QUOTE(ciuju'ke @ 2015 06 12, 00:55)
ok,
1. pasiutlige done
2. mikro cipas done
3. anti/echinococcus kitaip nukirminimas reikalingas (yra terminai jam 24-120h neatsimenu)
4.tick treatment, mno knygutej parsyta other anti parasite reatments tai cia lasiukai sulasininti nuoerkiu, irgi nezinau tuetu but terminas
5. clinical examinatin irgi reikalingas irgi yra terminas
vat tiek manau visi siti reikalingi ir pas mane 3-5 punktai bus atliekami dien pries, bet ne maziu kaip 24h, nes inimum 24 turi but praeje bent jau nuo nu kirminimo (manau ir nuerkinimo ir vet.)
1. pasiutlige done
2. mikro cipas done
3. anti/echinococcus kitaip nukirminimas reikalingas (yra terminai jam 24-120h neatsimenu)
4.tick treatment, mno knygutej parsyta other anti parasite reatments tai cia lasiukai sulasininti nuoerkiu, irgi nezinau tuetu but terminas
5. clinical examinatin irgi reikalingas irgi yra terminas
vat tiek manau visi siti reikalingi ir pas mane 3-5 punktai bus atliekami dien pries, bet ne maziu kaip 24h, nes inimum 24 turi but praeje bent jau nuo nu kirminimo (manau ir nuerkinimo ir vet.)
Žodžiu, trūksta žodžių ) Vyras sako, kad reikia tik paso, mikročipo ir nuo pasiutligės. Aš sakau, kad reikia ir to nuo erkių, echinococcus ir clinical examination. Hmmm Latvijos ambasadoje rašo, akd reikia tik paso, čipo, skiepo nuo pasiutligės. Man vis dar atrodo, kad visko reikia Skambinu į Airbaltic, ten nežino. Atsiunčia e-mailą. Skambinu į gatwick airport, sako, kad reikia skambintis į Rygą, nes ten vešiu šunį. Skambinu į nurodytą nr rygoje ( Food and Veterinary Service, Border Crossing Checkpoint Riga Airport). O ten linksma, nelabai kalba angliškai: nuuu zen...nu taaak, nu ja ja ok. You dog box, yes? AA nu zen...ir t.t. ir pan Pasakė šiaip klientų aptarnavimo skyriau nr. skambinu...ten angliškai irgi nelabai, nežino kas tick treatment. Sakau pasinaudokite google translate. O man sako: šiuo metu dabar yra dar du klientai, negaliu su jumis ilgai kalbėti galvoju, nu vis tiek nieko nepešiu, o skambučiai brangūs. Vėl į airbaltic skambinu. ten jau kita atsiliepė, išvis į šuns dienas išdėjo, kad tokios inf. nesako. Nu žinokit pasiutau parašiau į airbaltic fb, ten gavau inf. iš to pačio ambasados psl. Nu tai keliausim be tick treatment ir visų kitų dalykų
Tokia tai mano patirtis
Nu tak, zen viską papasakosiu kai suskraidysim (IF)