Na pas mane tai nėra tokios problemos, visi šunų mylėtojai ir žino kaip prižiūrėti
tiesiog žvelgiau daugiau iš tos pusės, kad pati paatostogaučiau ir atostogų metu dėl nieko nereiktų sukti galvos, o jeigu būtų šuo kartu, tai mahno visos atostogos sutilptų į tą 3 raidžių žodį "šuo"
man bėgiot, šukuot, dresuot, žaist su juo, o tam skiriu laiko tikrai kasdien.. kad ir kaip myliu keturkojus - atostogose man jis rūpestėlis
Papildyta:
QUOTE(linatavo @ 2013 12 13, 11:18)
Na pas mane tai nėra tokios problemos, visi šunų mylėtojai ir žino kaip prižiūrėti
tiesiog žvelgiau daugiau iš tos pusės, kad pati paatostogaučiau ir atostogų metu dėl nieko nereiktų sukti galvos, o jeigu būtų šuo kartu, tai mahno visos atostogos sutilptų į tą 3 raidžių žodį "šuo"
man bėgiot, šukuot, dresuot, žaist su juo, o tam skiriu laiko tikrai kasdien.. kad ir kaip myliu keturkojus - atostogose man jis rūpestėlis
ir šiaip, vežtis šunį ir palikt po to jį namuose gyvent vieną, grįžt tik kad išvesti, nu man gaila taip
pas mane auksaspalvis retriveris, jis žiauriai veiklus, jam reik daug bėgioti, mėgsta plaukioti, tai jeigu pasiemi į pajūrį, bent jau pasivaikščioti krantu - jis šokt nori gilyn, turkštis ir t.t, o dar esu gavus piktų bobų (atsiprašau už išsireiškimą) replikų, kad čia ne šunų papludimys, nors mes tik einam
) tiesiog einam pajūriu. Taip ir norisi atsakyt, kad mano šuo švaresnis negu tu
ahh.... tai va, maniškis tikrai labai dėkingas būna kai išvežu į sodybą pas tėvus, nes ten gali lakstyt iki soties, ir tvenkinys didelis yra, o ir šiaip jis ten būna visiems kaip atgaiva
))