Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Linuska Z. @ 2011 11 17, 18:34)
Sveikos, o gal kas rekomenduotumet mano dickei nakciai daugkartiniu sauskelniu. Keliuosi ja sodinti ant puoduko, bet daznos bedos istinka, kai pradejo lankyt darzeli ypac. Kelsiuos ir toliau, bet kazkaip jau gaila pataliuku, tai gal rekomenduotumet kokias daugkartines sauskelnes tokiems didesniems vaikams. Sveriam jau 16 kg. Nors keleta isigytumem, nes per savaite bent kelis kart "nepagaunam" naktinio sysiuko. Is anksto jums buciau labai dekinga 4u.gif

as siulyciau pradziai nusipirkti viena kokia sauskelne ir pabandyti.

musu sunelis, kai jau nebenaudojo sauskelniu, bet nakti vis dar ivykdavo "avariju", kai man nusibodo skalbti, bandziau jam uzdeti daugkartines sauskelnes, bet jis kategoriskai atsisake. sake as jau ne leliukas... sauskelnes tik leliukams ir pan. plese visas sausklenes nuo saves ir viskas. niekas nepadejo. tad mums teko apsisarvuoti kantrybe ir toliau skalbti visa patalyne, tos avarijos vis retejo ir dabr jau ju pasitaiko itin retai.

Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2011 11 17, 19:13)
as siulyciau pradziai nusipirkti viena kokia sauskelne ir pabandyti.

musu sunelis, kai jau nebenaudojo sauskelniu, bet nakti vis dar ivykdavo "avariju", kai man nusibodo skalbti, bandziau jam uzdeti daugkartines sauskelnes, bet jis kategoriskai atsisake. sake as jau ne leliukas... sauskelnes tik leliukams ir pan. plese visas sausklenes nuo saves ir viskas. niekas nepadejo. tad mums teko apsisarvuoti kantrybe ir toliau skalbti visa patalyne, tos avarijos vis retejo ir dabr jau ju pasitaiko itin retai.

Mes pries nepilna menesi jai sode buvom nakciai uzdeje, kai pamirsom puoduka pasiimt, tai ji visai noriai dejosi ir isvis labai sukalbama ji pas mus ir gerute, tik labai jautri, gal delto tokios bedeles ir yra. Pati pergyvena, kad taip nutinka, nors nei jos baram nieko, sakom, kad bedeles kartais pas visus ateina. Tai visgi bandytumem bent vienas isigyt, o jei gerai tai ir keleta. Tik va nezinau ka rekomenduotumet tokiam amziuj nakciai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Linuska, pažįstama situacija friends.gif

Tik mums ir daugkartinės negelbėja blush2.gif Ir jokio poreikio keltis naktį ir avarijų vis vien pilna. Nors naudojam neperšlampančias daugkartines ir įklotų nemažai dedam, bet dažnai ir lova kenčia. Kai toks didelis vaikas ir dar po kelis kart prišlapina, tai jokios daugkartinės neatlaikys.
Nežinau, ar čia kilot naktim pradėt, ar čia protestai kokie

Bet jūs tikrai pabandykit. Per galvą gi netvos nieks už tai, o gal ir poreikis naktį atsikelt atsiras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaki: 18 lapkričio 2011 - 06:57
Linuska Z., mano berniukas dažnai prabunda sausas. Bet kartais dar prisisioja ax.gif Aš užsisakiau atprastukes. Bandysiu su jomis nakčiai migdyti 4u.gif ATPRASTUKĖS

Ir iš vis man labai patinka LT mamyčių siūtos sauskelnės thumbup.gif Tokių gražių atsirado wub.gif

ČIA

ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 18 lapkričio 2011 - 08:31
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 11 18, 07:01)
Linuska Z., mano berniukas dažnai prabunda sausas. Bet kartais dar prisisioja  ax.gif Aš užsisakiau atprastukes. Bandysiu su jomis nakčiai migdyti  4u.gif ATPRASTUKĖS

Ir iš vis man labai patinka LT mamyčių siūtos sauskelnės  thumbup.gif Tokių gražių atsirado  wub.gif

ČIA

ČIA

Didziausias aciu uz rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
O dar gal pasakytumet kaip susisiekt su mamyte, kurios tinklapis vidurinis del atprastukiu? Nes i komentarus ji neatsako. Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuska Z. @ 2011 11 23, 17:32)
O dar gal pasakytumet kaip susisiekt su mamyte, kurios tinklapis vidurinis del atprastukiu? Nes i komentarus ji neatsako. Aciu is anksto 4u.gif

Šios mamytės nicas'' inesa stanele '', suveskite nariuose, ir galėsite parašyti jai į AŽ. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, o jus vaikucius rengiate bodziukais ar maikutem, naudodamos daugkartines sauskelnes? Mes uzpirkome daugkartiniu sauskelniu ir bodziuku, idomu ar tai suderinama?
Atsakyti
QUOTE(MariusTetis @ 2011 11 26, 19:03)
Sveikos, o jus vaikucius rengiate bodziukais ar maikutem, naudodamos daugkartines sauskelnes? Mes uzpirkome daugkartiniu sauskelniu ir bodziuku, idomu ar tai suderinama?

bodziukais. Kodel nesuderinama? Juk kelnaites mausit vilnones ar pul desit ir bodziuka ant virsaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 26 lapkričio 2011 - 19:02
Aisku. aciu
Atsakyti
mes ir bodziukus, tai tiek pacios megztos vilnones, tiek siutos vilnones kelnytes laiko dregme puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Siulyciau isbandyti vilnonini pakloteli, apsaugo lovyte nuo suslapimo "avariju" atveju. Skalbti nereikia,tik karta per savaite vedinti. Mes turime dideli 100x70,tai isvis jokiu problemu neturiu . Pries tai dedavau pakloteli "ciratini" tai mazius miegot negalejo,isivaizduoju kad nemaloniausias dalykas doh.gif
O del daugkartiniu sauskelniu tai dedu jau tik kai einame i lauka, avariju beveik nebuna tai tik su trusikeliais.
Paskutiniu metu mazius "sisi" daro tik stovint kaip "didelis" tongue.gif
Atsakyti