Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(jobukas @ 2011 08 29, 12:47)
O man dar labai pasiteisino sausieji iklotai is flyso, be ju kartais uzpakaliukas parausdavo nuo dregmes. Is ju taip pat ir kakutis lengviau issiplauna - jie man atstoja vystyklu popieriu, tik, kad nereikia mesti i siuksline, o isplauni ir vel "i trasa". O siaip tai kai pradesi naudoti, tai ir pamatysi, kas tinka, kas ne, ko truksta ir t.t. Kantrybes ir sekmes!

turiu ir porą tų įklotukų nusipirkus ir popieriaus irgi nusipirkau 4u.gif
Atsakyti
Labas esamos ir būsimos mamytės smile.gif
Labai džiagiuosi, kad yra šis skyrelis, kuriame tiek daug palaikymo thumbup.gif Na aš tai esu labai labai nusiteikus, kad viskas bus gerai. Tikius, kad nebus lengva pradžioje, bet susitvarkysiu. Juk kitos mamos suitvarko, tai kodėl aš negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2011 08 30, 12:21)
Labas esamos ir būsimos mamytės smile.gif
Labai džiagiuosi, kad yra šis skyrelis, kuriame tiek daug palaikymo  thumbup.gif Na aš tai esu labai labai nusiteikus, kad viskas bus gerai. Tikius, kad nebus lengva pradžioje, bet susitvarkysiu. Juk kitos mamos suitvarko, tai kodėl aš negaliu smile.gif

Susitvarkysi kuo puikiausiai! Nieko cia nera sunkaus, kai turim skalbimo masinas smile.gif Terliojimosi kiek daugiau, nei su vienkartiniais, bet atsiperka tiek finansiskai, tiek vaiko sveikatos atzvilgiu.
Flysiniai iklotukai tikrai labai pasiteisina, nes jie tokie svelnuciai ir uzpakaliukui labai patinka ax.gif Popieriukas superinis daiktas visiems kakuciams, ir jis puikiai skalbiasi! As ta pati popieriu naudodavau 2-3 kartus. Tad JOKIAIS BUDAIS nereiketu mesti i klozeta, kaip raso, nes jeigu pora kartu isskalbus jis nesuyra, tai kaip jis gali neuzkimsti kanalizacijos???
Atsakyti
kazin, kur dingo "senoji" sios temos myletoju gvardija?smile.gif
pasisakymuose nebematyti;
ar jau ishaugot ish vystyklu ir draugaujat su puoduku??mm:)
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2011 08 30, 21:09)
kazin, kur dingo "senoji" sios temos myletoju gvardija?smile.gif
pasisakymuose nebematyti;
ar jau ishaugot ish vystyklu ir draugaujat su puoduku??mm:)

Panasu, kad vystyklus keicia puodukai thumbup.gif Vaikai juk nuolat auga ir tobuleja smile.gif
Atsakyti
keiciasi karta 4u.gif va uzsisakiau vystiklu popieriaus ir net nezinau kaip ji naudoti, ar jis keiciasi kai tik pasisioja leliukas ar kai tik padaro kaki g.gif
Atsakyti
Greičiausiai, kad tie, kurie buvo vystykluose, dabar jau ant puodukų g.gif .
Aš manau, keisčiau vystyklų popierių tada, kada pervystyčiau kūdikį. Be to, žinau, kad mamos naudoja gudrybę ir neapkakintą vystyklų popierių dar apie 3 k. išskalbia kartu su vystyklais, nes jis dar būna tinkamas naudoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2011 08 31, 13:55)
Greičiausiai, kad tie, kurie buvo vystykluose, dabar jau ant puodukų  g.gif .
Aš manau, keisčiau vystyklų popierių tada, kada pervystyčiau kūdikį. Be to, žinau, kad mamos naudoja gudrybę ir neapkakintą vystyklų popierių dar apie 3 k. išskalbia kartu su vystyklais, nes jis dar būna tinkamas naudoti... ax.gif

bigsmile.gif nu cia ir neblogai , va uzsisakiau ir nezinau ar nebus per mazai, nes galvoju sisios tai daznai leliukas blush2.gif bet labai bedos nebus jei ka dar pasiimsiu, bet jei jis skalbiamas dar gali buti ... tai tada visai neblogai, na kai jau pradesiu naudoti tada paziuresiu kaip ir kas kiek laiko keiciasi, bet kiek suprantu kad ne nuo pasisiojimo skaiciaus blush2.gif
O va jeigu PUL sauskelnes su flisu, tai reikia tiesti ir popieriu ,ar tada flisas atstoja popieriu g.gif kiek klausimu doh.gif ir neaiskumu doh.gif
Atsakyti
Gal patiesti tą popierių ant įklotėlio, nes juk kakai ne visada taip lengvai atsiplauna. O čia paėmei su popieriumi ir išmetei jį. Nes juk būna leliukų, kurie kiek valgo, tiek sisioja ir kakoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2011 08 31, 14:14)
Gal patiesti tą popierių ant įklotėlio, nes juk kakai ne visada taip lengvai atsiplauna. O čia paėmei su popieriumi ir išmetei jį. Nes juk būna leliukų, kurie kiek valgo, tiek sisioja ir kakoja blush2.gif

tai va ir manau kad kol leliaus nebus tai tiek visokiu klausimu doh.gif kai jau pabandysiu tada jau parasciau viskas bus blush2.gif jau tikiuosi ryt i pasta parvyks musu sauskelniu uzsakymas tai ir paciupineti galesiu wub.gif ka ant subinuko mausimes wub.gif
Atsakyti
Parašykite, pasidalinkite įspūdžiais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2011 08 31, 14:35)
Parašykite, pasidalinkite įspūdžiais  4u.gif

aga butinai 4u.gif
Atsakyti