QUOTE(juraciuxzx @ 2011 10 05, 10:30)
Mes tai naudojam made by mama turim ir PUL, bet kazkodel man su vilna naturaliau...zinoma nera ka lyginti PUL sauskelnes zymiai geriau nei vienkartines...bet vilna vistiek lieka vilna. O man nakciai kazkaip kaip tik patogiau AIO variantas, nes patogiau ir greiciau pakeisti, ne taip vaikas issibudina, mums tai butina 3 kartus keistis ir ketvirtas jau buna rytinis 7-8h, bei kai igundi ir tas vilnones vienas du ir permaunu.
esu nupirkus pabandymui Itti bitti Tuto, tai irgi l.patiko, naudoju isvykoms, ar kai reik aprengt koki ruba, po kuriuo jau netilps vilnones kelnytes.
ar jusu vaiku uzpakaliukai visai nesunta? as kartais pradedu prarast vilti ir norisi pereit prie vienkartiniu, nes jos idealiai tinka mano mazes uzpakaliukui. nakciai jau jas tik ir dedu, ir turiu po daugkartiniu naudojimo karta per savaite daryt pertrauka ir kokia diena dvi deti vienkartines. tada susitvarko, pradedu deti daugkartines ir vel tas pats, nes netoleruoja dregmes matyt. nors ir l.daznai darau oro vonias, stengiuos kiek imanoma dazniau nunest i vonia pasysint.
arteja metas, kai reikes nusipirkt nauju daugkartiniu, tai ir svarstau, ar verta pirkti, ar pereit visiskai prie tu nelemtu vienkartiniu