QUOTE(Ajms @ 2011 11 21, 09:25)
as cia del pakeitimu nuo sausio 2012.. daug kas sneka,kad norveg, ir svedija taip pat padarys,kad nebereikes tiek ilgai laukti to karantino.. bet informacijos internete apie tai niekur nera.. na svedija dar skaiciau svedijos puslapiuose,kad lygtais ir jie padare.. bet man idomu kodel ivedus i google visoses tarkim veterinarijos klinikose raso tik apie anglija ir airija.. o apie svedija ir norvegija kad niekas nepasikeite.. tai kur saknys?
niekaip nesuprantu.. ir dar klausimas o sakykite jai as ne lt ir pvz noreciau,kad lt nusipirkciau suniuka,ir tuos isvezimo dokumentus tvarkytu kitas asmuo.. tai nebus taip kad jai bus ne ant mano vardo tai negalesiu i vezti i uzsieni? ar tarkim gal galima ten tiems veterinarams pasakyti,kad ne ant to zmogaus vardo o ant kito.. nes as noriu gryzti,ir kas suniuka jau iskart galeciau pasiiimti su savim
Sveika,
apie tuos pakeitimus visokius tikrai nieko nezinau...
bet pvz suniuka gali tvarkyt kitas zmogus,veterinaras rasys tiesog tavo vardu o kas jam atveda suniuka tikrai nesvarbu...mano sunis irgi tvarke mano sese, bet visur irasydavo mano varda ir pavarde kur reikedavo tad ir issivezt paskui suniuka jokiu problemu