Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Larance @ 2011 10 25, 19:25)
o pas tave sviesmedzio aliejus skystas? pas mane jis kietas... tai tepasi sunkiai. o su kokosų aliejuku ir mes tepliojamės, masažuojamės... nerealu  thumbup.gif

kaip tai aliejus kietas g.gif as turiu sviestmedzio kremuka tai ji reikia pasildyti tarp ranku, nes sunkiai tepasi, bet pasildytas suminksteja, o aliejukas tai tikrai aliejaus konsistencijos mirksiukas.gif bent jau pas mus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3mamavita: 25 spalio 2011 - 19:16
QUOTE(3mamavita @ 2011 10 25, 21:15)
kaip tai aliejus kietas  g.gif as turiu sviestmedzio kremuka tai ji reikia pasildyti tarp  ranku, nes sunkiai tepasi, bet pasildytas suminksteja, o aliejukas tai tikrai aliejaus konsistencijos  mirksiukas.gif bent jau pas mus  ax.gif

tai pas mus tada kremukas blush2.gif ačiū už paaiškinimą.. O jis geras? Nešunta užpakaliukas?
Atsakyti
QUOTE(Larance @ 2011 10 25, 20:25)
pas mus toks komplektukas, bet mes kai oras atvėso tai ir vienkartines naudojam, nes džiūsta labai ilgai doh.gif
o pas tave sviesmedzio aliejus skystas? pas mane jis kietas... tai tepasi sunkiai. o su kokosų aliejuku ir mes tepliojamės, masažuojamės... nerealu  thumbup.gif

Nu tai kad grynas sviestmedzio aliejus yra pakankamai kietas ir ji pasildzius tarp ranku suskysteja - tuomet galima lengviau patepti. Kiek ju turejau - visi kietoki buvo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(venti7 @ 2011 10 25, 22:07)
Nu tai kad grynas sviestmedzio aliejus yra pakankamai kietas ir ji pasildzius tarp ranku suskysteja - tuomet galima lengviau patepti. Kiek ju turejau - visi kietoki buvo.  ax.gif

tie, kurie ypac tyri, net tarp ranku nelabai suminksteja doh.gif reikia buteliuka karstame vandenyje pasildyti ax.gif O jei skystas kaip aliejus, tai tada ne grynas, su kazkokiomis priemaisomis, perdirbtas mirksiukas.gif
Atsakyti
Tą tyrą kietą sviesmedžio sviestą neblogai sumaišyti su pvz alyvuogių aliejum(aš susimaišiau su šaltalankiais dar). Tada ne toks kietas, ir dar priedo kitų aliejų savybėmis praturtintas.
Indelyje, pamerktam į karštą vandenį puikiausiai tirpsta ir maišosi.
Atsakyti
mums labiausiai pasiteisino ir akimirksniu gydydavo paraudimus/pasutimus
Weledos kremukas su cinku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 10 26, 08:39)
tie, kurie ypac tyri, net tarp ranku nelabai suminksteja doh.gif reikia buteliuka karstame vandenyje pasildyti ax.gif O jei skystas kaip aliejus, tai tada ne grynas, su kazkokiomis priemaisomis, perdirbtas mirksiukas.gif

Taip taip, tie gryni tik kieti buna. Tik reikia atkreipt demesi i tai, kad jeigu sumaisai su kitu aliejum, pvz., kad ir alyvuogiu, jo galiojimo laikas sumazeja, be to labiau kvapus pradeda traukti. As esu kelis kartus tokias machinacijas dariusi, kad iseiga butu didesne ir kad lengviau teptusi, bet toks misinukas issilaikydavo apie menesi - pusantro. Veliau kvapas nemalonus atsirasdavo, tad tokio jau ir nebetepdavau, kazkaip ranka nekyla smile.gif Taigi jeigu darysit misinuka, tai kuo mazesniais kiekiais. rolleyes.gif
Atsakyti
Supratau, ačiū mamytėms už patarimus 4u.gif
Bandysiu karštame vandenyje palaikyti, nes kaip jūs ir minėjote ir tarp rankų jis ne itin suminkštėja smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norėjau pasiteirauti apie vilnones neperšlampamas kelnytes. Naudojau pirktines megztas, tai su jomis viskas tvarkoje, rūbeliai neperšlampa, o praėjusią savaitę nusipirkau tokias medžiagines vilnones iš dodo.lt, taip pat pamirkiau lanoline, bet jos man praleidžia drėgmę g.gif kaži kodėl ? Ką aš ne taip darau ? Ačiū, jei kas nors pakonsultuosite ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulute* @ 2011 10 26, 13:46)
Sveikos,
Norėjau pasiteirauti apie vilnones neperšlampamas kelnytes. Naudojau pirktines megztas, tai su jomis viskas tvarkoje, rūbeliai neperšlampa, o praėjusią savaitę nusipirkau tokias medžiagines vilnones iš dodo.lt, taip pat pamirkiau lanoline, bet jos man praleidžia drėgmę  g.gif kaži kodėl ? Ką aš ne taip darau ? Ačiū, jei kas nors pakonsultuosite ?  4u.gif

turbut kaip ir visuose tinklapiuose rasoma - turet kantrybes pirmais kartais (bent mums naujos pirmas 1,5-2 sav leidzia dregme)
Atsakyti
as nusiirkau is kanapinisbambukinis dvigubo mezgimo vlinos ir pasisiuvau prilaikancias kelnytes. tai per klynuka gavosi 4sluoksniai audinio ir dregme laiko supper, o kainavo 20 lt.
Atsakyti
Ar galiu, mielos mamos, su jumis pasitarti dėl savo arsenalo, ar užteks pradžiai? 4u.gif
12 prefoldų
16 marlinių vystyklų (80*80)
17 marlinių palučių
3 flanelinės sauskelnės (6 sluoksniai)
1 pul sauskelnės
6 bambukiniai įklotai
2 viloniai įklotai
2 vilnonės prilaikančios kelnytės

Ko dar trūksta? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikondrija: 28 spalio 2011 - 08:12