUL.