QUOTE(almukass @ 2011 10 19, 12:00)
Sveikos,
As irgi atbegu su klausimeliu. As pagrinde naudoju viskas viename sauskelnes, man kazkaip sis variantas priimtiniausias, bet per akcija nusipirkau keles paprastas sauskelnes ir dabar man reik vilnoniu kelnyciu, gal galite padeti tos kurios mezget pacios, gal kokia shemute turit ar siaip galit paaiskint kaip ta dydi nutaikyt ir is kokios vilnos siulu mezget - merino vilna tinka?
Labai busiu dekinga uz atsakyma
Papildyta:
gal pasidalintumet
As irgi atbegu su klausimeliu. As pagrinde naudoju viskas viename sauskelnes, man kazkaip sis variantas priimtiniausias, bet per akcija nusipirkau keles paprastas sauskelnes ir dabar man reik vilnoniu kelnyciu, gal galite padeti tos kurios mezget pacios, gal kokia shemute turit ar siaip galit paaiskint kaip ta dydi nutaikyt ir is kokios vilnos siulu mezget - merino vilna tinka?
Labai busiu dekinga uz atsakyma
Papildyta:
gal pasidalintumet
prasom i siuvimo tema:Sauskelniu gamyba
as tokias turiu
megzta 5 virbalais, gaminimo temoj 1 psl yra nuoroda kaip tai daroma esu ir susiuvimo adata kad nsimatytu sujungimas budo paveiksliukus imetus 3 psl.
rastas paprastas gera bloga gera bloga akis, kitoje eileje atvirksciai kur buvo gera ismezgama bloga, kur buvo bloga - mezgama gera.
kaip numegzt virvele lt aprasymas ir nuoroda i video taip pat 1 temos psl.