Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(vikondrija @ 2011 10 28, 08:52)
Ar galiu, mielos mamos, su jumis pasitarti dėl savo arsenalo, ar užteks pradžiai?  4u.gif
12 prefoldų
16 marlinių vystyklų (80*80)
17 marlinių palučių
3 flanelinės sauskelnės (6 sluoksniai)
1 pul sauskelnės
6 bambukiniai įklotai
2 viloniai įklotai
2 vilnonės prilaikančios kelnytės

Ko dar trūksta?  blush2.gif

Lyg ir užtektų, aš sau dar bambukines nors vienas nusipirkčiau... Dievinu bambuką. blush2.gif
Flanelines kišenines mėgstu, nes džiūsta greitai, o bambukinės sugeria gerai, naudoju nakčiai.
Praverstų ir sausasis įklotas, ar vystyklų popierius... smile.gif
Atsakyti
Na man tai kol maziukas tai mazoka 2 vilnoniu kelnyciu, nes buna kad susitepa nuo skysto turinio, jei pro soneli kur prateka, tada reikia isskalbti ir vel lonalizuoti o paskui dar dziovinti, bet matau turi PUL sauskelnes tai jos mane gelbejo kol dziudavo vilnonyciu arsenalas wink.gif . labai dziaugiuosi vilnoniu iklotu i kisenines sauskelnes kai einam i lauka ar nakciai, galim drasiai miegoti :mirksiukas:kadangi turi dayug vystikliuku tai manau turetu pakakti mirksiukas.gif gerai drauge sako kad gali pabandyti bambukines sausklenes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3mamavita: 28 spalio 2011 - 09:38
Ačiū, mamos 4u.gif Vystyklų popieriaus dar žadu pirktis ir apie vilnones kelnytes galvojam. O ką jūs manote apie linines sauskelnes, ar naudojat? Žinau, kad panašiai kaip bambukas, pasižymi antibakterinėmis savybėmis
Atsakyti
QUOTE(*Saulute* @ 2011 10 26, 14:46)
Sveikos,
Norėjau pasiteirauti apie vilnones neperšlampamas kelnytes. Naudojau pirktines megztas, tai su jomis viskas tvarkoje, rūbeliai neperšlampa, o praėjusią savaitę nusipirkau tokias medžiagines vilnones iš dodo.lt, taip pat pamirkiau lanoline, bet jos man praleidžia drėgmę  g.gif kaži kodėl ? Ką aš ne taip darau ? Ačiū, jei kas nors pakonsultuosite ?  4u.gif

As turiu tokias, tai man jos visai dregmes nepraleidzia g.gif Lanoline mirkiau tik nusipirkusi, be to retai skalbiu, uztenka tik isvedinti. Pabandyk gal dar karteli pamirkyti schmoll.gif 4u.gif

vikondrija, apie linines siaip nesu girdejusi... Pati siunu is lino, tad ir man idomu butu suzinoti daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
Ant "greičio" rasta nuoroda http://www.pypliupal...ti_pradziuginti
Linas, kaip ir bambukas, pasižymi antibakterinėmis savybėmis, yra kvepuojantis audinys, tinka iššutimų profilaktikai, vasarą - nepakeičiamas dalykas. Labiau negu medvilnė sugeria drėgmę, prakaitą. Aišku, medžiaga turi būti natūrali, nedažyta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikondrija: 28 spalio 2011 - 11:14
QUOTE(vikondrija @ 2011 10 28, 13:10)
Ant "greičio" rasta nuoroda http://www.pypliupal...ti_pradziuginti
Linas, kaip ir bambukas, pasižymi antibakterinėmis savybėmis, yra kvepuojantis audinys, tinka iššutimų profilaktikai, vasarą - nepakeičiamas dalykas. Labiau negu medvilnė sugeria drėgmę, prakaitą. Aišku, medžiaga turi būti natūrali, nedažyta

na idomu idomu, gal reikes pabandymui pasisiuti? g.gif Turiu pakankamai naturalios lino medziageles, gal ir visai nieko ideja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2011 10 27, 10:26)
as nusiirkau is kanapinisbambukinis dvigubo mezgimo vlinos ir pasisiuvau prilaikancias kelnytes. tai per klynuka gavosi 4sluoksniai audinio ir dregme laiko supper, o kainavo 20 lt.

ooo kiek daug...storokos turetubut g.gif mum tai 2 sluoksniu per akis...bet matai mano iklotai 6-sluoknsiai lankstomi...be tokas 2 h keiciam, kartais numovus randu sausa ir vel tas pacias atgal segu blush2.gif
Atsakyti
Gal galite parašyti atsiliepimų apie ŠITAS sauskelnes. Noriu nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 10 28, 15:40)
Gal galite parašyti atsiliepimų apie ŠITAS sauskelnes. Noriu nusipirkti  4u.gif

tada pirk tiesiai per ebay, ~10 lt sumokesi maziau uz vnt.
Sinetika - PUL+sausasis sluoksnis viduje. Be to mazoka vieno esancio kompektacijoje ikloto. Sauskelnes kisenines. Pusetinas variantas. Be iklotu aukcionuose vienspalviu esu ir uz 4 lt nusipirkus. is kinijos keliauja 2-3 sav, ten jos labai pigios
Atsakyti
[quote=juurag,2011 10 09, 20:36]
Dixxi:kaip reikalai, ar pagerejo?
jei vis taip pat raudonuoja uzpakaliukas, gal pabandykit
kokias kelias dienas naudoti vien tik vienkartines, ir stebeti
ar kartojasi ar nea tas raudonavimas/berimas,
nes mums kai parausdavo/paberdavo uzpakaliuka,
dazniausiai tai budavo po naktinio buvimo su sauskelnem,
kokias dvi dienas dedavau vienkartines, kol paberimas visishkai
ishnykdavo, ir buvau padarius ishvada, kad mums turbut turejo itakos
PUL kelnytes, nuo to laiko ju atsisakem, ir dedavom tik vilnones..;
plius tas paraudimas visad pasikartodavo jei nebudavo idetas
vystyklu popieriukas, vadinas, odelei galejo nepatikti tiesioginis
kontaktas su shlapimu..
siaip, nustatyti pacia priezhasti tu paberimu nera paprasta,
daug visokiu faktoriu gali tureti itakos..tiesiog reik pasitelkti
intuicija, kiek tai imanoma 4u.gif

tai va, kad kol kas taip ir nesuprantu, kame reikalas smile.gif tai praeina, tai vel parausta kaip reikiant..dejau kelias dienas vien vienkartines, bet po to ir nuo ju paraudo..tai kol kas vis dar kaitalioju daugkartines, vienkartines, na ir taip vadinama naturalia higiena po truputi meginu smile.gif

klausimas visoms smile.gif kokios sauskelnes labiau pasiteisina - kisenines ar paprastos? pati turiu tik paprastas bambukines, tai idomu smile.gif

ir dar: kaip manot, ar yra tendencija, kad vaikutis, auges su daugkartinem sauskelnem, anksciau pereina prie puoduko? ar tai visiskai nesusije? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dixxi @ 2011 10 28, 19:14)
ir dar: kaip manot, ar yra tendencija, kad vaikutis, auges su daugkartinem sauskelnem, anksciau pereina prie puoduko? ar tai visiskai nesusije? smile.gif

Nesusiję schmoll.gif Nuo vaiko ir nuo mamos kantrybės mokinti daugiau priklauso.

Dvi merginas su daugkartinėm auginau. Pirmoji nuo 7-8 mėn sąmoningai sėdo ant puodo, kita, iki šiol (1,5m) vis dar nesėda ant puodo sąmoningai.
Atsakyti
Aisku kad susije. Vienkartines sauskelnes trugdo kudikiui suvokti slapinimosi momenta kai ateina laikas.
Mums asmeniskai nelabai patiko kisenines sauskelnes, naudojame paprastas flanelines sauskelnes.
Atsakyti